- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
Çıkarya zaten leke gelmiş bebiş tutunöuş demektirKız benm bir öncki gndn almam lazm iş yermde sular kesildi gelsn yspvm ama ya vkmazsa cnm ya
Cnm son iki gün kala yapcm ya negt ckarsada adetoluym inş hafta sonu rabbimden tek dilegm o sey yapsana yarn senn iki gün kalmyr mu sende yap cmm:))Çıkarya zaten leke gelmiş bebiş tutunöuş demektirsabah evden çıkmadan yap olmadı
İnşallah çıkar vardır bebişin.Evet prşembe benim ki korkuyom negatif çıkarsa diyeCnm son iki gün kala yapcm ya negt ckarsada adetoluym inş hafta sonu rabbimden tek dilegm o sey yapsana yarn senn iki gün kalmyr mu sende yap cmm:))
Başka çaremz yok cnm negatfte cksa üzlmek yok cnm tmm mıİnşallah çıkar vardır bebişin.Evet prşembe benim ki korkuyom negatif çıkarsa diye
Ağlarımmm ben yaaavvvBaşka çaremz yok cnm negatfte cksa üzlmek yok cnm tmm mı
Aglama üzülme rabbim olmuyosa bir bildgi vardr anldn cnmAğlarımmm ben yaaavvv
Bugün git kan ver istersenKızar Buda bugünkü
kacinci gun yaptun testi merak ediyorummKızar Buda bugünkü
Tebrikler kuzum hamilesin
Bugün git kan ver istersen
kacinci gun yaptun testi merak ediyorumm
hadi bakslim insallah vardir hamilesindirrrr .d benim de bugun 11.gun igneden ama daha pazartesi adet tarihim ona yakin yaparm blkiayyyy çok heyecanlııı
öğlen işten kaçmaya çalışacağım.
12. gün dün yaptım bugünkünden daha silikti. buda bugünki 13. gün
amin canım sağol. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Khena tebrikler canimm rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin
Yooook ahahhRabisscyln gittin mi kan vermeye
kız kalk git ne bekliyorsunYooook ahahh
Hamilesinnnnnnn hayırlı olsunnn yavrumm çok sevindimmKızar Buda bugünkü
ay rabiş bende çok sevindim. hergünü beraber geçirdik hadi yap şu tahlili beraber devam edelim.Hamilesinnnnnnn hayırlı olsunnn yavrumm çok sevindimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?