- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
- Konu Sahibi Rabisscyln
canm ilk mi senin catlatma ignesi..ay rabiş bende çok sevindim. hergünü beraber geçirdik hadi yap şu tahlili beraber devam edelim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm ilk mi senin catlatma ignesi..ay rabiş bende çok sevindim. hergünü beraber geçirdik hadi yap şu tahlili beraber devam edelim.
bencede yaaap git deeHamilesinnnnnnn hayırlı olsunnn yavrumm çok sevindimm
Amannn canım sıkkın test mest yapmam kanda vermemkız kalk git ne bekliyorsun
canım bu benim 2. çocuğum. 1.si 4,5 yaşındacanm ilk mi senin catlatma ignesi..
kız neden ya, daha bu günler yaklaşınca bile heyecanlanıyordun ne oldu sanaAmannn canım sıkkın test mest yapmam kanda vermem
Aynen öyle kız bu saatde ne tahliliay rabiş bende çok sevindim. hergünü beraber geçirdik hadi yap şu tahlili beraber devam edelim.
Eşime bozuğum azbencede yaaap git dee
anladim rabbim korusun insallah ilkini 2.de hayirla kucagina al insallah bi belirti bisey varmi hissettigin hamilesin bence o yuzden paylas bizimlecanım bu benim 2. çocuğum. 1.si 4,5 yaşında
geçen ay klomen kullandım yumurta büyümedi
bu ay klomen menegon ve çatlama iğnesi ile ilk denemem
aman boşver bak moralin düzelecek git yaptır.Eşime bozuğum azondan moraller yerde yarın yapatiyım
Ay canim cok heyecanlı.. Tebrik edicem ama önce kan testiyle onayla hersey gönlünce olsun canimm..Kızar Buda bugünkü
Benimkine bozuğum uyuz ediyor dünden beri geldi barışmaya çalıştı akşam sonradan kendi kendine koktuuu beyfendi sabah ne cevap vermiyo bende öyle yapıyom şimdikız neden ya, daha bu günler yaklaşınca bile heyecanlanıyordun ne oldu sana
ztn adetin persembe demi cnm seninEşime bozuğum azondan moraller yerde yarın yapatiyım
Yağrın ölene çıkar anca bugün köye gidebilirimaman boşver bak moralin düzelecek git yaptır.
alt karın ağrım çoktu. hiç akıntım olmadı, göğüslerde renk değişimi yok, uyku hali var, ve hep adet ağrısı gibi bir ağrıanladim rabbim korusun insallah ilkini 2.de hayirla kucagina al insallah bi belirti bisey varmi hissettigin hamilesin bence o yuzden paylas bizimle
Evetztn adetin persembe demi cnm senin
kız yarın köye gidersen yarında veremezsin ne kadar meraksızsın. Benim telefonum wc ye düştü dün. çok sık giremeyebilirim artık.Yağrın ölene çıkar anca bugün köye gidebilirim
bendede yok hic bir belirti .d goguslerim siser adetten 1 hafta once basliyo simdide yavas yavas sismeye bu ayda olmadi heralde diyorm merakdan gebercemalt karın ağrım çoktu. hiç akıntım olmadı, göğüslerde renk değişimi yok, uyku hali var, ve hep adet ağrısı gibi bir ağrı
delü uşakBenimkine bozuğum uyuz ediyor dünden beri geldi barışmaya çalıştı akşam sonradan kendi kendine koktuuu beyfendi sabah ne cevap vermiyo bende öyle yapıyom şimdi![]()
herkesin belirtisi farklı canım sıkma kendini gününü bekle inşallah bebişin sana çok yakın bir yerde dirbendede yok hic bir belirti .d goguslerim siser adetten 1 hafta once basliyo simdide yavas yavas sismeye bu ayda olmadi heralde diyorm merakdan gebercem
delü uşak