• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

1 tane 6.gün blast var canım ama bilmiyorum neden olmadığını 2 tane 5.gün blast embriyoydu çok şaşırdım negatife hayırlısı diyorum çok üzgünüm
Canım inşallah o dondurulmuş blastin sana sımsıkı tutunur, bu yol zor ve uzun ama biz de güçlü kadınlarız, arkadaşımız yazmıştı "o kedi buraya gelecek!!" 😘

Ama neden 9 yani onu da anlamadım 13.gün bugün. Zaten ilaçlara devam dedi iki gün sonra tekrarlayacağız testi
Olabilir bence herkesin hamileliği bir değil ki bence kesinlikle kötü düşünmeyin 2 gün sonra testi tekrarladığınızda artmaya devam ediyorsa harika :) hem kan tahliline göre şuan hamilesin o yüzden stres yapma iyi düşün iyi olsun ki bebek de strese girmesin ve katlansın o değer

Olabilir bence herkesin hamileliği bir değil ki bence kesinlikle kötü düşünmeyin 2 gün sonra testi tekrarladığınızda artmaya devam ediyorsa harika :) hem kan tahliline göre şuan hamilesin o yüzden stres yapma iyi düşün iyi olsun ki bebek de strese girmesin ve katlansın o değer
Pek umudum yok canım ya doktor bile öyle dedi zaten kısmet artık hayırlısı neyse o olsun..

Pek umudum yok canım ya doktor bile öyle dedi zaten kısmet artık hayırlısı neyse o olsun..
Canım ıns bebegın senınledır bu deger katlama ısı benıde cok üzdü ıns rabbım bızımde yuzumuzu guldursun bu aksam bende kan vercegım nestesır heralde artık yıne artıs azsa ılacları braktırır heralde senın varmı donmusun ıkı tane mı konmustu

Canım ıns bebegın senınledır bu deger katlama ısı benıde cok üzdü ıns rabbım bızımde yuzumuzu guldursun bu aksam bende kan vercegım nestesır heralde artık yıne artıs azsa ılacları braktırır heralde senın varmı donmusun ıkı tane mı konmustu
Bir tane embriyom oluşmuştu o da transfer edildi başka yok canım sıfırdan başlanacak bi daha

Sizinle aynı gün transfer olmuştuk sanki değil mi?24 mayıs. .. Kan değerleriniz nasıldı sizin?
Aynen 24 mayıs:) pazartesi yani 7. Gün 44 çıkmıştı , bugün tekrar kan verdim 129 a yükselmiş çok şükür. 2 Gün sonra tekrar kan vereceğim lekelenmem olduğu için . Çift transfer miydi tek transfer miydi sizin ?

Back
X