Mayis ayi hüsranla sonuclananlar

amin.Neyseki bu sefer iğne olmuyoruz.peki hangi hastanede oldun tedavini.ben öyle şaşkına dönmüştümki negatif sonuç alınca dondurulmuşları taşımayı bile düşünmüştüm.ama olmuyormuş.

Canim gecmis olsun. Ama seni bukadar pozitif görmek beni cok mutlu etti Allahim sanada bizede annelik duygusunu tez zamanda yasatir insallah Allahtan hayirlisi buymus demeki böyle oldu ama umudumuzu yitirmeden yola devam öyle degilmi...

Canim gecmis olsun. Ama seni bukadar pozitif görmek beni cok mutlu etti Allahim sanada bizede annelik duygusunu tez zamanda yasatir insallah Allahtan hayirlisi buymus demeki böyle oldu ama umudumuzu yitirmeden yola devam öyle degilmi...

öyle tabi elden negelir amabu sefer ben bir kaç ay doğal yiyrceklerden biraz diyetten yanayım çünkü ben üç. yıldır çok kilo aldım 65 ten 80 oldum bunlara yoğunlaşmayı düşünüyorum eşime keçi boynuzu pekmezi ve fındık ceviz badem bal sarımsak muz yedircem bende bal ve tarçın karışımı yiycem yumutlamaya yardımcı oluyo ablam iki tüp bebekten sonra doğal olarak hamiş kaldı kardeşim eşide pekmez ve diğerleriyle bozukluk ve artışı arttrdı denemesi bizden vermesi allahtan inş. bide gün aşırı ilşki demiş ablamın dokturu

Sorma ya o kilolardan bendede bulunuyor artik bolcana ben52den 68ciktim 3 yildir al ver al ver artik hamile kalayim dogumdan sonra veririm diyorum Allah nasip ederse su 3. tüp bebek transferimde olsun insallah tutarda dogumdan sonra veririm benim esimde cok keciboynuzu pekmezi ceviz bal muz tüketmisti ama pek bi degisiklik görmedik biz insallah canim cabalarimiz bosa cikmaz kim bilir belki dogal yola oluverir bakarsin...

geçmiş olsun canım inşallah bir daha ki denemende olur allaha sığın mutlaka olacaktır hayırlısıyla allah yardımcın olsun

amin.Neyseki bu sefer iğne olmuyoruz.peki hangi hastanede oldun tedavini.ben öyle şaşkına dönmüştümki negatif sonuç alınca dondurulmuşları taşımayı bile düşünmüştüm.ama olmuyormuş.

evet iğneler açısından çok iyi normal hamile kalmışsın gibi sanki, ben ankarada mayada oldum. canım eğer içine sinmediyse merkezin başka yere götürebilirsin ben burda bir çok arkadaştan duydum taşınabildiğini yeni merkezin eski merkezinden isteyip alıyomuş sana yanlış söylemişler sanırım gitme diye olmaz demiş olabilirler.

ya aslında merkezim sayılı büyük hastanelerden.Aslında güvenerek geldim ama başka yerler olmaz nasıl donduruldu ise aynı şekilde aynı aletlerle çözülmesi gerekir deyince tedirgin oldum.

canım ne kadar pozitif düşünmüşsün o kadar yazdıkların hoşuma gittiki.Senin bu şekilde yazmış olman tabiki ayrıca moral oldu İnşallah Rabbim herkesi yavrusuna kavuşturur

Kizlar 4gün önce hastalandim ve randevu aldim 14haziranda ultrason kontrolüm var 18 yada 19 haziran gibide transferim olacak hayirlisiyla ben blast isteyecegim bakalim ne olacak cok merak ediyorum bana dua edin bende size öptüm hepinizi

inş. bu sefer allah gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı evlatlar versin içinde bulunduğumuz üç ayların yüzü syu hürmetine

hadi hayırlısı.inşallah bu sefer olumlu haber alır ve tamamına erdirirsin.Gelişmelerden bizi haberdar et canım. öpüyorum:)

hadi hayırlısı.inşallah bu sefer olumlu haber alır ve tamamına erdirirsin.Gelişmelerden bizi haberdar et canım. öpüyorum:)

AAA tabiki haberdar ederim canim :) insallah olur bu sefer bebisime kavusrum insallah bu sefer zamani gelmisdir... bende seni öptümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…