Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

inşallah canım. genelde alt karın kısmında rahim kısmında ağrı vardı.

al al al all. sende de çıkacak bencede o kadar çalıştınız bir sürü yumoş vardı
Ya benm kasklarm agrmyr gögslerm şişmiş benmde kesn dglm hamle ofd

4 gün kaldı cnm iki gündr midem agryrdu erkn uyumk bendede var kafamı tutmyrm ya sorhs gbi okyrm uyuyrm erkndn cnm ya
benimde öyleydi inşallah vardır. ben cuma günü işyerinde çalışamadım hep esnedim eve gittim 7,5 ta bir yattım sabah kalktım.

Benim ki daha suratsız suratsız davranıyo alırmıyım bilmiyom haber veririm

benimde öyleydi inşallah vardır. ben cuma günü işyerinde çalışamadım hep esnedim eve gittim 7,5 ta bir yattım sabah kalktım.
Cnm bende eve gttgmde bir saat anca duryrm snra oldgm yerde uyuya kalyrm ya acaba bebek mi yapyrdur ya:?

Ya boşver hamile olduğunu öğrenince acısını alırsın ben hiç aşermedim hep aşermiş numarası yapıyordum sende öğren sonra portakal aşer
Portakalı bulur avakodo felan aşeririm uyuz oldum dışarı çıktı belki test alırda gelir....

Burnundan billahi getircem inşallah hamileyimdirde petibör çektiydi canım geçen oda ön tedavi olur iyi günlerinde haberi yok moralim bozuk amaa kızlaaar bilmiyorum ya of of bu erkek milletini bi güzel ıslak odunla dövcen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…