- 18 Kasım 2020
- 2.703
- 3.278
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.101
Benim 21 Mayıs ve 25 Mayıs'ta istedi doktorum. Yarın da son kez yaptıracağım.Kızlar sızler artısa nası baktordınız mesela cuma verıp pzar mı tekrarladınz pazartesı mı
Bana 6-7 gün önce 2 tane ovitrelle yapıldı o yüzden zaten pozitif çıkar yoksa bende çok erken başlardım yapmaya. Yarından başlardım mesalaBen 7yıdr bekleyemedım4.gun yaptm
Aaa4gunBenim 21 Mayıs ve 25 Mayıs'ta istedi doktorum. Yarın da son kez yaptıracağım.
Amin canım benimSorma valla kevgire döndüm
Sondaki iki tane vitamin canım, biri folik asit, diğeri d vitamini. Diğerleri tüp bebek sebebiyle. Allah hepimize kolaylıklar versin, çabalarımızı boşa çıkarmasın
Bana 6-7 gün önce 2 tane ovitrelle yapıldı o yüzden zaten pozitif çıkar yoksa bende çok erken başlardım yapmaya. Yarından başlardım mesala
Evet canım ilk değerim 219 idi. İkincisi 884. Üçüncüyü de yarın vereceğim.Aaa4gun
Kacıncı gun 12.gunde mı verdın kac canım ılk darısı bana olsun ıns yaaa dua etEvet canım ilk değerim 219 idi. İkincisi 884. Üçüncüyü de yarın vereceğim.
Bitanem Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, güzel haberlerini bekliyorum inşallahKacıncı gun 12.gunde mı verdın kac canım ılk darısı bana olsun ıns yaaa dua et
Bence senın ikizBitanem Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Transferim 12 Mayıs'ta yapıldı. İlkini 21 Mayıs'ta yaptım. Dördüncü gün embriyosuydu canım.
Kaç gün arayla canım bu değerler?Evet canım ilk değerim 219 idi. İkincisi 884. Üçüncüyü de yarın vereceğim.
abimi pozitifTestın ne cıktı canım
Amın canımm Allah razı olsnBitanem Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Transferim 12 Mayıs'ta yapıldı. İlkini 21 Mayıs'ta yaptım. Dördüncü gün embriyosuydu canım.
Seni Takipteyim inşallah bebeğin sana tutunacak ve bana umut olacaksın5bc kalite. Orta kalite oldugu söylendi.
Ama dr'um gebelik vaad ettigini söyledi. peki ya sizin?
Tabiki yazcaktımabimi pozitif
İkizlerde biraz daha yüksek çıkıyor sanki değerler benimki tek gibi ama olursa da ne güzel olurBence senın ikiz
Hayırlı olsun cnm darısı bana inşabimi pozitif
Amin inşallah bekleyen herkesin sonucu pozitif olurİnşallah canım ya
Ya bende çoğunlukta olunca endişelendim birden inşallah benim de sonucum pozitifi olur hayırlı olsunn
İnsan düşünüyor valla bende neden olmadı diyeinşallah canım hayırlı pozitif sonuç alırız hepimiz
Rabbım gönlüne göre versın canımİkizlerde biraz daha yüksek çıkıyor sanki değerler benimki tek gibi ama olursa da ne güzel olur
Biri 21 Mayıs, diğeri 25 Mayıs'ta canımKaç gün arayla canım bu değerler?
Hepimize inşallah canım benimRabbım gönlüne göre versın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?