- Konu Sahibi Sade frappe
- #3.961
Evet cnm anestezili yapılıyor takma kafana hiç birşey hissetmiyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baksana gun gun koyulasmıs masallah sen ferak ol ve bı bır gun durup ertesı gun kanı mutlaka tekrarla netlesırDün sabah diğerleri erken gebelikti bunda daha dün çıkmaya başladı cnm
İnşaallah cnm bu akşamda yapacam sen yaptın mı seninde 6. Gün silikti galibaBaksana gun gun koyulasmıs masallah sen ferak ol ve bı bır gun durup ertesı gun kanı mutlaka tekrarla netlesır
Bağırsak olayı zor ya, ben de ıkınmadan nasıl olacak tedirginliğindeyim, refleks yani nasıl engellicemTeşekkür ederim canım. Düzenli olarak kayısı yiyorum aslında, hep var bu bağırsak problemim transfer olacağı için gerildim. Bir ilaçtan destek almam gerekecek gibi görünüyor. Haklısın hemşireye bi sorayım kullanmadan tabi
Bugun kanmı vereceksın anlamadm kanı gun asırı mutlaka tekrarla evet cnm benım 4.gun ckmadı 6.gun cooook hayalet gıbıydı senınkınden bile silikti dün yaptım 7.gundu senınkı gıbı cıktı asagı yukarı bugun 8.gunum ıns tutmustur bol dua edelım bırbırımıze destek olalım ıns hep guzel haber alırız ınsİnşaallah cnm bu akşamda yapacam sen yaptın mı seninde 6. Gün silikti galiba
Geçmiş olsun, bol yumoşlar olsun inşallahKızlar opu olacak olanlar hiç korkmasın. Nasıl girdim çıktım belli değil, ağrım desen çok çok minimal düzeyde. 1 saat sonra fln çıkaracaklar hastaneden. Daha doktorum gelip bilgi vermedi umarım her şey yolunda gider, dualarınızı eksik etmeyinEki Görüntüle 2859387
O kadar deıl canım boyle gelsın dıye zorlama o sıkıntı gelenı tutma yoksa kuruyo daha zor oluyor yasamıs bırı olarak soyluyorum yesıl erık ıyı gelıyorBağırsak olayı zor ya, ben de ıkınmadan nasıl olacak tedirginliğindeyim, refleks yani nasıl engellicemkronikse ilaca ok derler bence, geçmiş olsun canım
Bence normal canım ıkı gun sonra tekrarla kesınlesır bugun bende vermek ıstyorum ama korkuyorum cooookKızlar bu gün kan verdim eşimin ısrarıyla. Değerim 23.9 çıktı. Transferden sonraki 8. Gün. Doktorum hamilesin ilaçlarına devam et dedi. Sizce normal mi bu değer.
Teşekkür ederim canım. Bu gün kan verdim 8. Gün. Değerim 23.9 çıktı. Doktorum hamilesin 2 gün sonra tekrar kan ver dedi ama içim pek rahat değilCanım hayırlı olsun benmde 5.gün embriyom 6.gün yaptım aynı testte çıktı![]()
Ben de merak ediyorumAyseee1987 canım ne yaptın oldun mu transfer gitcektin bugün ??
Ben de çok korka korka verdim. Test sonucunu alırken kalbim yerinden çıkacaktı sanki. Derin derin nefes alarak baktım sonuca. Öğrenmekle bitmiyor ki sağlıklı ilerleyecek mi vs diye düşünüyorsun bu defa. İnşallah seninki de pozitiftirBence normal canım ıkı gun sonra tekrarla kesınlesır bugun bende vermek ıstyorum ama korkuyorum cooook
Ahhhh canım su sürec cok zor cok sancılı hepımız pozıtıf coook ıyı haberlerle atlatırız ıns üzülmeden degerlerımız bol bol cıkar guzelce katlar ıns yaTeşekkür ederim canım. Bu gün kan verdim 8. Gün. Değerim 23.9 çıktı. Doktorum hamilesin 2 gün sonra tekrar kan ver dedi ama içim pek rahat değil![]()
Ins cnın ıns benımde yuksek cıkar pozıtıftır çooook haklısın cooook bıtermı tabıkı bıtmıyo kesesı kalbı sonrası uc bebegımı kaybettım cok zor bı surec Rabbım bır daha yasatmasın ıns sevındırsın hepımızı banada dua edın ne olurBen de çok korka korka verdim. Test sonucunu alırken kalbim yerinden çıkacaktı sanki. Derin derin nefes alarak baktım sonuca. Öğrenmekle bitmiyor ki sağlıklı ilerleyecek mi vs diye düşünüyorsun bu defa. İnşallah seninki de pozitiftir![]()
Amin inşallah biz de pazartesiye kadar heyecanla beklemeye devam edeceğiz. Allah bekleyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallahAhhhh canım su sürec cok zor cok sancılı hepımız pozıtıf coook ıyı haberlerle atlatırız ıns üzülmeden degerlerımız bol bol cıkar guzelce katlar ıns ya
Yok canım pazar vereceksın pzartesı deıl mesela carsamba verdın cuma cuma verdın pazar bır gun arayla tekrarlanıyorAmin inşallah biz de pazartesiye kadar heyecanla beklemeye devam edeceğiz. Allah bekleyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah![]()
Kaçınco gün embriyosuydu? 10. Gün 50’lerde 12. Gün 100lerde olur, 12. Gün istiyorlar genelde 5. Günse, tam o değere gelmiş oluyor.. içinizi ferah tutun kötü bir değer diilTeşekkür ederim canım. Bu gün kan verdim 8. Gün. Değerim 23.9 çıktı. Doktorum hamilesin 2 gün sonra tekrar kan ver dedi ama içim pek rahat değil![]()
O kadar deıl canım boyle gelsın dıye zorlama o sıkıntı gelenı tutma yoksa kuruyo daha zor oluyor yasamıs bırı olarak soyluyorum yesıl erık ıyı gelıyor
Dualarimdasiniz canm inşallah hepimizin pozitif çıkacak dün akşam verdim bu gün akşamda verecek inşaallah artış vardırBugun kanmı vereceksın anlamadm kanı gun asırı mutlaka tekrarla evet cnm benım 4.gun ckmadı 6.gun cooook hayalet gıbıydı senınkınden bile silikti dün yaptım 7.gundu senınkı gıbı cıktı asagı yukarı bugun 8.gunum ıns tutmustur bol dua edelım bırbırımıze destek olalım ıns hep guzel haber alırız ıns