İyi bari güzel haberlerini bekliyorumYok bizim burda gününde çıkıyor daha öncede hep verdim
İlk transferiniz miMerhaba bende adetimi bekliyorum transfer için 20-21 Mayıs gibi başlar büyük ihtimalle. Tahminlerime göre 6-7 haziran gibi de transfer olurum herşey olması gerektiği gibi ilerlerse
İnş kanda hayırlı haber alırsınızEvet dün yaptım negatifti 9.günde
Hayırlısı olsun üzülmeyin dicem ama hepimiz aynı duyguyu yaşıyoruzNegatif arkadaşlar 1.39 çıktı.
Evet birbirimizi en iyi biz anlarızHayırlısı olsun üzülmeyin dicem ama hepimiz aynı duyguyu yaşıyoruzAllah büyük inşallah tez zamanda hepimize yaşatır o duyguyu
Herşey de var bir hayır inşallah bundan sonraki sürecimizde güzel haberler alacağızNegatif arkadaşlar 1.39 çıktı.
Bir tane daha var. Son embrio.Dondurulmuş embriyonuz varmı sonraki transferi hemen düşünüyor musunuz
Sizin var mı siz nasıl ilerleteceksinizDondurulmuş embriyonuz varmı sonraki transferi hemen düşünüyor musunuz
2 tane dondurulmuş var doktorla görüşüp ona göre hareket etmeyi düşünüyoruz. Eğer hemen yapalım daha sağlıklı olur derse yaparız ama biraz ara vermeyi düşünüyorum. Ankara da hangi doktora geliyorsunuz? Ben Ankara’da yaşıyorumSizin var mı siz nasıl ilerleteceksiniz
Hangi merkeze gidiyorsunuz bende Ankara da tedavi görüyrm dışardan gelmesi gerckten zor şuan benim ailem burda ona rağmen zorlaniyrm gelince o kadar sorun yaşamıyorum ama onlar gidince zor olacak bana da2 tane dondurulmuş var doktorla görüşüp ona göre hareket etmeyi düşünüyoruz. Eğer hemen yapalım daha sağlıklı olur derse yaparız ama biraz ara vermeyi düşünüyorum. Ankara da hangi doktora geliyorsunuz? Ben Ankara’da yaşıyorum
Bilkent şehir hastanesine gidiyorum Zehra kurdoğlu naHangi merkeze gidiyorsunuz bende Ankara da tedavi görüyrm dışardan gelmesi gerckten zor şuan benim ailem burda ona rağmen zorlaniyrm gelince o kadar sorun yaşamıyorum ama onlar gidince zor olacak bana da
Memorial aygül hocaya gidiyorum bakalım ne diyecek. Kendisiyle konuşmadım.2 tane dondurulmuş var doktorla görüşüp ona göre hareket etmeyi düşünüyoruz. Eğer hemen yapalım daha sağlıklı olur derse yaparız ama biraz ara vermeyi düşünüyorum. Ankara da hangi doktora geliyorsunuz? Ben Ankara’da yaşıyorum
Ben de açıkcası hemen istemeyebilirdim ama dediğim gibi tayinciyiz ve en geç ağustos gibi gitmiş oluruz. Beklemeyelim derse yaparız bakalım.2 tane dondurulmuş var doktorla görüşüp ona göre hareket etmeyi düşünüyoruz. Eğer hemen yapalım daha sağlıklı olur derse yaparız ama biraz ara vermeyi düşünüyorum. Ankara da hangi doktora geliyorsunuz? Ben Ankara’da yaşıyorum
Evet mantıklı olur. Ben aradım önceki değerimi baz almadılar yarın tekrar verip ara dediler ufakta olsa bir umut var içimde bilemiyorumBen de açıkcası hemen istemeyebilirdim ama dediğim gibi tayinciyiz ve en geç ağustos gibi gitmiş oluruz. Beklemeyelim derse yaparız bakalım.
İnşallah sizi şaşırtıcı güzel bir haber alırsınızEvet mantıklı olur. Ben aradım önceki değerimi baz almadılar yarın tekrar verip ara dediler ufakta olsa bir umut var içimde bilemiyorum
Hayır daha önce yine tedaviyle olan bir kızım var. Şimdi bir kardeşi olsun istedik.İlk transferiniz mi
İnşallahİnşallah sizi şaşırtıcı güzel bir haber alırsınız
Umarım süreç en iyi şekilde ilerlerHayır daha önce yine tedaviyle olan bir kızım var. Şimdi bir kardeşi olsun istedik.