Mayıs Ayı transfer

İnşallah ya sizde cuma gününü mü bekleyeceksiniz

Benimde tek embriyo kondu 4bb senin kalitesi çok daha iyi
Banada rahim bagışıklıği icin transferden bir gun once aşı yaptilar rahmime ayriyeten bagisıklık icin de bi igne kullaniyorum hergun bi doz. Bu benim 3. Trasnferim . Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin .insallah sizde bekleyen herkes de en guzel sekilde hayirli evlatlarla mujdelenir

Canım üzücü ama öyle gibi görünüyor yinede 2 gün sonra tekrar kan ver bence. Kaçıncı gün embriyosuydu
5. Gün 4aa ve 3abydi. Nasipte yoksa olmuyormuş gerçekten çok yoruldugumu hissediyorum

5. Gün 4aa ve 3abydi. Nasipte yoksa olmuyormuş gerçekten çok yoruldugumu hissediyorum
Çok iyi anlıyorum şuan seni. İstersen ara ver bi süre gez eğlen kafanı toparla. Bende çok üzüldüm şuan keşke elimizden gelen bir şey olsa

Kızlar merhaba ben bugün transfer oldum eve gelince yaprak sarması yedim içinde maydonoz var mıydı bilmiyorum bir şey olur mu
Yok be kuzum ya ondaki maydonozdan falan ne olacak pişmiş maydanoz çiğ bile olsa o kadar yenir ya bu kadar üstüne düşme Allahın izniyle olacağı varsa hiçbir şey engel olamaz

Merhaba bende 2nci transferimi 4 Mayıs'ta transfer oldum yarın kan tahlili verecem

Ben bugün yada yarın test yapmayı düşünüyorum birçok kişi 5. 6. Gün test yapmış. Fakat sonradan pozitif görenlerde olmuş yaparsanız aklınızda bulunsun
Ben 8nci gün erken gebelik testi yaptım negatifti yarında kan verecem insaAllah pozitife dönmüstür

Üzgünüm, bu yolda yürümeye devam etmekten başa çaremiz yok gibi.

Bugün benimde test günüm, idrar testini üç gün tekrarladım ama bir şey çıkmadı. Kanda da görmüş olacağım. Sonucum çıkınca yazarım. Sürpriz olacağını düşünmüyorum

Bugün benimde test günüm, idrar testini üç gün tekrarladım ama bir şey çıkmadı. Kanda da görmüş olacağım. Sonucum çıkınca yazarım. Sürpriz olacağını düşünmüyorum
İnşallah güzel sonuç alırsın canım

Benim de negatif çıktı maalesef arkadaşlar. Umarım sizlerin pozitif haberleri ile seviniriz. Biz de bir sonra ki denemede iyi sonuçlar alırız.

`