- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.141
Benımde 8cnm8. Gün
Ben fotoğrafını eklediğim testi sabah yaptım. Daha belirgin çizgi çıkınca kan vermeye gittim. Çizgi belirginleşmeden yapmak riskli olur. Ama idrar testlerine de pek güven olmuyor. En iyisi doktorun verdiği günü beklemekxBenımde 8cnm
Oyle cAnım dun leke gelınce doktor yarın kan ver demıstı ama ben bugun vermeye korkuyorum cokBen fotoğrafını eklediğim testi sabah yaptım. Daha belirgin çizgi çıkınca kan vermeye gittim. Çizgi belirginleşmeden yapmak riskli olur. Ama idrar testlerine de pek güven olmuyor. En iyisi doktorun verdiği günü beklemekx
Resım attm gordunmu canımSen bilirsin canım ben pozitif çıkacağını bilerek kan verdim. Kendini rahat hissedeceksen kan testi yap ama bence stres yapma ve doktorun belirlediği günü bekle.
Doktorun dediyse doktorunun dediğini yapOyle cAnım dun leke gelınce doktor yarın kan ver demıstı ama ben bugun vermeye korkuyorum cok
O dedı canım bende vermeye korkuyorum ıns rabbm nasıp ederDoktorun dediyse doktorunun dediğini yap
Benmde öyleydi değerim düşük ama katlıyodu şimdi kimyasal gebelik haberini aldım5. Gün embriyosu 9. Gün değerim 5.7 kimyasal mı sanki değer çok duşük sizce?
Çok güzel yazmışsın haklısın aslında 6. Güne kadar dayandılar anne rahminde daha kuvvetlı olurlar Allah ın iziyleCok teşekkür ediyorum
Bahceci de tedavi oldum canım.
Bence kaliteye odaklanmamalısın,
Mesela ben embriyolog'a kaliteyi sordugumda onemli olan blast olabilmesi ve bölünebilmesi demişti. Dr'umda gebelik vaad ettigini söyleyince hic sorgulamadım ben. Keza burdada daha dusuk kalitede embriyolarin tuttuguna şahit oldum..
Bence sende şans ver. Mucizelere açik olAllahtan hicbir zaman umut kesilmez çünkü ol der oluverirrr
Ay hadi inşallah Allah gönlüne göre versinBen de yarın doktora gideceğim kalp için. Gerilmemek elde değil. Benim için dua edin kızlar inşallah ikisinin de kalbi sağlıkla atiyordur. Gerçi alttan bakma yanlisi bir Dr değil gormeyedebilir diye düşünüyorum. Çok düşünüyorum
Aynen canım yanlış yazmışımSalı cnm
Cetrodıte yumurtaların çatlamasını önlüyor o yüzden sıkıntı olacagını sanmıyorumMeraba kızlar bi sorum olacaktı .eşim azosperm bizde dondurulmus spermlerle deneme yapacaz yumurta takip işlemlerine başladık bugün 9.günümdü dr.Gurur polat a gidiyorum .iğnelerimi yapiyorum yarın cetrodite ignesine de başlayacaktım ama tamemen unutmusum bugün yaptım cetrodite iğneyi asistaniyla konuştuk pazartesi kontrolde belli olur dedi.daha once başına böyle bisey gelen var mı yani cetrodite bi gün erken başlamış oldum çok sorun olur mu acaba
Amin canm hepimizinAllah gönlüme göre versin canım
Canım benim yüksekti bu yüzden OPU ertesi günü lucrin depot iğne vermişti bu yumurtalarının fazlaca uyarılmasını önlüyor . Bu yüzden bir ay ertelendi transfer. Dün test yaptırdım adettin 2. Günü 19 a düşmüş E2Kızlar, aranızda opu dönemi e2'si yuksek çıkıp transfer zamanı (taze transfer-3/5 gün sonra) normal değere inen var mı? Benim e2 degerim yüksek çıkmış, doktorum protein ağırlıklı beslenmem gerektigini söyledi. Kısa zamanda normal değere döner mi dönmez mi bilmiyorum.
Verdınmı cnm kanAmin canm hepimizin
Yok canm dün akşam 10 buçukta verdim bu akşamda öyle verecem sen ne yaptın verecek misin bu günVerdınmı cnm kan
Ben verdım geldım sonuc cıkmadı dha canım cok dua et ne olursunYok canm dün akşam 10 buçukta verdim bu akşamda öyle verecem sen ne yaptın verecek misin bu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?