Ben 1haziranda basladım bu aksam bitiyor yarın kontrole gidecem inşallah siz naptınız iğne yapıldımı?Hayır söylemedi günde bir tane içeçegim beş gün
Merhaba canım ben 30 mayısta gittim bi tane yumurta gelişmiş 16-19 mm çok iyi dedi iğne verdi 31-2-4 ilişki dedi inşallah adet olmaz gelirsin dedi benim iğnenin ertesi gün akıntım ve agrım oldu iki gün sonra tekrar rahminde ağrı oldu sertleşti gibi geldi bana dün de kasıklarım agrıdı 15 haziran da tahlil yaptıracağım iğneden 14 gün sonra belli oluyor diye duydumBen 1haziranda basladım bu aksam bitiyor yarın kontrole gidecem inşallah siz naptınız iğne yapıldımı?
Evet yaptır canım belli olur inşallah hamilesindir..benımde dün(5haziranda) bitti klomen bugun kontrole gittim 9haziran cuma günü gel iğne yapalım dedi senın gibi benımde bir yumurtam gelişmiş hatta üzüldüm ben bitanecikmi sadece dedim bir olsun temiz olsun dediMerhaba canım ben 30 mayısta gittim bi tane yumurta gelişmiş 16-19 mm çok iyi dedi iğne verdi 31-2-4 ilişki dedi inşallah adet olmaz gelirsin dedi benim iğnenin ertesi gün akıntım ve agrım oldu iki gün sonra tekrar rahminde ağrı oldu sertleşti gibi geldi bana dün de kasıklarım agrıdı 15 haziran da tahlil yaptıracağım iğneden 14 gün sonra belli oluyor diye duydum
Aynen öyle canım benim baya kasık agrım var normal mi kiEvet yaptır canım belli olur inşallah hamilesindir..benımde dün(5haziranda) bitti klomen bugun kontrole gittim 9haziran cuma günü gel iğne yapalım dedi senın gibi benımde bir yumurtam gelişmiş hatta üzüldüm ben bitanecikmi sadece dedim bir olsun temiz olsun dedi
Bence normal catlıyor ya da catlamıs demekkiAynen öyle canım benim baya kasık agrım var normal mi ki
Bugün iğneden sonraki sekizinci gün agrılarımın sebebi acabe hamile olmam olabilir mi yani belirti olabilir miBence normal catlıyor ya da catlamıs demekki
Bilmiyorum canım olabilir bende daha cuma olacam iğneBugün iğneden sonraki sekizinci gün agrılarımın sebebi acabe hamile olmam olabilir mi yani belirti olabilir mi
İnanamıyorum bugun gittim 3yumurtam gelişmiş iğneyi bugun yaptıracamBilmiyorum canım olabilir bende daha cuma olacam iğne
Test yaptırmadın mı cnm halaKızlar ben geldim yine bugün gittim sağlık ocağına hani test yaparlar mı diye bugün iğneden sonra 10. Günüm hatırladınız umarım . kasık agrım var bi de bugün çok sarı akıntım geldi gögüslerime dokunamıyorum . sarı akıntı neden olur
Hayır canım perşembe gel yapalım varsa o zaman çıkar dedi hemşireTest yaptırmadın mı cnm hala
Hakkına hayırlısıHayır canım perşembe gel yapalım varsa o zaman çıkar dedi hemşire
Ben cuma günü iğne oldum ama akıntım olmadı ağrım olmadı acaba çatlamadımı yumurtalarımHayır canım perşembe gel yapalım varsa o zaman çıkar dedi hemşire
Naptın cnm hamilesindir inşallah?Hayır canım perşembe gel yapalım varsa o zaman çıkar dedi hemşire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?