Mayıs Ayı transfer

Yaaa 5 üstü pozitif deniliyor heyecan yaptım inşallah seninledir artış devam eder bende yarın versem mi acaba ya kan
Kaç gün oldu senin? Benim çok yeni dün versem çıkmazmış. İnşallah sizde yaşarsınız bu sevinci bu heyecanı yıllardır yüzlerce test yapıp flaşla 2. Çizgiyi arayıp şu değeri görmek bile çok güzel bir duygu dualarımdasınız

Benimde bugün 7.gün 4 Mayıs ta transfer oldum bende.Amin inşallah ya

Benimde test yaptım bugün çıkmadı ya üzüldüm sizinle aynı zamandaydik sizinde test negatif mi çıkmıştı

Benimde test yaptım bugün çıkmadı ya üzüldüm sizinle aynı zamandaydik s
Benim de 7. Günüm negatif çıktı. Kan mı versem diyorum ama bir yandan da en azından 8. Günü mü beklesem diyorum. Beklemek çok zor gerçekten

Benim de 7. Günüm negatif çıktı. Kan mı versem diyorum ama bir yandan da en azından 8. Günü mü beklesem diyorum. Beklemek çok zor gerçekten
Maalesef öyle çok zor ama erken yapmak moral bozuyor böyle işte 15 inde kan verecem o güne kadar bakmayacam bekleyecem ben tekrar moralim bozulsun istemiyorum umudumu yitirmekte istemiyorum

Maalesef öyle çok zor ama erken yapmak moral bozuyor böyle işte 15 inde kan verecem o güne kadar bakmayacam bekleyecem ben tekrar moralim bozulsun istemiyorum umudumu yitirmekte istemiyorum
Çok haklısınız. Ben de biraz daha sabretmeye çalışacağım.

Bencede bekleyebiliyorsanız bekleyin kızlar ben yaptım fakat keşke yapmasaydım şuan daha sabırsızım yükselecek mi diye

Ben pazar günü idrar yapmıştım çıkmadı kanda çıktı. Bugün yarın idrar yapsam yine çıkmaz bence o yüzden üzülme

Üzülme lütfen benimde negatif çıkıyor idrarda gününü beklemeden aldığın sonuca aldanma
Bazılarında erkende çıkıyor bazılarında çıkmıyor insan ister istemez böyle bir ihtimal varken denk gelmeyince üzülüyor ama umudum kan testi inşallah bakalım

Bazılarında erkende çıkıyor bazılarında çıkmıyor insan ister istemez böyle bir ihtimal varken denk gelmeyince üzülüyor ama umudum kan testi inşallah bakalım
İnşallah canım. Bu arada sigara içen varmı aranızda ben normalde içiyorum transferden sonra içmedim ama bugün çok aklıma geliyor

İnşallah canım. Bu arada sigara içen varmı aranızda ben normalde içiyorum transferden sonra içmedim ama bugün çok aklıma geliyor
Yok ben içmiyorum ama sizde içmeyin bence tutabiliyorsaniz tutun kendinizi sağlıkla şu süreci atlatana kadar inşallah en azından

Kızlar merhaba ben bugün transfer oldum eve gelince yaprak sarması yedim içinde maydonoz var mıydı bilmiyorum bir şey olur mu

`