- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
kuzzzuuu günlerdir takipteyim seni naptı ne etti diye sevindim senin adına.yarın git hemen kan ver bence eşinden hariç kimseye söyleme canım ne olur ne olmaz.İçim bi rahatladı herkeze söyleyesim var arayıp
3.cüydü femara ve menogon kullandım bundaay ayni andaaaaaa hayirli ugurlu olsun canim ikinizde saglikla alin yapmamak icin direttin ama bak sonucu aldin .d ilk catlatma ignenmiydi seninde
öncekilerde klomen mi kullanmıştın kuzu sen3.cüydü femara ve menogon kullandım bunda
1 kez klomen 2.de hiçbirşey kullanmadım bunda menogon ve femara kulkandımöncekilerde klomen mi kullanmıştın kuzu sen
Annem ve kaynanam biliyor saolasın bitanem darısı sana kan verdim bugün yarın telefonla arayıp öğrencemkuzzzuuu günlerdir takipteyim seni naptı ne etti diye sevindim senin adına.yarın git hemen kan ver bence eşinden hariç kimseye söyleme canım ne olur ne olmaz.
Tebrikler kuzuuuuu darısı başmza kaçcktııı degernnKIZLAR SONUÇ ÇIKTI HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM
Anammm ben demddm mi sana varrr dye cnmmmKızlar tam net çekemedim işlerim varda
Dedin demez olurmusun kalbinin temizliği diline vurmuş darısı başına inşallaaahhh şimdi iyi haber sırası sendeAnammm ben demddm mi sana varrr dye cnmmm
35 canımTebrikler kuzuuuuu darısı başmza kaçcktııı degernn
Tebrikler cnm rabbim tamamına erdirsinKIZLAR SONUÇ ÇIKTI HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM
Tebrik ederim cnm çok sevindim çok şükür hadi gözün aydınKızlar tam net çekemedim işlerim varda
Saolasın canım sonunda hevesim murada erdiTebrik ederim cnm çok sevindim çok şükür hadi gözün aydın
söyledin mi eşine, ben şimdi patik yada emzik alıp hediye paketi yapacağımSaolasın canım sonunda hevesim murada erdi
Ohooo söylemezmiyim evde olsaydım söylemezdim bende idrar testini hediye etmiş oldum şimdi sıra onda bırak bugün küsmüştüm ona neler yapcam neleeer yandı yandı..Kaynanam saolsun oturtuyor sakın ayağa kalkma yukarı uzanma ağır kaldırma diyosöyledin mi eşine, ben şimdi patik yada emzik alıp hediye paketi yapacağım
prenseslik günlerimiz başladı rabişşşşşOhooo söylemezmiyim evde olsaydım söylemezdim bende idrar testini hediye etmiş oldum şimdi sıra onda bırak bugün küsmüştüm ona neler yapcam neleeer yandı yandı..Kaynanam saolsun oturtuyor sakın ayağa kalkma yukarı uzanma ağır kaldırma diyo
Allaaahhh kimse tutamaz beni yandı hemide ne yandıprenseslik günlerimiz başladı rabişşşşş
aynen evde temizlik ütü yaptır heşeyi midem bulanıyor diye yemekte yapmazsın. Benim ilk hamileliğimde hiç midem bulanmadı. Senin bulanmasada bulanıyor deAllaaahhh kimse tutamaz beni yandı hemide ne yandıkız boyna birşeyler yaptıralım ki oh olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?