Mayıs Ayı transfer

Benimde 10 çıktı kızlar diplerdeyim
Niye böyle oldu bende anlamadım.7. gün 13 9. Gün 17 çıktı halbuki her şey çok iyiydi.geriye tek seçenek pıhtılaşma iğnesine transfer günü başladığım kalıyor. Çok üzgünüm eşimle mahvolduk. Doktorunuz ne dedi size

Bana doktorum iki gün sonra yeniden kan var ama şimdiye kadar sadece 3 hastamda yükseldiğini gördüm muhtemelen sağlıksız bir gebelik dedi.yarin kan vericem hiç umudum kalmadı

Burada bir yorum okudum 7. Gün 4 çıkmış 10. Gün 36 sonra yukselmehe devam etmiş kalp atışını da duymuş. Senin kaçıncı gün 10 çıktı

Bana doktorum iki gün sonra yeniden kan var ama şimdiye kadar sadece 3 hastamda yükseldiğini gördüm muhtemelen sağlıksız bir gebelik dedi.yarin kan vericem hiç umudum kalmadı
Benimde umudum yok ama yinede yarın kan vereceğim düştüğünü göreyim en azından

Benim bugün transfer 10.günü dün idrar testim negatifdi bugün lekelenmem oldu az önce regl geliyor demekki bu kadar erken regl gelir mi

Benim bugün transfer 10.günü dün idrar testim negatifdi bugün lekelenmem oldu az önce regl geliyor demekki bu kadar erken regl gelir mi
Bilmiyorum ki belki yerleşme kanaması olabilir, kan testi verdin mi?

bende az önce doktorumla konuştum yarın tekrar kan vermemi istedi 12 günden önce yapılmaması lazım dedi

Bugün benimde test günüm, idrar testini üç gün tekrarladım ama bir şey çıkmadı. Kanda da görmüş olacağım. Sonucum çıkınca yazarım. Sürpriz olacağını düşünmüyorum
Yaptınız mı test

Kızlar yarın test günüm çok heycanlıyım ateş basıyor kasıklarım belim ağrıyor miğdemde hassaslaştı sanki ümitlenmek istemiyorum ama sanki bşr yanımda oldu gibi geliyor duygularım çok karışık

İnşallah güzel sonuç alırsınız

Arkadaşlar ben sağlık ocağında sabah verdim. Heniz sisteme düşmedi. Öğretmenim henüz okuldan da çıkamadım o yüzden gidince öğreneceğim. Hemen paylaşırım sizinle

Arkadaşlar ben sağlık ocağında sabah verdim. Heniz sisteme düşmedi. Öğretmenim henüz okuldan da çıkamadım o yüzden gidince öğreneceğim. Hemen paylaşırım sizinle
Sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor diye biliyorum

Merhaba bende adetimi bekliyorum transfer için 20-21 Mayıs gibi başlar büyük ihtimalle. Tahminlerime göre 6-7 haziran gibi de transfer olurum herşey olması gerektiği gibi ilerlerse

`