Mayis ayi hüsranla sonuclananlar

benim de ilk denemem bugün tam anlamıyla neticelendi transferimin 10.günün de regli oldum napacağımı bilmiyorum çok ağladım dünden beri .Bizim sorunumuz azospermi eşimde hiç sperm yoktu çok şükür microtesede sperm bulundu 3.gün embiryosu yerleştirildi tutmadı ne yazıkki birde yumurtalarım toplandıktan sonra çok su toplamış vucudum acaba ondan mı olmadı
şimdi nasipse dondurulmuş embiryolarım var onlarla deneyeceğim ramazan bayramından sonra Allah herkesin yolunu açık eylesin artık bende bu topicte olacağım

gecmıs olsun cnmm..umudunu yıtrmee allahım en hayrlısını en hyrlı zmnda nasıp etsınn

canım benim moralimi düzelttin inanki ama üç gündür kahverengi akıntım var ara belim karnımda ağırıyo bilmiyorum

canim sakin üzme kendini ilk denememde benimde vücudum cok su toplamisti o yüzden olmamistir dediler... Bak hic olmazsa Allaha sükür dondurulmuslarimiz var bir birimize destek olalimki asalim bugünleri...

meryemce2
canım benim moralimi düzelttin inanki ama üç gündür kahverengi akıntım var ara belim karnımda ağırıyo bilmiyorum

canim test gününü bekle belkide tutunma lekesidir sakin ilaclarini birakma hemi sonuna kadar bekle üzme kendini sakin belki bebis ordadir üzülürken tamamen kaybedersin onu Allah korusun sonuna kadar bekle herseyin hayirlisi...

Canim evet ikinci denemem dondurulmustu ben yurt disinda oldugum icin ikitane embriyo transferim oldu her iki denememdede bu sefer 3tane blastosit isteyecegim bakalim 3olmazsa bile ikitane blastosit olacagi kesin...
Sana tavsiyem dondurulmuslarlada oluyor benim gibi bir hatta yapma sakin ikicide kesinlikle beklesin biraz emriyon transferden önce yani besinci gün emriyosu olsun ozaman sans artiyormus canim benim üzme sakin kendini biliyorumçok zor ama elimizden birsey gelmiyor...

Ah guzelim benim ya insallah sende burada bize guzel haberlerini verirsin bende dün hepimiz icin bol bol yasin okudum dua ettim Allah hepimizin dualarini kabul etsin...

Canim ya ne guzel sen nisan ayi hüsranla sonuclananlar topigindensin o topigin mucizelerinden birisin ne guzel ya Allah bizede nasip eder insallah sende hayirlisiyla sagliklica melegini alirsin kucagina...

tesekkürler cnmm..umarım hala benımledır mucizem veee saglıcakla kucagıma alırım onuu..siz de srun neydı cnmm

tesekkürler cnmm..umarım hala benımledır mucizem veee saglıcakla kucagıma alırım onuu..siz de srun neydı cnmm

Canim sorum esimde spermleri hareketsizdi ve morfoloji bozuklugu vardi bu ikinci denememizdi ama olmadi Allahtan hayirlisi buymus...

belkide dondurulmuşlarla bebeğimiz bize gelecek Allahtan hayırlısı ve hayırlı zamanlarda nasip olsun inşallah bugün ve dün ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık.Toparlanmam lazım yeniden denemek için moral toplamak da lazım kızlar birbirimize burada moral verelim olurmu

Canim günaydin benim dün gece kanamam basladi ve cok sevindim hic aklima gelmezdi kanamam basladigi icin sevinecegim haziran 14de randevu verdiler konrol icin 20 si gibi falan transferim olur herhalde bide dun ayagimi burktum uzerine basamiyorum diye hastaneye gittim catlamis alciya aldilar bende niye bukadar sansizim diye aglmadim hüngür hüngür..
Ama toparlaniyorum yavas yavas baska sayfa actim unutum eski transferleri yenisine yelken actim

selam canım rabbim hepinize hayırslısıyla evlat nasip etsin bende senin gibi çok ümitsizdim çünkü ilk denemede 1.kalite olmasına rağmen tutmadı 2.denememde dondurulmuş üstelik 2.kalite emriyo traansfer edildi hatta dondurulmasını ben istedim merkezde dondurumayalım atalım dediler bana 2.kalite olduğu için. transferden sonrada hiç kendime dikkat etmedim hatta transferden sonra 7.gündee konsere gittim zıplaya zıplaya dans ettim sonra ne oldu biliyomusun 11.gün hamile olduğumu öğrendim şimdi allah nasip ederse sağlıklı bir şekilde gebeliğim devam eder ise şubat ayında bebeğimi kucağıma alacağım inşallah sorunsuz devam eder gebeliğim sizlerede nasip olur inşallah

canım ben seni hatırldım başka topikten mart ayında deneyenlerden çok fazla negatif olmuştu o topikte. senin kendiliğinden hamile kalmana çok sevindim inan allah tamamına erdirsin senin yanlış hatırlamıyorsam yumurta rezervinmi düşüktü ?? allah nasip edince hiç birşey önünde duramıyo inşallah bebeklerimizi koklamayı kucaklamayı sağlıkla büyütmeyi de nasip eder rabbim canım çok sevindim

Yasadigin cok güzel birsey ben yerimden dahi kalkmamaya özen göstermistim ikincide ama olmadi demek yüce rabbim ol demiyosa olmuyor.
Allah bebegini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin arkadasim...

