• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Peki ab neyi ifade ediyor cnm? 4 kalitesiz mi oluyor?
Hayır başındaki sayı embriyonun iç boşluğunun genişlemesini gösteriyor yani mesela 4 demek dış zarının iyice inceldiğini gösteriyormuş mesela 5 olan da dış zarın kırılıp embriyonun tomurcuklanmaya başlamasını gösteriyormuş yanındaki ab de hücre sayısı olarak derecelendiriliyormuş sayıdan sonraki ilk harf iç hücreyi sonraki harf de dış hücreyi gösteriyormuş mesela a demek çok sayıda hücre içermesi demek bi sonraki b de gevşek, az sayıda hücre demekmiş ... benim de 3 embriyom var 1 ini transfer edecekler ve o biri de 4ab mesela 5. Gün embriyosu bana iyi kalitede dediler .. bana da bunların anlamlarını embriyolog anlattı ordan biliyorum yani

Kaç yumurta toplanmıştı canım inşallah sana sıkı sıkı tutunurlar
4 tane toplanmıştı, 3 ü döllendi, sona 2 tane kaldı.
Ben sadece adetin 2. Günü, Elonva 150 mcg 1 kere iğne oldum göbekten. Onla ne geliştiyse o, t.c deki gibi her gün 1 iğne yapmadılar. Öyle yapsaydılar bence daha çok yumurta gelişirdi.

3 embriyo döllenmiş, 1 tanesi 3. gün iptal olmuş, geriye kalan 4ab ve 4bc transfer edildi. Bu arada ben 5. Gün transfer oldum bunlar nasıl 4ab 4bc olabiliyor?
Resimleri bunlar.
Eki Görüntüle 2859493
Hayırlı olsun canım, sımsıkı tutunsun sana bu tatlı minikler:) 4ab için benim doktorum çok iyi kalite demişti, diğerini ben de bilmiyorum. Sağlıkla büyüsünler inşallah 🙏

Yok canım malesef dondurulmuş embriyo kalmamış. Zaten sadece 3 tane döllenebilmş. Ve 1 tanesi geç gelişmiş erken ölmüş. Bu ikisi olması gereken şekilde gelişmiş ve ikisini beraber transfer ettiler.
Canım benim de 5.gün 4ab trasfer oldu şükür tuttu 🤲🧿 dondurulmuş 1 tane var oda 4bc Rabbim ol desin yeter ki inşallah herşey yolunda olur Kendini koru 3 gün wc dışı kalkma ağır kaldırma eğilip kalkma wc ye otururken ağır hareketlerle herşeyde dikkat et

4 tane toplanmıştı, 3 ü döllendi, sona 2 tane kaldı.
Ben sadece adetin 2. Günü, Elonva 150 mcg 1 kere iğne oldum göbekten. Onla ne geliştiyse o, t.c deki gibi her gün 1 iğne yapmadılar. Öyle yapsaydılar bence daha çok yumurta gelişirdi.
Bu yöntemi ilk defa duydum canım inşallah miniklern sana sıkıca tutunur

Hayır başındaki sayı embriyonun iç boşluğunun genişlemesini gösteriyor yani mesela 4 demek dış zarının iyice inceldiğini gösteriyormuş mesela 5 olan da dış zarın kırılıp embriyonun tomurcuklanmaya başlamasını gösteriyormuş yanındaki ab de hücre sayısı olarak derecelendiriliyormuş sayıdan sonraki ilk harf iç hücreyi sonraki harf de dış hücreyi gösteriyormuş mesela a demek çok sayıda hücre içermesi demek bi sonraki b de gevşek, az sayıda hücre demekmiş ... benim de 3 embriyom var 1 ini transfer edecekler ve o biri de 4ab mesela 5. Gün embriyosu bana iyi kalitede dediler .. bana da bunların anlamlarını embriyolog anlattı ordan biliyorum yani
Aa çok iyi ya, bana da 4ab iyi dediler ama benim aklımda iyi olması için hep 5aa olması gerekiyor gibiydi. Çok teşekkür ederim 😘😘

Arkadaşlar bu imzalarimizda bebekle ilgili yazılar nerden alınıyor biliyor musunuz? Takip etmek istedim de bulamadım.
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih diye başlayan bölümdeki gün gün bilgilere ulaşmaya çalıştım da, bileniniz var mı?

