- 18 Aralık 2020
- 297
- 407
- 23
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
- #4.001
Aynen öyle. Doğana kadar dokuz doğuracağız öyle görünüyorBence her aşaması ayrı zor ya. Şu zihni bir problem olmadığına ikna etmek o kadar zor ki :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle. Doğana kadar dokuz doğuracağız öyle görünüyorBence her aşaması ayrı zor ya. Şu zihni bir problem olmadığına ikna etmek o kadar zor ki :)
Yok yapmadım evde test yok zaten bir yandan da korkuyorum..direk kan vermek garantiBenımde 8.ıns hepimiz pozıtıf sonuc alalım test yaptınmı sende hoc cnm
Âmin canım inşallah duaınızı eksik etmeyinAllah sana da pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah![]()
Tabii ki kan garanti ama o kan sonucunu almak kalp krizi geçirmek gibi çok heyecan veriyor ben o yüzden idrarda bakıp kendimi hazırlıyorum her şeye önceden bir kat son iki seferdir idrarda bakıyorum önce daha öncesinde hep kan da baktırmıştım idrar da baktırdığım da kimyasal olduğu gün geçtikçe çizgi silinmişti Merstham kimyasal gebelik olmuş o günden beri hep Cannes’da baktırdım ama son ikiSeferdir önce idrarda bakıyorumYok yapmadım evde test yok zaten bir yandan da korkuyorum..direk kan vermek garantiinşallah hepimiz mutlu haberleri alalım
Herkeste leke olacak diye bir şey yok canım olmasın olunca da insan stres oluyor neden oldu diye idrar testi yap inşallah tutmuştur test gününe de az kalmış zaten bugün benim de sekizinci günüm inşallah hepimiz pozitif haberi alalımKızlar benim de bugün 7.günüm herkesin yerleşme kanaması olmuş sanırım bende olmadı sadece ara ara yoklayan kasık ağrılarım var bazen bacağıma bir ağrı girip çıkıyor bazen de belime sizce tutmuş mudur ? Yerleşme kanaması olmadığı için biraz üzüldüm açıkçası. 2 tane blast embriyo konmuştu 5.gün
Hayırlı olsun canım, sımsıkı tutunur inşallah güzel haberler alırsın yakındakızlar birazdan transferim yapılacak dua edin nolur tutunsun bana bebişlerim inşallah![]()
İki tane konduğu için şansın daha yüksekKızlar benim de bugün 7.günüm herkesin yerleşme kanaması olmuş sanırım bende olmadı sadece ara ara yoklayan kasık ağrılarım var bazen bacağıma bir ağrı girip çıkıyor bazen de belime sizce tutmuş mudur ? Yerleşme kanaması olmadığı için biraz üzüldüm açıkçası. 2 tane blast embriyo konmuştu 5.gün
İnşallah canım cesaret edemiyorum idrar testi yapmaya valla gününde öğreneyim diyorum inşallah hepimiz pozitifi görürüzHerkeste leke olacak diye bir şey yok canım olmasın olunca da insan stres oluyor neden oldu diye idrar testi yap inşallah tutmuştur test gününe de az kalmış zaten bugün benim de sekizinci günüm inşallah hepimiz pozitif haberi alalım
Ben bu gün öğrendim kan sonucumu. 5. Gün embriyosu transferin 8. Günü değerim 23.09 doktorum hamilesin dedi. Bende yerleşme kanaması olmadı. Herkeste olmayabiliyor.Kızlar benim de bugün 7.günüm herkesin yerleşme kanaması olmuş sanırım bende olmadı sadece ara ara yoklayan kasık ağrılarım var bazen bacağıma bir ağrı girip çıkıyor bazen de belime sizce tutmuş mudur ? Yerleşme kanaması olmadığı için biraz üzüldüm açıkçası. 2 tane blast embriyo konmuştu 5.gün
İnşallah canım zaten az kalmışİnşallah canım cesaret edemiyorum idrar testi yapmaya valla gününde öğreneyim diyorum inşallah hepimiz pozitifi görürüz
Valla her zaman ikiye atlamıyor canım bi bakarsın hızlı artar sana örnek verim. Pztsi 911 olan değerim cuma 6900 çıktı yaklaşık 8 katı falan 5 günde. O yüzden dua et hayırlısıyla olur inşallahYaptım canm zaten bu değerde nasıl çıktı idrarda onuda anlamadım
Canım benim amh değerim düşük mayısta bir opu oldum.2 yumurta gözüküyordu 1 toplandı.1 yumurtam donduruldu.haziranda da olucam opu inşallah.doktor karar verecek sonra.ben tedavi aşamasında sayılırım daha.ama inşallah bu ay çok yumurtam oluşur ve döllenir.belki taze transfer yapar haziranda yada bir kere daha toplayalım diyebilir.Hastalanınca arayıp randevu alıcam.o zaman belli olur yavaş yavaş.Aminn insallah2.transfer durumunu konustunuzmu canım hemen olmuyormuymış birdaha ki aya
Bende kanama olmadı çok şükür illa olacak diye düşünme. 4 mayıs transfer pozitif şükürİnşallah canım cesaret edemiyorum idrar testi yapmaya valla gününde öğreneyim diyorum inşallah hepimiz pozitifi görürüz
Yok canım ya yapmadım ben, yapmayalım diye karar verdik bu sefer test günümü bekliyorum direkt kandan öğreneceğim inşallahCanım nasılsıntest yaptınmı
![]()
Canım benim de 8. günüm aynı şeyi ben de düşündüm biliyo musun, hep lekelenme yaşamış pozitif görenler çoğunlukla ama lekelenme olmadan da pozitif olanlar varmış inşallah bizim de öyledirKızlar benim de bugün 7.günüm herkesin yerleşme kanaması olmuş sanırım bende olmadı sadece ara ara yoklayan kasık ağrılarım var bazen bacağıma bir ağrı girip çıkıyor bazen de belime sizce tutmuş mudur ? Yerleşme kanaması olmadığı için biraz üzüldüm açıkçası. 2 tane blast embriyo konmuştu 5.gün
Yaa ne güzel gebesin işte, güzelce yükselir inşallah canım daha erken olduğu için normal bence iki gün sonra tekrarlarsın yükselmiş olurKızlar bu gün kan verdim eşimin ısrarıyla. Değerim 23.9 çıktı. Transferden sonraki 8. Gün. Doktorum hamilesin ilaçlarına devam et dedi. Sizce normal mi bu değer.
Kana da az kalmış canım olsunYok canım ya yapmadım ben, yapmayalım diye karar verdik bu sefer test günümü bekliyorum direkt kandan öğreneceğim inşallahama sizin haberlerinizi okudukça heyecanlanıyorum umut oluyorsunuz bana da
![]()
Anladım kuzum, opu dan önce saf arı sütü bul biraz pahalıdır ama onu mutlaka tüket insallah kaliteli yumurtaların olurCanım benim amh değerim düşük mayısta bir opu oldum.2 yumurta gözüküyordu 1 toplandı.1 yumurtam donduruldu.haziranda da olucam opu inşallah.doktor karar verecek sonra.ben tedavi aşamasında sayılırım daha.ama inşallah bu ay çok yumurtam oluşur ve döllenir.belki taze transfer yapar haziranda yada bir kere daha toplayalım diyebilir.Hastalanınca arayıp randevu alıcam.o zaman belli olur yavaş yavaş.