- 18 Aralık 2020
- 297
- 407
- 23
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.121
2. Gün pazar gününe denk geliyor o yüzden pazartesi gel dediIkı gun durup ıcuncu gunmu vermek gerekıyor ya gun asırı degılmı ben oncekı hamılelıklerde gun asırı vermıstım
Amin inşallah darısı hepinizin başınaHayırlı olsun cnm darısı bana inş
Senin dediğin doğru canım. 48 saat sonra 2 katına çıkması lazım ama dolayısıyla 96 saat sonra da 4 katına çıkmış olması normal. Doktorlar bunun katları şeklinde istiyorlar.Kızlar sızler artısa nası baktordınız mesela cuma verıp pzar mı tekrarladınz pazartesı mı
D dusunen kdn benım daha sılıktı ıdrarda hayalet gıbi benım dha az cıkarsa dıye korkuyorm
Cok teşekkür ediyorumSeni Takipteyim inşallah bebeğin sana tutunacak ve bana umut olacaksın
Hadi hayırlısı, moralini yüksek tut tabi herşey yolundadır inşallahKan testini evime en yakın hastaneden yaptırdım. Sonuç için doktorumu aradığımda toplantıdayken açtı. Çok konuşamamıştık. Az önce tekrar aradı 8. Gün için normal değer Pazartesi günü gel dedi. Bakalım doktor moralimi düzeltti. Pazartesi günü inşallah olması gerektiği gibi yükselmiş olur.
Amin canım inşallah inşallahDarısı başına olsun inşallah canım. Sen de hayırlısıyla güzel haberi alırsın inşallah
Amin inşallah canımHadi hayırlısı, moralini yüksek tut tabi herşey yolundadır inşallah
Ben verecegımde oyle verecem ama dmı canım mesela cuma ve pazar2. Gün pazar gününe denk geliyor o yüzden pazartesi gel dedi
Anladım canım cok tesekkürlerSenin dediğin doğru canım. 48 saat sonra 2 katına çıkması lazım ama dolayısıyla 96 saat sonra da 4 katına çıkmış olması normal. Doktorlar bunun katları şeklinde istiyorlar.
Kacıncı gunun canım bugunEki Görüntüle 2859597
Bu benim bu sabah yaptığım idrar testi dünkü teste göre daha belirgin o yüzden kan vermeye cesaret edebildim. Bence biraz belirginleşene kadar bekle kan vermek için.
Canım ne alakası var düşünme öyle benm doktorum hep taze istedi bana. Opu dan sonra karnım şişince çok kötü olunca dondurmak zorunda kaldık. Hiç öyle değil senin zaten cok az yumurtan toplandığı için hormonların yükselmemiştir fazla pozitif düşünTaze transfer olunca şans oranı düşüyormuş canım. Hep öyle söylüyorlar. Çok umudum yok yani, İkizden gözüm çok korkuyor ama hayırlısıysa ikiz olsun ben razıyım. Yeter ki olsun
Mesela Cuma pazar çarşamba gibi iki günde 1Kızlar sızler artısa nası baktordınız mesela cuma verıp pzar mı tekrarladınz pazartesı mı
Salı cnmMesela Cuma pazar çarşamba gibi iki günde 1
Ben diğer iki gebeliğinde de alttan baktırdım kalp atışına kadar hiçbir sorun yaşamadımBen de yarın doktora gideceğim kalp için. Gerilmemek elde değil. Benim için dua edin kızlar inşallah ikisinin de kalbi sağlıkla atiyordur. Gerçi alttan bakma yanlisi bir Dr değil gormeyedebilir diye düşünüyorum. Çok düşünüyorum
Kuzum bu Dr bakmıyor. Bekleyelim diyor hep. Yoksa kızımda mersindeydik başka dra gidiyorduk 5+4te kalbini duymuştuk. Bu 6 hafta 5 günlük ama işte alttan bakmayinca emin olamiyorumBen diğer iki gebeliğinde de alttan baktırdım kalp atışına kadar hiçbir sorun yaşamadım
Duyulur inşallah canım duyulmasa bile görülüyor attıgıKuzum bu Dr bakmıyor. Bekleyelim diyor hep. Yoksa kızımda mersindeydik başka dra gidiyorduk 5+4te kalbini duymuştuk. Bu 6 hafta 5 günlük ama işte alttan bakmayinca emin olamiyorum
8. GünKacıncı gunun canım bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?