Canım benim de 5.gün 4ab trasfer oldu şükür tuttu 🤲🧿 dondurulmuş 1 tane var oda 4bc Rabbim ol desin yeter ki inşallah herşey yolunda olur Kendini koru 3 gün wc dışı kalkma ağır kaldırma eğilip kalkma wc ye otururken ağır hareketlerle herşeyde dikkat et
Aaa ikimizin de aynı 4ab ile 4bc 😍😍
Dediklerini dikkate alacağım. Güzel dileklerin için teşekkür ederim 🌹

Kızlar grubumuzda baya kan testi pozitif olan arkadaşlar var tebrik ederim🤲🤗 hepinizi
Benim 6. Gün değerim 50.74 çıkmıştı kanda. Doktorum gebesin demedi mesela bana erken yaptırmışsın hemde çok erken var diyemem yokta diyemem dedi.10. günü bekle dedi. 10.gün 397 çıktı.
Dün kanamam olunca yine baktılar kanda hcg ye 10.000 çıktı şükür düşüş olmamış.
Önemli olan değerlerdeki 2.kan testi eğer 2 katına çıkıyorsa çok şükür ilerliyordur inşallah hepimizin kucağı dolar hepimiz keseleri kalp atışlarını pozitif haberleri beraberce kutlarız 🤲🤲🤲🥰🤗🥰🧿🧿🧿🤰🤰

Aa çok iyi ya, bana da 4ab iyi dediler ama benim aklımda iyi olması için hep 5aa olması gerekiyor gibiydi. Çok teşekkür ederim 😘😘
Ne demek canım benim mesela 3 dondurulmuştan 1i 4ab demiştim ya o 5. Gün embriyosu diğer ikisi 6. Gün embriyosu ve mesela onlardan biri 4bb diğeri de 2bb doktor 2bb olan orta kalite dedi hücreleri zengin dedi .. başka bi tanıdığım embriyoloğa sordum sonrasında o bana dedi ki 2bb olanı ben olsam dondurmazdım dedi o düşük ihtimalle gebelik getirir dedi yani %10 falan dedi ama şuan gittiğim hastanedeki embriyolog da bana dedi ki dondurup çözdürme işlemine dayanamayacak olan kalitesi düşük olan bi embriyoyu zaten dondurmayız dediler ... yani kısacası laboratuvara güvenmemiz gerekiyor öyle ya da böyle 😄

Kızlar benim belimin ortası agrıyor. 4.günümdeyim
Sizce belirti olabilirmi bu?
Yoksa ilaclarin etkisimi?

Ne demek canım benim mesela 3 dondurulmuştan 1i 4ab demiştim ya o 5. Gün embriyosu diğer ikisi 6. Gün embriyosu ve mesela onlardan biri 4bb diğeri de 2bb doktor 2bb olan orta kalite dedi hücreleri zengin dedi .. başka bi tanıdığım embriyoloğa sordum sonrasında o bana dedi ki 2bb olanı ben olsam dondurmazdım dedi o düşük ihtimalle gebelik getirir dedi yani %10 falan dedi ama şuan gittiğim hastanedeki embriyolog da bana dedi ki dondurup çözdürme işlemine dayanamayacak olan kalitesi düşük olan bi embriyoyu zaten dondurmayız dediler ... yani kısacası laboratuvara güvenmemiz gerekiyor öyle ya da böyle 😄
🌹Bununla alakalı bilgi patlaması yaşayan seni bulmuşken sorayım o zaman ben 😍
Yani kısaca tam olarak 4ab ve 4bc iyi mi orta mı? Kaçıncı derece sayılıyor canım.

İki tane konduğu için şansın daha yüksek
İnşallah canım ya
Ben bu gün öğrendim kan sonucumu. 5. Gün embriyosu transferin 8. Günü değerim 23.09 doktorum hamilesin dedi. Bende yerleşme kanaması olmadı. Herkeste olmayabiliyor.
Ya bende çoğunlukta olunca endişelendim birden inşallah benim de sonucum pozitifi olur hayırlı olsunn 🌺
Canım benim de 8. günüm aynı şeyi ben de düşündüm biliyo musun, hep lekelenme yaşamış pozitif görenler çoğunlukla ama lekelenme olmadan da pozitif olanlar varmış inşallah bizim de öyledir
İnsan düşünüyor valla bende neden olmadı diye 🙈 inşallah canım hayırlı pozitif sonuç alırız hepimiz 💖

Hayırlı olsun canım, sımsıkı tutunsun sana bu tatlı minikler:) 4ab için benim doktorum çok iyi kalite demişti, diğerini ben de bilmiyorum. Sağlıkla büyüsünler inşallah 🙏
Çok sağol canım benim😍
Seninki hangi kaliteydi? Bendeki gibi embriyonun fotosunu verdiler mi size?

Back
X