Mayis ayi hüsranla sonuclananlar

canim_ca

Yavrularimi koru Allahim
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
818
317
303
İsviçre
Bugün test günümdü ve ikinci tüp bebek denememde hüsranla sonuclandi kendimi daha toparlayamadim ama gec kalmadan bu negatiflere inadina gelecek ay 3. transfere hazirlanacagim hadi gelin birbirimize destek olalim birlikte asalim bu günleri...
Bizde birgün anne olacagiz inadina yilmadan bebislerimiz icin cabalayacagiz...

rabbim muradın neyse versin inş.ben de bir yıldır bebek istiyorum ama henüz ortada birşey yok.birbirimize dualarla destek verelim.

rabbim muradın neyse versin inş.ben de bir yıldır bebek istiyorum ama henüz ortada birşey yok.birbirimize dualarla destek verelim.

Cok sagol canim ben 3bucuk yildir ugrasiyorum ama umudumu yittirmedim daha Allah bir gün nasip edecek insallah.
Allah gönlüne göre versin tez zamanda hamis haberini aliriz insallah dualarim tüm anne olmak isteyen herkeze... Rabbim bize önce sabir sonrada bebislerimizi nasip etsin insallah...

merhaba ben de bugün test yaptırdım 9.gün değerim 1,86 heralde yükselmez inşallah dondurulmuşlarla tekrar deneyeceğim Rabbim hayırlısını versinm herkese

arkadaşım seninki tutmamışmıydı ben yanlışmı biliyorum benim bugün 7.günüm idrar testinde çıkmadı moralım bozuk bekliyorum sanada söyleyecek birşey bulamıyorum allah sabır versin

Merhaba,
Bende mayıs ayında ilk tüp bebek denememi yaptırdım.5.Gün embiryosuydu ve sorunumuz sperm bozukluğuydu.Bu yüzdende çok umutlandım bende sorun yok ve iyi kaliteli bir transfer yapıldı diye.ama 10.günün sonunda negatifi gördüm.Ve o an şok oldum ağlamaktan durduramadım kendimi. Ama sonra toparlandım ve regli olunca dr.a gittim.bir ay bekleyelim ve bir sonraki reglinde gel dedi.bir tüpte 3 tane dondurulmuş embiryom var onlardan birini deneyeceğim.Ama okadar yorgun hissediyorumki kendimi ,allahım hepimizi daha uğraştırmadan bir sonraki denememizde çocuk sahibi olabilmeyi nasip etsin.

merhaba kızlar,
ben sizin kardeş topiktenim nisan ayı hüsranla sonuçlananlardan.. bizim topiğimize 2 mucize kısmet oldu ben ve bir arkadaşımız daha nisanın hüsranını unutmaya çalışırken kendiliğimizden gebe kaldık :)))
Rabbim bu mübarek kandil gününün hürmetine hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.. bize de kolay bir gebelik ve sağlıklı evlatlar versin

Canim ben her negatif alisimin sonunda hep sen gibi düsündüm tam yilmak üzereyken esiminde destegiyle yenide sarildim yeniden ümitlendim Allahim bize sabir versin heryseyden önce inaniyorumki bizde birgün anne olacagiz sadece zamani gelmemis diye düsünmekten baska birsey gelmiyor elimden.
Canim banada birinci kalite embriyo yerlestirildi brincisinde cok yumurta toplandigindan dolayi su toplamisti tutmadi ama bu sefer cok ümitliyydim cünki adetimde 4gün gecikmisti ama negatif cikti hakimizda hayirlisi buymus.
Insallah ben ücüncüde sende ikincide anne olursun canim Allahim su mübbarek günde bizimde dualarimizi kabul eder insallah.

Son düzenleme:

Allahim insallah o mucizeyi bizede yasatir arkadasim insallah sizde sagliklica bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz iyi dileklerin icin cok tesekkurler senin gibi arkadaslar bize umut oluyor.

arkadaşım seninki tutmamışmıydı ben yanlışmı biliyorum benim bugün 7.günüm idrar testinde çıkmadı moralım bozuk bekliyorum sanada söyleyecek birşey bulamıyorum allah sabır versin

Yok canim tutmasini ümitle bekliyordum hatta kesin tuttu gözüyle bakiyordum hala adet olmadimda ama negatif cikti test sonuclarim.
Sende cok erken yapmissin idrar testini canim anca ikiz yada ücüz olunca bukadar erken görünüyormus idrar testinde kan testi bile en erken 8.günde yaptirliyor canim kendini üzme sakin eger bebisin ordaysa onuda üzersin.

aranıza bende katıldım arkadaşlar 8. günde lekelenme ve 9. gün kocaman bir negatif şimdi kan testi sonucu bekliyorum bir ihtimal kanda pozitif çıkar belki diye ama umudum pek kalmadı.

aranıza bende katıldım arkadaşlar 8. günde lekelenme ve 9. gün kocaman bir negatif şimdi kan testi sonucu bekliyorum bir ihtimal kanda pozitif çıkar belki diye ama umudum pek kalmadı.

