Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar transferin ertesi günü uyandığınızda ilk idrarınız iğrenç kokuyormuydu ??
Farklı bir ilaç içmedim, yada farklı birşey yiyip içmedim.

Son düzenleme:
Buna çok sevindim
Bende diyordum bu sancı varken nasıl tutunsun ki demekki olabiliyormuş
Ben doktoruma 2kez yazdım hocam adet gbi ağrım var napıcaz diye. Tutunmaya calısıyor suan dedi. Hatta kendisi de tüp bebek yaptırmıs bende de oldu dedi öyle rahatladım. Hala oluyor canım ara da bi vuruyo sanıyorum adet olucam korkuyorum Allah korusun ama iiyiye işaret gelişim ağrısı olucak ilerde de

Hadi git gel bekliyoruz heyecanla

Kızlar günaydın, 24 mayısta transfer oldum. Dün falan da gebelik testi yaptım ama hayalet de olsa cizgi çıkmamışt. Bu sabah bunu yaptım bi bakın nolur oradaki çizgiyi tek ben mi görüyorum??? Yoksa var mi bir şeyler dersiniz?
5 günlük 2 embriyo transferi olmuştu. 2 dakika içinde bu şekilde oldu gerçek gözle daha net görünebiliyor.

Eklentiler

• 16222670471785875725070461689797.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 67
Canım testi çok erken yapmışsın ama ikinci çizgiyi çok belirsiz olsada bende gördüm erken gebelik testimiydi yaptığın değilse onda daha net çıkar diye düşünüyorumbirde transferden önce hcg iğnesi olup olmadığın önemli tabi eğer olduysan 7 güne kadar onun etkisinden dolayı da ikinci çizgi çıkabilir.

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar az önce transferimi oldum. Hastaneden çıkıyorum.
Transferden ne kadar sonra tuvalete gittiniz ne kadar yattiniz hastane de?
Bana 20 dk sonra kalkıp tuvalete gidebilirsin dediler 20 dk uzandım sadece
Geçmiş olsun canım sıkı sıkı tutunsun bebeğin insallah beni transferden sonra 5 saat kaldırmadılar tuvalete gitmemide istemediler o yüzden sondayla mesaneyi boşalttılar. Benim transfer sonrası bu şekildeydi ama çoğu yer yarim saat 1 saat yatmanın yeterli olduğunu söylüyor daha fazla yatmanın gebelik şansını arttırdığına dair bi bilgi yokmus.

Aminn insallah vardır bir bildikleri onlarin da diye düşünüyorum baska türlü kaldirmazlar herhalde riske atmazlar

Cevabin için teşekkür ederim canım. Aklım yapma kalbim yap testi dedi bende yaptım:))
Catlatma iğnesini opu'dan 36 saat önce olmuştum yani 17.05 de. Sonra bir daha catlatma iğnesi olmadım. Normal kaset test bu yaptığım diğerini bulamamış eşim bundan almış gelmiş:))
Inşallah vardır 4 yıllık evliyim 2 aşılama ve bu tüp bebek tedavisinde daha önce hiç hayalet çizgi bile görmeyince bu bana nasıl bir mutluluk verdi anlatamam ❤❤

Allah gönlüne göre versin insallah bebeğinin cizgisidir

Canım erken olmuş test için ama haklısın beklemek de çok zor. Ben pek belirgin olmasa da hafif bir çizgi görüyorum sankim. İnşallah bu bebişin cizgisidir canım benim

Canım erken olmuş test için ama haklısın beklemek de çok zor. Ben pek belirgin olmasa da hafif bir çizgi görüyorum sankim. İnşallah bu bebişin cizgisidir canım benim
Inşallah canım ,inşallah bunun bile mutluluğu varmış gerçekten.. Bir umut işte iki transfer oldu ya acaba erken çıkar mi umudu :)) ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…