• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Onun etkisi olur. Ben mesela Bi hastanede e2 verdim 110 çıktı olamaz bu kadar düşük deyip hep gittiğim hastaneye gittim 170 çıktı. Aynı saat
Farklı laboratuarlar olması beni de düşündürüyor açıkçası. Keşke önceki testimi de tedavi gördüğüm hastanede yaptırsaydım diyorum şimdi. Biz de eşimin sperm değerlerinde aynı şeyi yaşamıştık. Aynı dönemde farklı hastanelerde yaptığımız iki testte de sayı olarak %40’lık bir fark olmuştu. Laboratuar etkisi bir ihtimal tabiki. Transferden sonraki 11. Gün bu gün. Umutsuz olmamaya çalışıyorum. En azından henüz sağlıksız bir gebelik var diyemiyoruz. Tedavi gördüğüm hastanede çarşamba günü tekrar kan vereceğim. O gün netleşecek inşallah o gün güzel bir sonuç alırız. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Değerim iyi yükselmemiş canım. 37.5 çıktı. Önceki değerim 23.9 çıkmıştı. Doktor Cuma’ya kadar bekleyelim cuma günü ultrasondan bakarız dedi. Gebelik var ama ilerleme de olabilir düşük de olabilir bekleyip göreceğiz dedi. Bakalım hayırlısı olsun artık ne olacağını görmek için bekleyeceğiz. Olmazsa da dondurulmuş embriyolarımız var onlardan tedavi protokolümüzü değiştirip tekrar transfer yapacağız. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin🙏🏻
Inşallah sağlık ile tutunur ve büyür güzelce , benim doktor 1 hafta sonra kan testi istedi. Bugün verdim,, diğer tahlil haftaya pazartesi olacak nasipse. Inşallah sağlık ile ilerler gebeliklerimiz hepimizin ❣

Farklı laboratuarlar olması beni de düşündürüyor açıkçası. Keşke önceki testimi de tedavi gördüğüm hastanede yaptırsaydım diyorum şimdi. Biz de eşimin sperm değerlerinde aynı şeyi yaşamıştık. Aynı dönemde farklı hastanelerde yaptığımız iki testte de sayı olarak %40’lık bir fark olmuştu. Laboratuar etkisi bir ihtimal tabiki. Transferden sonraki 11. Gün bu gün. Umutsuz olmamaya çalışıyorum. En azından henüz sağlıksız bir gebelik var diyemiyoruz. Tedavi gördüğüm hastanede çarşamba günü tekrar kan vereceğim. O gün netleşecek inşallah o gün güzel bir sonuç alırız. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Amin canım. En azından şu an sana tutunuyor çabalıyor bunu biliyoruz. İnşallah devamı da gelir saglikla

Inşallah sağlık ile tutunur ve büyür güzelce , benim doktor 1 hafta sonra kan testi istedi. Bugün verdim,, diğer tahlil haftaya pazartesi olacak nasipse. Inşallah sağlık ile ilerler gebeliklerimiz hepimizin ❣
Amin canım🌸 İnşallah sağlıkla tutunur büyür embriyolarımız. Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏🏻

Benim e2 değeri yüksek çıkmış o folikülden dolayı olabilir dedi hemşire ve normalde 1 hafta sonra kontrole gidecekken cuma çağırdır tekrar estrofeme daha başlama dedi cuma günkü kontrolden sonra başla ya da başlama diyecekmiş ya bu transferi etkileyecek bişey mi ki onu bile bilmiyorum cuma sorarım artık H Hazel9

Şimdi aradım tekrar hemşireyi o folikül 4 günde küçülmezse transferim bi sonraki aya ertelenecekmiş ... böyle şeyler olabiliyor dedi de modum düştü niyeyse ya kendimi hazirana çok hazırlamıştım neyse geç olsun güç olmasın böyle olması gerekiyor demekki H Hazel9

İyi maşallah. Benim eşim de beden eğitimi öğretmeni. Spor düşkünü. O da koşunca nefes nefese kalıyor artık. Eskisi kadar iyi değil ciğerleri. Kendi öyle diyor yani. Bi de Coca Cola kokusu deterjan gibi geliyormuş ona. Asla icemiyor artık. Çok değişik bir hasar birakti
Allah Allah çok ilginç. Tat koku kaybı olmuştur o zaman. Bizimkinde tat koku hiç gitmemiş.
Allahım kimseye yasatmasin,bir an önce geçsin de şu günleri gülerek analım inşallah 😌

