Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Günaydın 24 mayısta 5. gün 4bc embriyo transferi oldum. Transfer sonrası bugün 5. günüm. İlk iki gün dinlendikten sonra yavaş yavaş günlük hayatıma döndüm sayılır. Evde ufak işler yapıyorum. Hafifte yürüyüş... İlk günler yoğun adet ağrısı oldu ama son iki gündür sadece kasiklarimda hafif ağrılar ve afedersiniz gaz problemi dışında bi belirtim yok. Test yapmaya cesaretim de yok. Hakkımızda hayırlısı...

Kızlar günaydın . Estrofemi ikinci kez içtim sabah . İctikten sonra bir saat boyunca mide ağrım oldu ikisinde de ağır geldi sanki inşallah alışırız çünkü nerdeyse bir ay daha icicez inşallah transfere kadar sonrasında da pozitif olursa

estrofem bende de öyle bi etki yapıyor midem kaynıyor ağrıyor karnın doluyken al mutlaka ekmek falan ye öyle al anca bastırıyo biraz

Estr Estrofem başlarda mide şikayeti yapıyor ama sonra vücut alışıyor. Ben transfer sonrası 8 tane kullanıyorum mesela

Canım sanırım 5.gunun tutmus bence bende görüyorum hatta ıkız bıle olabılır hayırlı olsun

Canım erken olmuş test için ama haklısın beklemek de çok zor. Ben pek belirgin olmasa da hafif bir çizgi görüyorum sankim. İnşallah bu bebişin cizgisidir canım benim
Inşallah canım ,inşallah bunun bile mutluluğu varmış gerçekten.. Bir umut işte iki transfer oldu ya acaba erken çıkar mi umudu :))
Canım sanırım 5.gunun tutmus bence bende görüyorum hatta ıkız bıle olabılır hayırlı olsun
Yaaa inşallah, Rabbim hepimize bu duyguyu yaşatsın gittikçe koyulaşan çizgilerimiz olsun çok teşekkür ederim ❣❣

Size 8 taneyle mi başlattılar şuan hangi aşamadasınız ? Bana 3 verdiler 10 hazirana kadar günde 3 kere
Transferden önce 3 gün 1 adet,3 gün 2 adet sonra 3 adete çıkartıldı. Kontrole gittim rahim kalınlığına bakılması için o gün 6 adete çıkarıldı. Şimdi transfer sonrası 5. Gündeyim 8 adet alıyorum

Cıkar canım ınş cıkar yarın tekrarla koyulasır ınş ıkız belkıde

Hadi git gel bekliyoruz heyecanla
Hicbir arkadaşımla paylaşmamışken buradaki destek ne kıymetli saat 12de randevum. Oyalanıyorum
Merhaba hanımlar az önce transferimi oldum. Hastaneden çıkıyorum.
Transferden ne kadar sonra tuvalete gittiniz ne kadar yattiniz hastane de?
Bana 20 dk sonra kalkıp tuvalete gidebilirsin dediler 20 dk uzandım sadece
Ilk transferimde 15 dk sonra, 2.denemede 1 saat sonra kalkabilirsin dediler bana.
Spreyde zararlı bir madde varmış, ama köpük daha masum heralde. Çok teşekkürler canım
Ben normal sac spreyi kullanıyorum. Kullanmamalı miyiz Hatta sprey deodorant kullanırken korkuyorum sabahları. Onla alakalı bir bilginiz var mi peki?
Pozıtıf haberı alan arkadaslarım hala ful yatıyor musunuz kese kalp atısı olana kadar yatacak mısınız bıraz bılgı verır mısınız
Günde 10 dk bile yatamıyorum. Hep ayaktayım en iyi ihtimalle oturuyorum. Bugün doktoruma sorucam acaba bu şekilde bir sıkıntı olur mu diye. Paylaşırım onun söylediklerini

Cok sevınırım canım cunku en ıyı bızı bız anlarız canımIns mınıgının pıtpıtlarını duy güm güm sonra darısı bıze olsun ıns

Aynı gün transfer olmuşuz hayırlı olsun insallah katlanarak artar değeriniz. Belirtileriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…