- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
1.1.5 arası değişiyor köydeki tavuklara felanda yem alcaz ya bide su içmemeklazımmış test içinHimmmm kac saat suruyor ????
KorkuyorummmHimmm tamam bekliyoruz
Yap kızz yapp beni yedin yednİdrarda verdim anasağlığa bu saatde yapsam mı yapmasam mıtesti
İnşallaaahhh ben adet sancımın başlamasılazımdı bugündenBebek var demek mi
Amann seni yersem doymammm benimkini soktum markete aldırdım bir sürü çikolata allaahhh...Yap kızz yapp beni yedin yedn
Tebrikler canim darisi basimiza insKIZLAR SONUÇ ÇIKTI HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM
sağol canmTebrikler canim darisi basimiza ins
Ayy canım darısı başımıza. Ne tatlı bir bekleyiş başladı senin için. Tadını çıkar, mutlu oll:)KIZLAR SONUÇ ÇIKTI HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM
ay cok sevindimmm canimmm hayirli ugurlu olsunnn rabbim sagliklica kucagina alsin . İlk ay tek klomen ikinci ay klomen catlatma ignesi demi ? Adetin ne zamandi seninKIZLAR SONUÇ ÇIKTI HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM
Ayyyy cok.sevindimmm
senin adina canimmm tebriklerre
Ayy canım darısı başımıza. Ne tatlı bir bekleyiş başladı senin için. Tadını çıkar, mutlu oll:)
ay cok sevindimmm canimmm hayirli ugurlu olsunnn rabbim sagliklica kucagina alsin . İlk ay tek klomen ikinci ay klomen catlatma ignesi demi ? Adetin ne zamandi senin
Sonuç kaç tebrik ederim çooool sevindim sağlıklı birşekilde kucağına alırsın inşallahKIZLAR SONUÇ ÇIKTI HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?