İnşallah ya sizde cuma gününü mü bekleyeceksinizHemde ne şaşmak ben çok endişeliyim çünkü aşırı düşük çıktı kanda ve hala idrarda çıkmıyor üstelik erken gebelik testi olanlardan aldım ama yinede ümitle bekliyorum dua ediyorum inşallah yükselmiştir. İnşallah hepimiz alırız güzel haberi
Yaptırdım sonuç bekliyorum 2 saate çıkar heralde teşekkür ederim bu aradaCanım nasılsın tekrar test yaptın mı
Öğrenince hemen yaz lütfenYaptırdım sonuç bekliyorum 2 saate çıkar heralde teşekkür ederim bu arada
Banada rahim bagışıklıği icin transferden bir gun once aşı yaptilar rahmime ayriyeten bagisıklık icin de bi igne kullaniyorum hergun bi doz. Bu benim 3. Trasnferim . Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin .insallah sizde bekleyen herkes de en guzel sekilde hayirli evlatlarla mujdelenirBenimde tek embriyo kondu 4bb senin kalitesi çok daha iyi
7. Gün 13 9. Gün 17 çıktı.kimyasal oldu galiba sağlıksızÖğrenince hemen yaz lütfenbende cuma test günün ama sabredebilecek miyim bilmiyorum
Canım üzücü ama öyle gibi görünüyor yinede 2 gün sonra tekrar kan ver bence. Kaçıncı gün embriyosuydu7. Gün 13 9. Gün 17 çıktı.kimyasal oldu galiba sağlıksız
5. Gün 4aa ve 3abydi. Nasipte yoksa olmuyormuş gerçekten çok yoruldugumu hissediyorumCanım üzücü ama öyle gibi görünüyor yinede 2 gün sonra tekrar kan ver bence. Kaçıncı gün embriyosuydu
Çok iyi anlıyorum şuan seni. İstersen ara ver bi süre gez eğlen kafanı toparla. Bende çok üzüldüm şuan keşke elimizden gelen bir şey olsa5. Gün 4aa ve 3abydi. Nasipte yoksa olmuyormuş gerçekten çok yoruldugumu hissediyorum
Yok be kuzum ya ondaki maydonozdan falan ne olacak pişmiş maydanoz çiğ bile olsa o kadar yenir ya bu kadar üstüne düşmeKızlar merhaba ben bugün transfer oldum eve gelince yaprak sarması yedim içinde maydonoz var mıydı bilmiyorum bir şey olur mu
Nasıl yani artışı mı bu ne demek oluyor kiBenimde 10 çıktı kızlar diplerdeyim
2 gün önce 7 idi şimdi 10 yükselmiyor yani daha fazla olması gerekiyorNasıl yani artışı mı bu ne demek oluyor ki
Ben 8nci gün erken gebelik testi yaptım negatifti yarında kan verecem insaAllah pozitife dönmüstürBen bugün yada yarın test yapmayı düşünüyorum birçok kişi 5. 6. Gün test yapmış. Fakat sonradan pozitif görenlerde olmuş yaparsanız aklınızda bulunsun
İnşallahBen 8nci gün erken gebelik testi yaptım negatifti yarında kan verecem insaAllah pozitife dönmüstür
İnşallah güzel sonuç alırsın canımBugün benimde test günüm, idrar testini üç gün tekrarladım ama bir şey çıkmadı. Kanda da görmüş olacağım. Sonucum çıkınca yazarım. Sürpriz olacağını düşünmüyorum
Umudununuzu yitirmeyin yinede son güne kadar beklemek en iyisi2 gün önce 7 idi şimdi 10 yükselmiyor yani daha fazla olması gerekiyor