mayıs ayı cumartesi ve gündüz düğünü nasıl olur?

ceylanayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
28
0
36
Bursa
Merhaba kızlar
yardımınıza ihtiyacım var 26 mayıs cumartesi günü 1 ile 5 arası çağrı düğün salonunu tuttuk.salonunu beğenmiştim ama akşam pahalı olduğu için gündüz olsun dedik ama şimdi çok kararsızım cüzi bi miktarda kaparo verdik. eğer çok kötü olacaksa başka düğün salonu bakacağız fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.. çok kararsızım (((

Bence akşam daha güzel olur, gündüz olan düğünlerde pek bi şey anlaşılmıyor. Hazırlıklar akşama anca yetişir zaten
Mutluluklar canımm..

bence akşam daha iyi canım cumartesi günü çoğu insan saat 2ye kadar çalışıyor hiç bir şey anlaşılmaz düğünden bence akşam yap.

Bende böle bi sorunla karşılaşmıştım akşam düğünü daha çok içime sindi çok beğendiğim düğün salonunsan vaz geçtim ama kapora vermemiştik ama gündüz olması daha avantajlı bence pazar günü gündüz düğünü olsun imkan varsa nikahınıda düğünde yaparsan hoş bi konsept oluşur düşüncesindeyim

canım anladıgım kadarıyla bursadasın bende o salona bakmsıtım gercekten gusel bı yer. bence gunduz dugunu yapmak cok ıtıcı degıl bende fıyatları gorunce bıan ıcın yapsam mı dıe dusunmustum sonucta acık bı yer degıl aksamda olsa gunduz de olsa aynı konsept aynı mekan.bence gunduz fıkrınden vazgecme butcen madem ona uygun kendını hıc yok yere zorlama ama ımkanın varsa cumartesı degıl pazara al dugunu cunku cumartesı cogu yer 2 yada 3 e kadar calısıyor ınsanlar gec gelır yada gelmezlerse sen cok uzulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…