Merhaba hanımlar, Allah kısmet ederse 1 Mayıs'da tedaviye başlıyoruz. Aranızda mayıs ayı tüp bebek adayları varsa topiğime davet ediyorum 😊 gelin bu süreci birlikte paylaşalım 🌿

Umarım mayıs ayı hepimiz için uğurlu bir ay olur 🤲🌸

Edit: bu süreçte hamile kalanlar, transfer yaptıranlar veya transfer tarihi belli olup tabloda yer almak isteyenlerini varsa aşağıda yer alan:

Deneme sayısı
Uzun-kısa periyod
Taze-dondurulmuş transfer
Kaçıncı gün embriyosu
Transfer tarihi
Test sonucu (beta hcg sonucu)' na ait bilgileri bana özelden mesaj yoluyla bildirirseniz çok sevinirim.

👉 Not: bilmeyenler için;
Tedaviye reglin 2.veya 3.günü başlanması o tedavinin "kısa periyodlu" olduğu anlamına gelir. Bir diğer yandan ise tedaviye adetten yaklaşık 10 gün önce başlanması (bir önceki adet tarihinin 21.günü oluyor genellikle) o tedavinin "uzun periyodlu" olduğu anlamına gelir.

👉 Not: tedavide rahim dinlendirmesi yapılmadan transfer yapılması o tedavide "taze transfer" yapıldığı; rahim dinlendirmesi yapıldıktan sonra dondurulmuş embriyoların çözdürülten sonra transfer yapılması ise "dondurulmuş transfer" yapıldığı anlamına gelir.

⚠️ Uyarı: bilgilendirmenin eksik bilgi icermemesine ve bilgilendirme yaparken etiket yapmaya (bknz: Sade frappe Sade frappe Sade frappe Sade frappe ) dikkat edin lütfen.

Anne Adayı AdıYaşProblemDeneme SayısıUzun - Kısa periyotTaze - Dondurulmuş TransferKaçıncı gün embriyosuTransfer TarihiBeta HCG Sonucu
@Esoca38 :anneadayı:24Çift taraflı varikoselİlkKısa periyotTaze3. Gün16 Nisanpozitif
👶👶👶 (üçüz)
@Asli47 :anneadayı:31Sebepsiz infertiliteİlkKısa periyotDondurulmuş5. Gün8 Mayıspozitif
👶
D dusunen kdn :anneadayı:30Pcos ve ileri hareketli sperm sayısındaki düşüklükİlkKısa periyotDondurulmuş5. Gün20 Mayıs 👶
@Nm88326 :anneadayı:35Tek tüp - Düşük amhİlkKısa periyotTaze3. Gün10 MayısPozitif 👶
@merakliblog :anneadayı:29Tüplerde şekil bozukluğuİlkKısa periyotTaze5. Gün4 MayısPozitif
👶👶 (ikiz)
@Zynp202035Haretli sperm azlığı2. DenemeKısa periyotDondurulmuş5. Gün10 mayısNegatif
🌼
@candyyyy31Tüplerin alınması - Düşük amh3. DenemeUzun periyotDondurulmuş5. Gün20 Mayıs?
FlyingHummingbird FlyingHummingbird 30Pcos - sperm sayısı ve hareketliliğinde düşüklükİlkKısa periyotDondurulmuş5. GünHaziran ayı
@coki :anneadayı:30Sebepsiz infertilite2. DenemeUzun periyotDondurulmuş5. Gün 2 adet transfee4 MayısPozitif
👶
@buradayimfiruze :anneadayı:30Sebepsiz infetilite3. DenemeKısa periyotDondurulmuş5. Gün6 MayısPozitif
👶
@Bulutumsu726Pcos - oligospermi - varikoselİlkKısa periyotDondurulmuş???
@gulcann1633Düşük Amh - sperm değerleri2. DenemeKısa periyotDondurulmuş5. Gün29 Mayıs?
@Ballibadem 🌼33Çikolata kistiİlkKısa periyotTaze3. Gün17 MayısNegatif
🌼
@certur36Sebepsiz infertilite2. DenemeKısa periyotTaze3. Gün??
@Lady Starlight :anneadayı:44Yaş sebebiyle vakit kaybetmemek2. DenemeKısa periyotTaze4. Gün12 MayısPozitif
👶
@neberuse38Çikolata kisti + haşimato + insilün direnciİlkKısa periyotDondurulmuş3. GünHaziran?
@Dilarassd24AzospermİlkKısa periyotTaze5. Gün
(2 adet)
21 Mayıs?
@cikolatagofret27VarikoselİlkKısa periyotDondurulmuş5. Gün28 Mayıs?
@msgl022Erkek faktörüİlkKısa periyotDondurulmuş5. Gün29 Mayıs
Hediye_omer25azosperm2.denemeKısa periyotDondurulmuş3.Gün20 Mayıs?
:KK200:

