• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar bgn transferim gerçekleşti 🥰 Hemşire cok ağır kaldırmamak ve uzun süre ayakta dikilmemek dışında normal hayatına dönebilirsin. Yemek yapabilirsin, devamlı yatma arada bir evde yürüyüşler yap, hamile modunda agır ağır hareketler yapma ki vücudun strese girip embriyoyu disariya atmasın tarzı tavsiyelerde bulundu. Başka birine de doktoru tuvalet dışında yerinden kalkma, yürürken ayaklarını yere sürterek yürü tarzında tembihlerde bulunmuş. Acaba sizlerin transfer sonrası 3 gününüz nasıl geçti? 🦋
Canım benm doktorum ilk 3gün wc dışında kalkma dedi. Gerçekten kalktığımda ve fazla yürüdüğümde ağrım oluyordu. Hep yattım ilk 3 gün. Ağrımda vardı zaten. Bence yatmak gerekiyor tutunana kadar

Inşallah , inşallah Rabbim sevinclerimizi tamamına erdirsin. Lekelenme sıklıkla görülüyor demek ki içim rahatladı gerçekten ❣ Kalpten dileyen, burda derdimize, endişemize, mutlulugumuza ortak olan tum arkadaşlarımin yüzü gülsün bizler zor elde ettiğimizden birbirimizi anlıyoruz..
Amin amin inşallah. Bende katladigini görsem rahatliycam bi nebze olsun. Dua.edin bana sa evden çıkicam şimdi ❤

28 mayısta ve yakınlarında transfer olan hanımlar belirtileriniz varmı benim sol kasığımda agrı var ayagıma vuruyor özellikl geceleri birde 3 gündür baş ağrım var aşırı degil ama alttan alttan ağrıyor sizlerde neler var test yapanınız varmı

Kızlar bgn transferim gerçekleşti 🥰 Hemşire cok ağır kaldırmamak ve uzun süre ayakta dikilmemek dışında normal hayatına dönebilirsin. Yemek yapabilirsin, devamlı yatma arada bir evde yürüyüşler yap, hamile modunda agır ağır hareketler yapma ki vücudun strese girip embriyoyu disariya atmasın tarzı tavsiyelerde bulundu. Başka birine de doktoru tuvalet dışında yerinden kalkma, yürürken ayaklarını yere sürterek yürü tarzında tembihlerde bulunmuş. Acaba sizlerin transfer sonrası 3 gününüz nasıl geçti? 🦋
valla ben ilk gün yattım ama ikinci gün yol geldik iki saatlık sadece yemek yapmak için kalkıyorum yerimden birde ufak tefek ev işleri için süpürgeye temizliği eşim yapıyo benim doktorumda seninki gibi sürekli yatıp vücudu öyle alıştırma 9 ay boyunca yapmak zorunda kalırsın normal hayata dönünce sıkıntı cekersin dedi ağır kaldırma uzanma sürekli düşünüpte kendini strese sokma dedi stres çok önemli

Kızlar sizde de hic el uyuşması oluyor mu? Protestan fitil uyguladığımda yarim saat uzanıyorum, sol elim uyuşuyor hemen. Bu gece de birden elimi hissetmiyorum diye panikle uyandım. Tamamen elimi hissetmiyordum, masaj yaptım açıp kapattım bikac dakika sonra karıncalanmaya başladı. Internette araştırdığımda gebelikte karpal tünel sendromu el bilegindeki sinirlerle alakalı görülüyormuş ama artık uzanmaya korkuyorum.

Kızlar sizde de hic el uyuşması oluyor mu? Protestan fitil uyguladığımda yarim saat uzanıyorum, sol elim uyuşuyor hemen. Bu gece de birden elimi hissetmiyorum diye panikle uyandım. Tamamen elimi hissetmiyordum, masaj yaptım açıp kapattım bikac dakika sonra karıncalanmaya başladı. Internette araştırdığımda gebelikte karpal tünel sendromu el bilegindeki sinirlerle alakalı görülüyormuş ama artık uzanmaya korkuyorum.
Hiç bilmiyorum, bence doktora bildirin önemli bir şey olabilir

Canım benm doktorum ilk 3gün wc dışında kalkma dedi. Gerçekten kalktığımda ve fazla yürüdüğümde ağrım oluyordu. Hep yattım ilk 3 gün. Ağrımda vardı zaten. Bence yatmak gerekiyor tutunana kadar
Ağrınız neden oldu acaba? Daha öncesinde geçirdiğiniz bir ameliyat olmuş muydu?

Ağrınız neden oldu acaba? Daha öncesinde geçirdiğiniz bir ameliyat olmuş muydu?
Sadece tüpüm alındı 1 yıl önce.
Rahim içine bir işlem olmadı. Doktorum ağrının normal oldugunu tutunmaya calıstıgını söyledi :) 3.gün ağrım durdu sonra ara ara kasık ağrıları girdi. Yarın kese görmeye gidiyoruz hala ağrım var kasıklarımda çok değil tabii ki iğneler kasılır gibi.

28 mayısta ve yakınlarında transfer olan hanımlar belirtileriniz varmı benim sol kasığımda agrı var ayagıma vuruyor özellikl geceleri birde 3 gündür baş ağrım var aşırı degil ama alttan alttan ağrıyor sizlerde neler var test yapanınız varmı
Aynısı bende var cnm 7 gunum sol bcgmda agrı gergınlık cozemedım içeride hummalı çalışma var🤫😍

Çekme tarzında ağrılar oluyor, gayet normal. Bazı insanlar bunu çok net hissediyor, bazıları hissedemiyor 😌
Benim belirtilerim adet öncesi olan belirtiler ama doktorum kullandığımız ilaçtan olduğunu söyledi. Ama bugün sanki akşama adet olacakmışım gibi sancım var. Bu da beni korkuttu. Pazartesi günü adet günüm olarak gözüküyor, Salı günü yani 8 Haziran'da sonuç öğrenmeye gideceğim. İnşallah bu ağrı da ilaçla alakalıdır

27 mayısta transfer oldum arara kasıklarım ağrıyor onun dışında bir agrım yok test yaptım dün kaset testlerden negatif çıktı ama sonradan silik bireyler belirdi. Artık yapmamaya karar verdim, kan testi gününe kadar rabbim yardımcımız olsun, inşallah tutunur lar

Back
X