Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Oyle cAnım dun leke gelınce doktor yarın kan ver demıstı ama ben bugun vermeye korkuyorum cok

Sen bilirsin canım ben pozitif çıkacağını bilerek kan verdim. Kendini rahat hissedeceksen kan testi yap ama bence stres yapma ve doktorun belirlediği günü bekle.

Meraba kızlar bi sorum olacaktı .eşim azosperm bizde dondurulmus spermlerle deneme yapacaz yumurta takip işlemlerine başladık bugün 9.günümdü dr.Gurur polat a gidiyorum .iğnelerimi yapiyorum yarın cetrodite ignesine de başlayacaktım ama tamemen unutmusum bugün yaptım cetrodite iğneyi asistaniyla konuştuk pazartesi kontrolde belli olur dedi.daha once başına böyle bisey gelen var mı yani cetrodite bi gün erken başlamış oldum çok sorun olur mu acaba

Çok güzel yazmışsın haklısın aslında 6. Güne kadar dayandılar anne rahminde daha kuvvetlı olurlar Allah ın iziyle kaç gundur kalıteyle ılgılı ne kadar yazı okudum video izledım bi bilsen ama önemlı olan Allah ın bir ol demesi Benım doktorum güvenç karlıkaya fulya bahçecide senin kim?

Ay hadi inşallah Allah gönlüne göre versin Bence duyulur sen bi git de bize de rehber olacaksın. Çok düşün ama iyi düşün Pztsi de benim

Cetrodıte yumurtaların çatlamasını önlüyor o yüzden sıkıntı olacagını sanmıyorum

Canım benim yüksekti bu yüzden OPU ertesi günü lucrin depot iğne vermişti bu yumurtalarının fazlaca uyarılmasını önlüyor . Bu yüzden bir ay ertelendi transfer. Dün test yaptırdım adettin 2. Günü 19 a düşmüş E2

G galuska H Hazel9 kızlar n’aptınız nasılsınız ? Ay bugün gereksiz çok yoğundum yazamadım . Sabah gittim doktora doktorum onay verdi gece 12 de başlıyorum estrofeme günde 3 kere . Bi de folik asit verdi . 10 hazirana kadar bu kadar . 10 haziranda kontrole çağırdı . Günde bir bardak nar suyuna başladım haftasonu da avokadoları depolıcam siz neler yapıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…