Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Kızlar tek tek yazamicam k.b kaynanam var gözleme yapcaz allah raxı olsun teşekkür ederim darısı sizler hepimiz bu ay poxitifi görcez heralde

kuzzzuuu günlerdir takipteyim seni naptı ne etti diye sevindim senin adına.yarın git hemen kan ver bence eşinden hariç kimseye söyleme canım ne olur ne olmaz.
Annem ve kaynanam biliyor saolasın bitanem darısı sana kan verdim bugün yarın telefonla arayıp öğrencem

söyledin mi eşine, ben şimdi patik yada emzik alıp hediye paketi yapacağım
Ohooo söylemezmiyim evde olsaydım söylemezdim bende idrar testini hediye etmiş oldum şimdi sıra onda bırak bugün küsmüştüm ona neler yapcam neleeer yandı yandı..Kaynanam saolsun oturtuyor sakın ayağa kalkma yukarı uzanma ağır kaldırma diyo

prenseslik günlerimiz başladı rabişşşşş

Allaaahhh kimse tutamaz beni yandı hemide ne yandı kız boyna birşeyler yaptıralım ki oh olsun
aynen evde temizlik ütü yaptır heşeyi midem bulanıyor diye yemekte yapmazsın. Benim ilk hamileliğimde hiç midem bulanmadı. Senin bulanmasada bulanıyor de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…