Kızlar hastaneye gittim bugün coraspin ve dekort diye bi ilaca başladım... kan sonucuma göre de estrofemi ne zaman almaya başlayacağımı söyleyeceklermiş.. yanlız ben bişeyi anlamadım folikül var dedi 18 dedi hemşireye sordum bana dedi ki bu folikül gitmeden transfer yapılması gerekiyor dedi ama anlamadım yani ben adet olduğumuzda bütün foliküllerimizi atıyoruz sanıyodum... bakalım bi kan sonucum gelsin aradıklarında ne diyecekler H Hazel9 FlyingHummingbird FlyingHummingbird
Hayırlı olsun canım . Her ay oluşuyor folikül bazıları geçen aydan kalmış olabilir belki canım bilmiyorum ama doktorun kontrol alına alır onu kontroller ile . Dekortu neden verdi Google dan baktığıma göre antienflamatuar bir ilaçmış . Bana coraspirin vermedi ben de içsem mi acaba ? Bir haftadir geçmeyen bir baş ağrım var persembe nörolojiye gidicem ama bu ilaçlar beyne falan pıhtı atar mi ondan korkar oldum . Kan sulandırıcı coraspin içsem belki faydası olur

Benim e2 değeri yüksek çıkmış o folikülden dolayı olabilir dedi hemşire ve normalde 1 hafta sonra kontrole gidecekken cuma çağırdır tekrar estrofeme daha başlama dedi cuma günkü kontrolden sonra başla ya da başlama diyecekmiş ya bu transferi etkileyecek bişey mi ki onu bile bilmiyorum cuma sorarım artık H Hazel9
Kaç çıkmış canım e2 ? Benim 19 çıkmıştı adetin 2. Günü . OPU öncesi 3000lere dayanmıştı neredeyse o yüzden OPU sonrası depot iğnesi vermişti o düşürmüştü . Belki verdiği hap senin değerini düşürür

Merhaba hanımlar, Allah kısmet ederse 1 Mayıs'da tedaviye başlıyoruz. Aranızda mayıs ayı tüp bebek adayları varsa topiğime davet ediyorum 😊 gelin bu süreci birlikte paylaşalım 🌿

Umarım mayıs ayı hepimiz için uğurlu bir ay olur 🤲🌸

Edit: bu süreçte hamile kalanlar, transfer yaptıranlar veya transfer tarihi belli olup tabloda yer almak isteyenlerini varsa aşağıda yer alan:

Deneme sayısı
Uzun-kısa periyod
Taze-dondurulmuş transfer
Kaçıncı gün embriyosu
Transfer tarihi
Test sonucu (beta hcg sonucu)' na ait bilgileri bana özelden mesaj yoluyla bildirirseniz çok sevinirim.

👉 Not: bilmeyenler için;
Tedaviye reglin 2.veya 3.günü başlanması o tedavinin "kısa periyodlu" olduğu anlamına gelir. Bir diğer yandan ise tedaviye adetten yaklaşık 10 gün önce başlanması (bir önceki adet tarihinin 21.günü oluyor genellikle) o tedavinin "uzun periyodlu" olduğu anlamına gelir.

👉 Not: tedavide rahim dinlendirmesi yapılmadan transfer yapılması o tedavide "taze transfer" yapıldığı; rahim dinlendirmesi yapıldıktan sonra dondurulmuş embriyoların çözdürülten sonra transfer yapılması ise "dondurulmuş transfer" yapıldığı anlamına gelir.

