• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Tiroid ilacı kullanan varmı aranızda hanımlar? Transferden sonra devam et yada bırak diye hiç bi bilgilendirme yapılmadı bende devam ediyorum ama kafama takıldı şu an inş sıkıntı olmaz 🥺

Tiroid ilacı kullanan varmı aranızda hanımlar? Transferden sonra devam et yada bırak diye hiç bi bilgilendirme yapılmadı bende devam ediyorum ama kafama takıldı şu an inş sıkıntı olmaz 🥺
ben hipotroid hastasıyım ilacı kullanmazsam yükselirse tutunmada sıkıntı olur dedi doktorum ve içiyorum hergün troit lerin de sıkıntı varsa hergün içiyosun hapı canım

ben hipotroid hastasıyım ilacı kullanmazsam yükselirse tutunmada sıkıntı olur dedi doktorum ve içiyorum hergün troit lerin de sıkıntı varsa hergün içiyosun hapı canım
Benimde biraz yüksek çıkmıştı içimi rahatlattınız, verdikleri ilaç kullanım listesinde tiroid hapını göremeyince çok korktum. Sonuca kadar hep böyle diken üzerinde olacağız sanırım 🥺

Benimde biraz yüksek çıkmıştı içimi rahatlattınız, verdikleri ilaç kullanım listesinde tiroid hapını göremeyince çok korktum. Sonuca kadar hep böyle diken üzerinde olacağız sanırım 🥺
dediğim gibi ben hipotroit hastası olduğum için ilacı içmezsem 7-8 fln cıkıyor oyüzden mecburum düzenlemek için vermişlerdir sizede yinede bir sorun doktora

Kızlar iç camasirimda sütlü kahve şeklinde biraz akıntı olmuş ama tuvaletimi yapıp kendimi sildiğimde bir şey yoktu. Bu saat olunca Dr da arayamadım. Sizin dediğiniz kanama böyle sütlü kahve şeklinde mi
Canım panik yapma normaldir. Konuştun mu doktorunla?

Sağlıklı mı canm benim aklımı karıştırdılar mol gebelik falan varmış moralim falan kalmadı sevinemiyorum bile 😔
Yaa canım gebeliğin sağlıklı olduğu için böyle güzel katlamis😍 mol gebelikte beta hcg öyle yüksel olur kı, arkadaşım tam 1 yıl uğraştı düşürmek için. Öyle 100 ler 200 ler olmaz onda. Bunu diye hemşireyi çok merak ettim doğrusu 🙄

Canım tsh değerin kacti? Benim dr umda transferden sonra devam ettirdi, tiroit ilacina. 50 lik kullaniyordum, 75'e çikartmami soyledi.

Back
X