- 29 Mayıs 2013
- 2.917
- 5.126
- 358
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
Kaybınız için çok üzüldüm. İnşallah bu defa meleginiz sizinle olur ve hayırlısı ile dünyaya gelir.Merhaba. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Bende pcosluyum.3 yıldır hamile kalamıyordum. 1 kez yumurtlama tedavisi oldum,olmayınca tercihim üzerine tüp bebek denemeye karar verdik ve ilk denemede 2 embrio transferi yapıldı ve ikiside tutdu. 22 haftaya kadar her şey sağlıklıyken 22+3 de suyum geldi.Suni sancıyla ölü doğum yaptım.
Şimdi bizde yeniden denemeye karar verdik ve sizin yazdığınız rutinin aynısını doktorum banada yazdı takviyeler dahil.Ben bu gün 3. günümdeyim ve femaraya başladım. İkimiz içinde hayırlı olur İnşallah
Acaba bende bu sefer femara istesem mi doktorumdan . Yumurtalar güzel büyüyor ama gebelik olmuyor klomen ve letu kullandım iki aydırBugün adetimin 3. günü, tüm vitaminleri aldım, bolca yürüyüş yaptım. Nane çayını akşam içemedim. Ek olarak femaraya başladım. Sabah ve akşam birer tane içtim, 5 gün devam edeceğim.
Aslında bize eczacı letu için femaranin muadili demişti ama ben almadım. Pcos lularda femara daha iyi diye yazmışlar forumlarda ama klomene kıyasla. Letu hakkinda bilgim yok.Acaba bende bu sefer femara istesem mi doktorumdan . Yumurtalar güzel büyüyor ama gebelik olmuyor klomen ve letu kullandım iki aydır
Aleyküm selam. Sağolun inşallah hepimiz karşılığını alırız. G çökme yaşamanıza şaşırdım çünkü bu ilaçlar yumurtayı geliştirdiği için adetler 28 güne düşüyor diye biliyorum. Çatlatma iğnesi vurulmuş muydunuz? Acaba çatlamamış mı yumurtanız?Selâm aleyküm. İnşallah emeklerinizin karşılığıni görürsünüz. Bende maalesef regl oldum 7 gün gecikmem vardı klomen ve letu kullandım olmadı . Bende bu ay doktorum ilaç verirse ek olarak bıseyler yapmak istiyorum . Elimde hayıt sirkesi var çikolata kisti için almıştım kullanamadim ameliyat oldum sonra kaldı . Ve bu ay bal tarçın çörekotu yiycem. Herşeyin hayırlısı olsun
Çatlama iğnesi vermedi . İlk ay kullandığında bir ayda iki defa adet oldum yani ameliyattan dolayı düşündüm daha belki tam toparlanamadi yumurtalıklarim . Zor bı ameliyattı 5,6,7cmlerdeydi üç tsne ikisi yapisiktiAleyküm selam. Sağolun inşallah hepimiz karşılığını alırız. G çökme yaşamanıza şaşırdım çünkü bu ilaçlar yumurtayı geliştirdiği için adetler 28 güne düşüyor diye biliyorum. Çatlatma iğnesi vurulmuş muydunuz? Acaba çatlamamış mı yumurtanız?
Evet ameliyattan dolayıdır. Eğer doktor takip yapıp çatlatma yapmıyorsa naçizane önerim siz ovulasyon testi ile takip edin.Çatlama iğnesi vermedi . İlk ay kullandığında bir ayda iki defa adet oldum yani ameliyattan dolayı düşündüm daha belki tam toparlanamadi yumurtalıklarim . Zor bı ameliyattı 5,6,7cmlerdeydi üç tsne ikisi yapisikti
Bakalim bnde çatlama iğnesi istiyorum verirse bide böyle denemek istiyorumEvet ameliyattan dolayıdır. Eğer doktor takip yapıp çatlatma yapmıyorsa naçizane önerim siz ovulasyon testi ile takip edin.
Neden vermiyor ki ben istiyorum direk o kadar ilaç kullanıyoruz catlsmayinca boşa gidiyorBakalim bnde çatlama iğnesi istiyorum verirse bide böyle denemek istiyorum
Bilmiyorum hiç konusu geçmedi ne ben söyledim ne doktor söylediNeden vermiyor ki ben istiyorum direk o kadar ilaç kullanıyoruz catlsmayinca boşa gidiyor
Kesinlikle daha olasılığı yüksek olur.Bakalim bnde çatlama iğnesi istiyorum verirse bide böyle denemek istiyorum
Kaybınız için çok üzüldüm. İnşallah bu defa meleginiz sizinle olur ve hayırlısı ile dünyaya gelir.
Benim de bugün 3. Günüm ve femara ya başladım. Adetim bittikten sonra da ovulasyon testi ile takibe başlayacağım. İnşallah doğru adımlarla ilerlerim, bir doktora danışamadığım için biraz tedirginim ama sizin doktorunuzun da bu şekilde ilerlemesi içime su serpti
Siz de çatlatma iğnesi vurulacak mısınız acaba?
Henüz karar vermedi.Ama geçen tedavide yapmıştık. Cumartesi randevum var bakalım nolucak.Haber veririm.Kaybınız için çok üzüldüm. İnşallah bu defa meleginiz sizinle olur ve hayırlısı ile dünyaya gelir.
Benim de bugün 3. Günüm ve femara ya başladım. Adetim bittikten sonra da ovulasyon testi ile takibe başlayacağım. İnşallah doğru adımlarla ilerlerim, bir doktora danışamadığım için biraz tedirginim ama sizin doktorunuzun da bu şekilde ilerlemesi içime su serpti
Siz de çatlatma iğnesi vurulacak mısınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?