⚠️ Uyarı: bilgilendirmenin eksik bilgi icermemesine ve bilgilendirme yaparken etiket yapmaya (bknz: Sade frappe Sade frappe Sade frappe Sade frappe ) dikkat edin lütfen.

Anne Adayı AdıYaşProblemDeneme SayısıUzun - Kısa periyotTaze - Dondurulmuş TransferKaçıncı gün embriyosuTransfer TarihiBeta HCG Sonucu
@Esoca38 :anneadayı:24Çift taraflı varikoselİlkKısa periyotTaze3. Gün16 Nisanpozitif
👶👶👶 (üçüz)
@Asli47 :anneadayı:31Sebepsiz infertiliteİlkKısa periyotDondurulmuş5. Gün8 Mayıspozitif
👶
D dusunen kdn :anneadayı:30Pcos ve ileri hareketli sperm sayısındaki düşüklükİlkKısa periyotDondurulmuş5. Gün20 Mayıs 👶
@Nm88326 :anneadayı:35Tek tüp - Düşük amhİlkKısa periyotTaze3. Gün10 MayısPozitif 👶
@merakliblog :anneadayı:29Tüplerde şekil bozukluğuİlkKısa periyotTaze5. Gün4 MayısPozitif
👶👶 (ikiz)
@Zynp202035Haretli sperm azlığı2. DenemeKısa periyotDondurulmuş5. Gün10 mayısNegatif
🌼
@candyyyy31Tüplerin alınması - Düşük amh3. DenemeUzun periyotDondurulmuş5. Gün20 Mayıs?
FlyingHummingbird FlyingHummingbird 30Pcos - sperm sayısı ve hareketliliğinde düşüklükİlkKısa periyotDondurulmuş5. GünHaziran ayı
@coki :anneadayı:30Sebepsiz infertilite2. DenemeUzun periyotDondurulmuş5. Gün 2 adet transfee4 MayısPozitif
👶
@buradayimfiruze :anneadayı:30Sebepsiz infetilite3. DenemeKısa periyotDondurulmuş5. Gün6 MayısPozitif
👶
@Bulutumsu726Pcos - oligospermi - varikoselİlkKısa periyotDondurulmuş???
@gulcann1633Düşük Amh - sperm değerleri2. DenemeKısa periyotDondurulmuş5. Gün29 Mayıs?
@Ballibadem 🌼33Çikolata kistiİlkKısa periyotTaze3. Gün17 MayısNegatif
🌼
@certur36Sebepsiz infertilite2. DenemeKısa periyotTaze3. Gün??
@Lady Starlight :anneadayı:44Yaş sebebiyle vakit kaybetmemek2. DenemeKısa periyotTaze4. Gün12 MayısPozitif
👶
@neberuse38Çikolata kisti + haşimato + insilün direnciİlkKısa periyotDondurulmuş3. GünHaziran?
@Dilarassd24AzospermİlkKısa periyotTaze5. Gün
(2 adet)
21 Mayıs?
@cikolatagofret27VarikoselİlkKısa periyotDondurulmuş5. Gün28 Mayıs?
@msgl022Erkek faktörüİlkKısa periyotDondurulmuş5. Gün29 Mayıs?

Merhaba, hastanenize bu durumu sorun mutlaka. Normalde bizim de tedavi başlangıç günümüz c.tesi gününe denk geliyor; bize hastaneden atacaklafı mesajı göstererek eş olarak hafta sonu yasağına tabi tutulamayacağımız söylendi. Muhtemelen bu durum şehirler arası yasak için de geçerli olacaktır.
Merhaba bnde 29 Mayıs da transfer oldum bnide ekleyebilirmisiniz

Teşekkür ederim canım. Sen de akşam test yapacaksın herhalde. İnşallah artış olmuştur sende 🙏🏻 Gerçekten zor süreç ama iyi düşünmeye çalışıyorum olmazsa da kısmet değilmiş. Dondurulmuş embriyolarımız var çok şükür tekrar transfer yaparız.
Ins canım benım donmus yok malesef sofordan baslanacak kac tane var

Back
X