Mayıs Ayı transfer

Merhaba bende adetimi bekliyorum transfer için 20-21 Mayıs gibi başlar büyük ihtimalle. Tahminlerime göre 6-7 haziran gibi de transfer olurum herşey olması gerektiği gibi ilerlerse
İlk transferiniz mi

Dondurulmuş embriyonuz varmı sonraki transferi hemen düşünüyor musunuz

Dondurulmuş embriyonuz varmı sonraki transferi hemen düşünüyor musunuz
Bir tane daha var. Son embrio.
İlk denemem dış gebelikti. Bu ikinci denememizdi. Hemşire aradı ilaçları keseceğim sadece kan sulandırıcı iğneyi 10 gün kullanıp bırakacağım.
Sonrasında embriyolog ve doktorla görüşmemiz olacakmış.
Açıkcası şuan ankaraya yakın bir ilde oturuyoU ve gidip gelmemişz kolaydı. Artık tayinimiz çıkacak. Gitmeden tekrar son kalanı deneyelim derse hemen deneriz eşimle öyle konuştuk. O da olmazsa eğer doğal denemeye devam etmeye karar verdik.
Benim ilk iki gebeliğim doğal elde etmiştik.
Bilmiyorum tüp bebekten soğudum. Elimizde şuan kalmasa denemezdim baştan. Kendimize bir süre verirdik.

Sizin var mı siz nasıl ilerleteceksiniz
2 tane dondurulmuş var doktorla görüşüp ona göre hareket etmeyi düşünüyoruz. Eğer hemen yapalım daha sağlıklı olur derse yaparız ama biraz ara vermeyi düşünüyorum. Ankara da hangi doktora geliyorsunuz? Ben Ankara’da yaşıyorum

Hangi merkeze gidiyorsunuz bende Ankara da tedavi görüyrm dışardan gelmesi gerckten zor şuan benim ailem burda ona rağmen zorlaniyrm gelince o kadar sorun yaşamıyorum ama onlar gidince zor olacak bana da

Hangi merkeze gidiyorsunuz bende Ankara da tedavi görüyrm dışardan gelmesi gerckten zor şuan benim ailem burda ona rağmen zorlaniyrm gelince o kadar sorun yaşamıyorum ama onlar gidince zor olacak bana da
Bilkent şehir hastanesine gidiyorum Zehra kurdoğlu na

Memorial aygül hocaya gidiyorum bakalım ne diyecek. Kendisiyle konuşmadım.

Ben de açıkcası hemen istemeyebilirdim ama dediğim gibi tayinciyiz ve en geç ağustos gibi gitmiş oluruz. Beklemeyelim derse yaparız bakalım.

Ben de açıkcası hemen istemeyebilirdim ama dediğim gibi tayinciyiz ve en geç ağustos gibi gitmiş oluruz. Beklemeyelim derse yaparız bakalım.
Evet mantıklı olur. Ben aradım önceki değerimi baz almadılar yarın tekrar verip ara dediler ufakta olsa bir umut var içimde bilemiyorum

`