- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.301
İnsallah en yakın zamanda sizinde pozitif olurBenim sonucum negatif
estrofem bende de öyle bi etki yapıyor midem kaynıyor ağrıyor karnın doluyken al mutlaka ekmek falan ye öyle al anca bastırıyo birazKızlar günaydın . Estrofemi ikinci kez içtim sabah . İctikten sonra bir saat boyunca mide ağrım oldu ikisinde deağır geldi sanki inşallah alışırız çünkü nerdeyse bir ay daha icicez inşallah transfere kadar sonrasında da pozitif olursa
Estrofem başlarda mide şikayeti yapıyor ama sonra vücut alışıyor. Ben transfer sonrası 8 tane kullanıyorum meselaKızlar günaydın . Estrofemi ikinci kez içtim sabah . İctikten sonra bir saat boyunca mide ağrım oldu ikisinde deağır geldi sanki inşallah alışırız çünkü nerdeyse bir ay daha icicez inşallah transfere kadar sonrasında da pozitif olursa
Canım sanırım 5.gunun tutmus bence bende görüyorum hatta ıkız bıle olabılır hayırlı olsunKızlar günaydın, 24 mayısta transfer oldum. Dün falan da gebelik testi yaptım ama hayalet de olsa cizgi çıkmamışt. Bu sabah bunu yaptım bi bakın nolur oradaki çizgiyi tek ben mi görüyorum??? Yoksa var mi bir şeyler dersiniz?
5 günlük 2 embriyo transferi olmuştu. 2 dakika içinde bu şekilde oldu gerçek gözle daha net görünebiliyor.
Sabah 8 , öğlen 16.00 gecede 00.00 da verdi doktor sürekli birşeyler atıştıracaz deseneestrofem bende de öyle bi etki yapıyor midem kaynıyor ağrıyor karnın doluyken al mutlaka ekmek falan ye öyle al anca bastırıyo biraz
Size 8 taneyle mi başlattılar şuan hangi aşamadasınız ? Bana 3 verdiler 10 hazirana kadar günde 3 kereEstr
Estrofem başlarda mide şikayeti yapıyor ama sonra vücut alışıyor. Ben transfer sonrası 8 tane kullanıyorum mesela
Pardon transfer sonrası demişsiniz görmemişimEstr
Estrofem başlarda mide şikayeti yapıyor ama sonra vücut alışıyor. Ben transfer sonrası 8 tane kullanıyorum mesela
Benım iştahım cok acıldı can sıkıntısına süreklı yiyorum sızde durumlar nasılSabah 8 , öğlen 16.00 gecede 00.00 da verdi doktor sürekli birşeyler atıştıracaz desene
Inşallah canım ,inşallah bunun bile mutluluğu varmış gerçekten.. Bir umut işte iki transfer oldu ya acaba erken çıkar mi umudu :))Canım erken olmuş test için ama haklısın beklemek de çok zor. Ben pek belirgin olmasa da hafif bir çizgi görüyorum sankim. İnşallah bu bebişin cizgisidir canım benim
Yaaa inşallah, Rabbim hepimize bu duyguyu yaşatsın gittikçe koyulaşan çizgilerimiz olsun çok teşekkür ederim ❣❣Canım sanırım 5.gunun tutmus bence bende görüyorum hatta ıkız bıle olabılır hayırlı olsun
Transferden önce 3 gün 1 adet,3 gün 2 adet sonra 3 adete çıkartıldı. Kontrole gittim rahim kalınlığına bakılması için o gün 6 adete çıkarıldı. Şimdi transfer sonrası 5. Gündeyim 8 adet alıyorumSize 8 taneyle mi başlattılar şuan hangi aşamadasınız ? Bana 3 verdiler 10 hazirana kadar günde 3 kere
Ay o bende de var. Sanırım can sıkıntısında ha bire biseyler yeme ihtiyacı hissediyorumBenım iştahım cok acıldı can sıkıntısına süreklı yiyorum sızde durumlar nasıl
Cıkar canım ınş cıkar yarın tekrarla koyulasır ınş ıkız belkıdeInşallah canım ,inşallah bunun bile mutluluğu varmış gerçekten.. Bir umut işte iki transfer oldu ya acaba erken çıkar mi umudu :))
Yaaa inşallah, Rabbim hepimize bu duyguyu yaşatsın gittikçe koyulaşan çizgilerimiz olsun çok teşekkür ederim ❣❣
Hemen acıkıyorum ya hıc bos kalmıyor agzım tartılmaya korkuyormAy o bende de var. Sanırım can sıkıntısında ha bire biseyler yeme ihtiyacı hissediyorum
Hicbir arkadaşımla paylaşmamışken buradaki destek ne kıymetliHadi git gel bekliyoruz heyecanla
Ilk transferimde 15 dk sonra, 2.denemede 1 saat sonra kalkabilirsin dediler bana.Merhaba hanımlar az önce transferimi oldum. Hastaneden çıkıyorum.
Transferden ne kadar sonra tuvalete gittiniz ne kadar yattiniz hastane de?
Bana 20 dk sonra kalkıp tuvalete gidebilirsin dediler 20 dk uzandım sadece
Ben normal sac spreyi kullanıyorum. Kullanmamalı miyizSpreyde zararlı bir madde varmış, ama köpük daha masum heralde. Çok teşekkürler canım
Günde 10 dk bile yatamıyorum. Hep ayaktayım en iyi ihtimalle oturuyorum. Bugün doktoruma sorucam acaba bu şekilde bir sıkıntı olur mu diye. Paylaşırım onun söyledikleriniPozıtıf haberı alan arkadaslarım hala ful yatıyor musunuz kese kalp atısı olana kadar yatacak mısınız bıraz bılgı verır mısınız
Cok sevınırım canım cunku en ıyı bızı bız anlarız canımHicbir arkadaşımla paylaşmamışken buradaki destek ne kıymetlisaat 12de randevum. Oyalanıyorum
Ilk transferimde 15 dk sonra, 2.denemede 1 saat sonra kalkabilirsin dediler bana.
Ben normal sac spreyi kullanıyorum. Kullanmamalı miyizHatta sprey deodorant kullanırken korkuyorum sabahları. Onla alakalı bir bilginiz var mi peki?
Günde 10 dk bile yatamıyorum. Hep ayaktayım en iyi ihtimalle oturuyorum. Bugün doktoruma sorucam acaba bu şekilde bir sıkıntı olur mu diye. Paylaşırım onun söylediklerini
Çok sevindim hayırlı olsunMerhaba kızlar dün 10. Günümde kanda 590 gördüm. Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah . Bundan sonrasıda sağlıkla devam eder inşallah
Aynı gün transfer olmuşuzInşallah canım ,inşallah bunun bile mutluluğu varmış gerçekten.. Bir umut işte iki transfer oldu ya acaba erken çıkar mi umudu :))
Yaaa inşallah, Rabbim hepimize bu duyguyu yaşatsın gittikçe koyulaşan çizgilerimiz olsun çok teşekkür ederim ❣❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?