- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.281
Ben doktoruma 2kez yazdım hocam adet gbi ağrım var napıcaz diye. Tutunmaya calısıyor suan dedi. Hatta kendisi de tüp bebek yaptırmıs bende de oldu dedi öyle rahatladım.Buna çok sevindim
Bende diyordum bu sancı varken nasıl tutunsun kidemekki olabiliyormuş
Hadi git gel bekliyoruz heyecanlaIcimi mi okudun acaba?Ben de kendi kendime düşünüyordum acaba bir sürpriz olur kalp atışı da duyulur mu diye
Ama doktor vajinal ultrasonla bakıcam dese hayatta yok bakmayın diyemem ki benO an o ne derse gıkımı çıkarmadan teslim olurum gibi geliyor. Inşallah kendisi öyle bir şey yapmaz
Hamilelik günlüğünü yarın nasıl ekleyeceğimi keşfedip ekliyorum
İlaç içerken artık öğürüyorum. Midem almiyorNormal gebe kalanların bu kadar ilaç kullandığını düşünmüyorum zaten benSanki doğurana kadar ilaç serüvenimiz bitmeyecek.
Ay benim daha 2 saat sonra evden çıkmam gerek. Zaman durdu gecmeeeeeyorrrHadi git gel bekliyoruz heyecanla
Canım testi çok erken yapmışsın ama ikinci çizgiyi çok belirsiz olsada bende gördümKızlar günaydın, 24 mayısta transfer oldum. Dün falan da gebelik testi yaptım ama hayalet de olsa cizgi çıkmamışt. Bu sabah bunu yaptım bi bakın nolur oradaki çizgiyi tek ben mi görüyorum??? Yoksa var mi bir şeyler dersiniz?
5 günlük 2 embriyo transferi olmuştu. 2 dakika içinde bu şekilde oldu gerçek gözle daha net görünebiliyor.
Geçmiş olsun canım sıkı sıkı tutunsun bebeğin insallahMerhaba hanımlar az önce transferimi oldum. Hastaneden çıkıyorum.
Transferden ne kadar sonra tuvalete gittiniz ne kadar yattiniz hastane de?
Bana 20 dk sonra kalkıp tuvalete gidebilirsin dediler 20 dk uzandım sadece
AminnGeçmiş olsun canım sıkı sıkı tutunsun bebeğin insallahbeni transferden sonra 5 saat kaldırmadılar tuvalete gitmemide istemediler o yüzden sondayla mesaneyi boşalttılar. Benim transfer sonrası bu şekildeydi ama çoğu yer yarim saat 1 saat yatmanın yeterli olduğunu söylüyor daha fazla yatmanın gebelik şansını arttırdığına dair bi bilgi yokmus.
Cevabin için teşekkür ederim canım. Aklım yapma kalbim yap testi dedi bende yaptım:))Canım testi çok erken yapmışsın ama ikinci çizgiyi çok belirsiz olsada bende gördümerken gebelik testimiydi yaptığın değilse onda daha net çıkar diye düşünüyorum birde transferden önce hcg iğnesi olup olmadığın önemli tabi eğer olduysan 7 güne kadar onun etkisinden dolayı da ikinci çizgi çıkabilir.
Allah gönlüne göre versin insallah bebeğinin cizgisidirCevabin için teşekkür ederim canım. Aklım yapma kalbim yap testi dedi bende yaptım:))
Catlatma iğnesini opu'dan 36 saat önce olmuştum yani 17.05 de. Sonra bir daha catlatma iğnesi olmadım. Normal kaset test bu yaptığım diğerini bulamamış eşim bundan almış gelmiş:))
Inşallah vardır 4 yıllık evliyim 2 aşılama ve bu tüp bebek tedavisinde daha önce hiç hayalet çizgi bile görmeyince bu bana nasıl bir mutluluk verdi anlatamam ❤❤
Allah razı olsun , Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahhh❤❤Allah gönlüne göre versin insallah bebeğinin cizgisidir
Canım erken olmuş test için ama haklısın beklemek de çok zor. Ben pek belirgin olmasa da hafif bir çizgi görüyorum sankim. İnşallah bu bebişin cizgisidir canım benimKızlar günaydın, 24 mayısta transfer oldum. Dün falan da gebelik testi yaptım ama hayalet de olsa cizgi çıkmamışt. Bu sabah bunu yaptım bi bakın nolur oradaki çizgiyi tek ben mi görüyorum??? Yoksa var mi bir şeyler dersiniz?
5 günlük 2 embriyo transferi olmuştu. 2 dakika içinde bu şekilde oldu gerçek gözle daha net görünebiliyor.
Canım yaİlaç içerken artık öğürüyorum. Midem almiyor
Ben kullanıyorumCanlarım saç köpüğü kullanabiliyor muyuz, bilginiz var mı?
Inşallah canım ,inşallah bunun bile mutluluğu varmış gerçekten.. Bir umut işte iki transfer oldu ya acaba erken çıkar mi umudu :)) ❤Canım erken olmuş test için ama haklısın beklemek de çok zor. Ben pek belirgin olmasa da hafif bir çizgi görüyorum sankim. İnşallah bu bebişin cizgisidir canım benim
Spreyde zararlı bir madde varmış, ama köpük daha masum heralde. Çok teşekkürler canımBen kullanıyorum
Bence de köpük masumSpreyde zararlı bir madde varmış, ama köpük daha masum heralde. Çok teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?