• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Amin amin aminnnn 🤲🤲🤲

Kızlar dün gece çok güzel bir rüya gördüm; karnımım hafif şiştiğini ve içinde bebeğimin göbeğimi hafeket ettirişini gördüm ❤ çok güzel bir histi, o anı kameraya kaydetmeye çalışıyorum felan 😍 transferi saymazsak bgn 5.günüm, bu rüya umarım beklediğim şeyin habercisidir. 🤲😊🥰
ne güzel bir rüya cnm allah gönlüne göre versin inşallah kavusursun bebeğine sende sımsıkı tutunur sana

Allahım sen sana ellerini açmış, şifa bekleyenlere şafii adıyla şifa ver yarabbi
Anneliği tatmak isteyip nasip olmayan, tekrar tekrar deneyen, maddi manevi yıpranan bizlere hayırlı sağlıklı tedaviler, bebekler ver yarabbi
Tedavisi başarıyla geçip gebe olanların bebelerini sağlıkla kucaklamayı nasip eyle yarabbi
Allahım sen ülkemize dünyamıza tüm islam alemine barış huzur mutluluk ver yarabbi
Sen anne adaylarının seslerini duy yarabbi
Amin🤲🏼
Amin canım. Allah hepimize tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah 🙏

Benim progestan dozajı 100 mg, çok baş ağrısı halsizlik yapıyor. Sen günde kaç mg dozaj alıyorsun? seni düşünemiyorum bile... :olamaz:
Bende kalçadan 50mg vuruluyorum
Göbekten günde 2 tane 25 mg dan 50mg
Birde 2 tane fitil o kaç yapıyor bilmiyorum 🤭
Progestan hepsi😄
Ama bende bir sorun yapmıyor ya baş ağrısı olsun ne bileyim halsizlik olsun rahatım gayet 🤣🤣🤭🤭

Kızlar selam sizlerle bir video paylaşacağım.. Lütfen sonuna kadar izleyin. Özellikle göğüs belirtisi yaşayan arkadaşlar 8. dkdan sonra izlesin :

Maşallah erken görmüşsünüz baya 🧿 bizimkide inş erken gösterir kendini ☺️ Bende googledan tüp bebek hesaplama sitesine baktım 3 hafta 6 günlük gebelik gösteriyor. Başka bi yer adet tarihini baz alıp 4 hafta 4 günlük gösteriyor. Doktora gidince netlik kazanır sanırım hayırlısıyla sımsıkı tutunsunlarda 🤗
Sen tahlil vermiş miydin hcg en son kaçtı canım? Amin inşallah tutunur bebiş

Benim progestan dozajı 100 mg, çok baş ağrısı halsizlik yapıyor. Sen günde kaç mg dozaj alıyorsun? seni düşünemiyorum bile... :olamaz:
Benim 200 mg canım. Maşallah diyeyim baş ağrısı yok ama sürekli uykum var gibi halsizim. Gerçi eskiden çok kahve içerdim şimdi içemiyorum onun da etkisidir muhtemelen😂💜

Sen tahlil vermiş miydin hcg en son kaçtı canım? Amin inşallah tutunur bebiş
Ben bugün gittim dra. Lekelenmeden sonra rapor için. Bebeklere de baktı gitmişken. Biri 8+2 biri 8+0 dedi. Bacak kol tomurcukları çıkmış 🥰 Yaradana kurbaaaaan

Kuzum bulantın kaçıncı haftanda basladı ? Ben 5+4 üm bulantıdan eser yok şimdilik 😶 5 kilo veririm ilk 3 ay diyordum ama 🤭
Kız maşallah de. Kilo hiç gözünde olmasın öyle bi bulantı ki akıllara zarar, herşey kokuyor koltuk kokuyor su kokuyor evdeki çiçekler kokuyor. Elimi yıkamak istemiyorum sabun kokuyor. Kilo hiç gözünde olmasın canım doğumdan sonra hepsi verilir valla. Miden bulanmıyorken etini balığını ye bol bol💞

Back
X