• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kuzum 2 gündür benimde aşırı baş ağrım var migren gibi, estrofem in yaptığını düşünüyorum bir kaç kişiden daha duymuştum olabilir 🤷🏻‍♀️ Ağrı kesici almiim diye , migren taşı diye mentollü bir taş var onu sürüyorum şakaklara biraz hafifletiyor
Günde max 2 kez parol içebilirsin dedi, içtim ben şimdi

Amin canım ama belli ki ikiz gebelik zor geçecek 🥰 36 haftadan önce dogmasinlar da inşallah. Yatarım artık yapacak bir şey yok. Drum bugün okula gitme ben sana dönemi kapattircam dedi
İyi bari ya dinlenirsin. Bana da rapor vermeyen dr ikiz olduğunu öğrenince heyet raporunu verdi 15.haftaya kadar evdeyim😂 32den sonra doğumdan korkmayın diyorlarmış ya sıkıntı olmuyormuş. Sağlıkla kucaklarız inşallah🤲🏼🧿

1 tane 6.gün blast var canım ama bilmiyorum neden olmadığını 2 tane 5.gün blast embriyoydu çok şaşırdım negatife hayırlısı diyorum çok üzgünüm
Cok uzgunum canım neler yasadıgını hıssettıgını cok ıyı anlıyorum bende cok uzgunum benımde aynı yukselmedı dgerım 5aakalıtelı dendı ama yok nden boyle oldu anlamıyorum donmusun var sukurkı benım en bastan baslanacak😰

1 tane 6.gün blast var canım ama bilmiyorum neden olmadığını 2 tane 5.gün blast embriyoydu çok şaşırdım negatife hayırlısı diyorum çok üzgünüm
Rahim kalinliginiz iyi mi ydi ? Genetik yapmis miydiniz ? Rabbim en kisa zamanda nasip etsin kucağınızi doldursun 🙏🙏🙏

Cok uzgunum canım neler yasadıgını hıssettıgını cok ıyı anlıyorum bende cok uzgunum benımde aynı yukselmedı dgerım 5aakalıtelı dendı ama yok nden boyle oldu anlamıyorum donmusun var sukurkı benım en bastan baslanacak😰
Sizin bugun tekrar testiniz var miydi ?

Dondurulmuşunuz var iyi ki kendinizi tekrar hazır hissettiğinizde o kalan embriyoyu denersiniz belki de asıl o tutunacak size... sizin sorun neydi acaba? Bir se kalitelerini biliyor musunuz? Belki o 5. Gün olan daha kalitelidir

İyi bari ya dinlenirsin. Bana da rapor vermeyen dr ikiz olduğunu öğrenince heyet raporunu verdi 15.haftaya kadar evdeyim😂 32den sonra doğumdan korkmayın diyorlarmış ya sıkıntı olmuyormuş. Sağlıkla kucaklarız inşallah🤲🏼🧿
20 günlük heyet raporu oluyor mu canım? Direkt onu istesem

Back
X