Canim sen genede dikkat et kendini bi ihtimal belki tutmustur negatifi görene kadar eminim deme allah yardimcin olsun cok zor oluyor...

Canim sen genede dikkat et kendini bi ihtimal belki tutmustur negatifi görene kadar eminim deme allah yardimcin olsun cok zor oluyor...

malesef kandada negatif bu topici hiç sevmemiştim ama banada kısmet oldu buraya yazmak umarım başka kimse olumsuz sonuç almaz.

malesef kandada negatif bu topici hiç sevmemiştim ama banada kısmet oldu buraya yazmak umarım başka kimse olumsuz sonuç almaz.

Seni cok iyi anliyorum canim...
Insallah baska kimse seninde dedigin gibi olumsuz sonuc almaz...
Bende hala adet olmadim 5gün gecti ilaclari 3gün önce biraktim karmakarisigim sanirim piskolojik...
Tedaviye tekrar nezaman baslmayi düsünüyorsun?

kızlar bende maalesef mayıs ayı olumsuz neticelenenlerdenim. hem de embriyo gelişmediği için transfer dahi yapılamadı. 3. tüp bebek denemesi de böylelikle olumsuz neticelendi. Allahım böyle takdir etti. hayırlısı bu olduğun için böyle oldu. ben umudumu kaybetmeyeceğim. inşallah bizde mutlu haberler ile çoşacağız o kadar çok eminim ki sadece biraz sabra ihtiyacamız var.
sizin sorununuz neydi kaçıncı denemeydi kızlar...

canim benim ikinci denememdi ve birinci kalite ikitane embriyo yerlestirildi yani birinci kaliteymis ikinciymis ucuncuymus fark etmiyor anca yüce rabbim ister oluyor.
Sorun esimde spermlerin morfolojisi ve hareketsizliligi var bize asilamayla olur dediler 3kez yapildi olmadi sonrada iste mikroenjeksiyon iki defa yapildi oda olmadi haziranda yeniden deneyecegim dondurlmuslarla..
Ya senin sorunun ne canim?

kızlarrr merhabaaa...allah hepınıze sabır ve guc vrsınn..olmasın mayıs önunuzde hazıran temmuz vrrr....umarım en kısa zmnda hamiş olursunuzzz...bnde nısan da hüsrana ugrayanlrdanımm...pazrtesı bı test yptım nktım kii çift çizgiii bklemıodum hıcc kndilindenumarım hala bnledır bebeğimmm..11inde kntrolum vrr ...umuduu kesmeyelım vrdır herseyde hayırrrr....

ocak ayında bir negatif sonuç almıştım bu ikinci bir üçüncüyü daha şu aralar kaldıramam zaten yıllık izin dönemine girdik hayatta 1 ay izin vermezler bir daha bana ramazan bayramından sonra bakalım inşallah bana merkez ilaçları pazara kadar bırakma dedi hatta kanamam olduğu için dozunuda arttırdılar testte yapma dediler ama ben hem idrar hem kan testi yaptım yinede hayırlısı böyleymiş ne diyelim.

bizde sorun bende. yumuırtalıklarımda. rezerv azlığı varmış. o kadar iğneler vitaminler sadece 4 hücreye bölündü. 5.günü bekledi doktor 4 hücrede kaldı. transfere gerek yok dedi. ya döllenmiyor döllense bile büyümüyor. bilmiyorum eşimde bir sorun gözükmüyor.ama bendeki karamsarlık tavan yaptı. 5 yıllık evliyim ve 3 tüp bebek denemsi de geride kaldı. yani bende dondurulmuş hiç olmadı. ammaki olanı tarnsfer ettiler. şimdi biraz diyet yapıyorum. sağlıklı beslenmeye çalışyorum. ve bol bol dua ediyorum
Allah inşallah sana en yakın zamanda müjdeli haberi vermeni nasip eder....

amin canım inşallah Allah'ım dün gece ettiğimiz duaları kabul ederde tüm anne olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.2. denemen dondurulmuşmuydu .ben şimdi dondurulmuşu deneyeceğim ama devlet 2.denemedede maalesef tek embiryo ya izin veriyormuş o yüzden çok tedirginim yine ya olmazsa siye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…