- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
Bekliyorum canimTesti yapıyorummm bende bebiş istiyom
Bende bunu kullaniodum 3 damla dok 5 kka icerisinde cikioKızlar bu testi bilen varmı idrarı döktüm içine ççeklmelik o pipetgibi şeyi koymamışlar bikaç sanıye sonra etki etmeye başladı 10.25 saniye gibi
O idrarı içine çekmelik pipet yokki bende gelişi güzel döktüm az fazla oldu ama bekliyom kızxz iki çizgiBende bunu kullaniodum 3 damla dok 5 kka icerisinde cikio
sonuç 35 canım çok sağol inşallah seninkide çıkarSonuç kaç tebrik ederim çooool sevindim sağlıklı birşekilde kucağına alırsın inşallah
Ya superrrrr tebrikler ins sira bendeHamileyim hamileyim iki çizgi iki elim ayam titriyo
Çoook sevindim halimi görmelisiniz zıpluçıyorummmmmm yaaaaaaYa superrrrr tebrikler ins sira bende
Ziplama kiz bisey olmadin allah korusunÇoook sevindim halimi görmelisiniz zıpluçıyorummmmmm yaaaaaa
Allah korusun ayyayayyyyyyyyyyyyy kalpten gitcem darısı sana canım rabbim sanada versin bu heyecanıZiplama kiz bisey olmadin allah korusun
Amin ins canim insAllah korusun ayyayayyyyyyyyyyyyy kalpten gitcem darısı sana canım rabbim sanada versin bu heyecanı
İçim bi rahatladı herkeze söyleyesim var arayıpAmin ins canim ins
Bence sadece aileler bilsin goze nazara gelmeyinİçim bi rahatladı herkeze söyleyesim var arayıp
Canımm tebriklerrr. Yarın kan testi sonucunla da doğrularsın inşallah. Atsana test sonucunu:)Hamileyim hamileyim iki çizgi iki elim ayam titriyo
YİHUUUUUU BİLİYORDUMHamileyim hamileyim iki çizgi iki elim ayam titriyo
ay ayni andaaaaaa hayirli ugurlu olsun canim ikinizde saglikla alin yapmamak icin direttin ama bak sonucu aldin .d ilk catlatma ignenmiydi senindeİçim bi rahatladı herkeze söyleyesim var arayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?