• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

YARın tedaviye başlıyorum artık toplam rahim dinlendirme embriyo dondurma 16650 ilaçlar totalde aşağı yukarı ne kadar verdiniz Hazan’lara şimdiden teşekkürler

Ben de merak ediyorum Ayseee1987 Ayseee1987 👀kaç embriyo oluşmuş, transfer yaptılar mıı? Hayırlı haberlerinl bekliyoruz canım
3 embriyo döllenmiş, 1 tanesi 3. gün iptal olmuş, geriye kalan 4ab ve 4bc transfer edildi. Bu arada ben 5. Gün transfer oldum bunlar nasıl 4ab 4bc olabiliyor?
Resimleri bunlar.
20210528_161732.webp

3 embriyo döllenmiş, 1 tanesi 3. gün iptal olmuş, geriye kalan 4ab ve 4bc transfer edildi. Bu arada ben 5. Gün transfer oldum bunlar nasıl 4ab 4bc olabiliyor?
Resimleri bunlar.
Eki Görüntüle 2859493
Canım vardır bir bildikleri hayırlısı ile tutunsun artık düşünme kalitesini onu bunuu kendine dikkat etmeye bak 😍🤲

Ayyy çok sevindim çok şükür hadi gözün aydınn pozitif haberini de alalım inşallah canım benim 🤲🧿 geriye embriyo kaldı mı şimdii 😘
Yok canım malesef dondurulmuş embriyo kalmamış. Zaten sadece 3 tane döllenebilmş. Ve 1 tanesi geç gelişmiş erken ölmüş. Bu ikisi olması gereken şekilde gelişmiş ve ikisini beraber transfer ettiler.

Yok canım malesef dondurulmuş embriyo kalmamış. Zaten sadece 3 tane döllenebilmş. Ve 1 tanesi geç gelişmiş erken ölmüş. Bu ikisi olması gereken şekilde gelişmiş ve ikisini beraber transfer ettiler.
Kaç yumurta toplanmıştı canım inşallah sana sıkı sıkı tutunurlar

Back
X