Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

canım bu benim 2. çocuğum. 1.si 4,5 yaşında
geçen ay klomen kullandım yumurta büyümedi
bu ay klomen menegon ve çatlama iğnesi ile ilk denemem
anladim rabbim korusun insallah ilkini 2.de hayirla kucagina al insallah bi belirti bisey varmi hissettigin hamilesin bence o yuzden paylas bizimle

kız neden ya, daha bu günler yaklaşınca bile heyecanlanıyordun ne oldu sana
Benimkine bozuğum uyuz ediyor dünden beri geldi barışmaya çalıştı akşam sonradan kendi kendine koktuuu beyfendi sabah ne cevap vermiyo bende öyle yapıyom şimdi :D

anladim rabbim korusun insallah ilkini 2.de hayirla kucagina al insallah bi belirti bisey varmi hissettigin hamilesin bence o yuzden paylas bizimle
alt karın ağrım çoktu. hiç akıntım olmadı, göğüslerde renk değişimi yok, uyku hali var, ve hep adet ağrısı gibi bir ağrı

alt karın ağrım çoktu. hiç akıntım olmadı, göğüslerde renk değişimi yok, uyku hali var, ve hep adet ağrısı gibi bir ağrı
bendede yok hic bir belirti .d goguslerim siser adetten 1 hafta once basliyo simdide yavas yavas sismeye bu ayda olmadi heralde diyorm merakdan gebercem

bendede yok hic bir belirti .d goguslerim siser adetten 1 hafta once basliyo simdide yavas yavas sismeye bu ayda olmadi heralde diyorm merakdan gebercem
herkesin belirtisi farklı canım sıkma kendini gününü bekle inşallah bebişin sana çok yakın bir yerde dir

Back
X