Yasadigin cok güzel birsey ben yerimden dahi kalkmamaya özen göstermistim ikincide ama olmadi demek yüce rabbim ol demiyosa olmuyor.
Allah bebegini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin arkadasim...

allah razı olsun darısı başınıza ama bebeğimi göremedim daha 2hafta sonraya randevu verdiler yani 7.haftanın içinde inşallah bebeğimi görüp kalbinide duyarsam özüm rahat edecek :18:

allah razı olsun darısı başınıza ama bebeğimi göremedim daha 2hafta sonraya randevu verdiler yani 7.haftanın içinde inşallah bebeğimi görüp kalbinide duyarsam özüm rahat edecek :18:

Canim pozitif düsün hayirlisiyla duyarsin bebisinin kalbinin sesini 7.haftaya vermisler randevunu sanirim ayni anda kalp atislarinida duymak icin besinci haftada keseyi görmeye giden arkadaslar var eger rahatliycaksan sana tavsiyem randevu al önce keseyi gör kalp atislarini duyasiya kadarda rahatlamis olursun biraz...

Canim nerelerdesin merak ettim seni lekelenmelerin agrin ne durumda??? Sonucunnu alinca neolur haber ver dualarim senin insallah pozitifle geri dönersin...

saol canım, allah tamamına erdirsin. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.Aman bundan sonra çok dikkat et kendine.Çünkü bizim gibi insanlar çok zorluklula çocuk sahibi oluyor.Allahım hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Senin 2.tedavinde tek embiryomu koydular. Birde merak ediyorum hangi ilaçları kullandın ben 19 haziranda hastalanınca başlayacağımda.

[
Canim evet ikinci denemem dondurulmustu ben yurt disinda oldugum icin ikitane embriyo transferim oldu her iki denememdede bu sefer 3tane blastosit isteyecegim bakalim 3olmazsa bile ikitane blastosit olacagi kesin...
Sana tavsiyem dondurulmuslarlada oluyor benim gibi bir hatta yapma sakin ikicide kesinlikle beklesin biraz emriyon transferden önce yani besinci gün emriyosu olsun ozaman sans artiyormus canim benim üzme sakin kendini biliyorumçok zor ama elimizden birsey gelmiyor...

benim 3 tane dondurulmuşum var zaten 1 tanesi 5.gün embiryosun diğer ikiside 4.gün embiryosu.o yüzden beklemeyebilirler hemen transfer yaparlar herhalde.Bakalım 19 haziranda regli olunca gel dedi doktorum. heyecan yeniden başladı. inşallah birdahaki ay hüsranla sonuçlananlara değilde bebiş geliyor da yazarız. :) :18:

benim 3 tane dondurulmuşum var zaten 1 tanesi 5.gün embiryosun diğer ikiside 4.gün embiryosu.o yüzden beklemeyebilirler hemen transfer yaparlar herhalde.Bakalım 19 haziranda regli olunca gel dedi doktorum.heyecan yeniden başladı. inşallah birdahaki ay hüsranla sonuçlananlara değilde bebiş geliyor da yazarız. :) :18:

amiiiiiiiiiiiinn darısı sana olsun inşallah. evet yasaya göre tek emriyo tarnsfer edildi. asprin elevit hergün, estrofem kullandım onun sayısını ultrason görüntüsüne göre ayarladılar rahim kalınlığını ölçtürüyodum 3güne bir, progestan, prednol bi de . prednol hariç hepsini hala kullanıyorum canım inşallah pozitif sonuç alır yavruna kavuşursun

tabi canim benim hatta bi topicte biz acariz haziran transferi pozitif sonuclananlar diye :) ben inaniyorum Allah ikimizinde gönlüne göre verir insallah...

merhaba arkadaşlar bende mayıs ayı hüsranla sonuçlananlardanım kısmet değilmiş tahlilde o.100 çıktı yani olmadı ben allahtan herşeyin hayırlısını istedim demekki hayırlı olan bu görelim mevla neyler neylerse güzel eyler alnımıza yazılmışsa birgün anne olmak o mertebe sahibi olmak günü geldiğinde bizde yaşarız benim gibi sonuç alamayan arkadaşlarım inş bir gün allah bizede yaşatacak onun hazinesinde herşey bol o ol desin yeter hepinişzi öpüyorum sakın üzülmeyin .dünyanın sonu değilya allah evlerimize huzur sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…