- Konu Sahibi Sade frappe
- #8.421
Aminn inşallahhİnşallah canım Allah gönlüne göre versin Allah emeklerini boşa çıkarmasın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn inşallahhİnşallah canım Allah gönlüne göre versin Allah emeklerini boşa çıkarmasın![]()
Bizimki de çok olumsuz konuşuyor sürekli anlamadık biz de bir süre daha takip için devam edeceğim kalp atışını duyabilirsem ondan sonra duruma göre bakacağım. Öyle bir süreç ki bu insan ne yapacağını şaşırıyor.Ben o hatayı yaptım bu hafta canım kafam allak bullak oldu. Gebelık takıbımı yaptırmayı dusundugum doktora kalsa folık asıt dısında herseyı bıraktırıyor. Okadar progestan kullanıyorum hala kanama var. Tup bebek doktorları garanti olsun diye bizi hormon komasına sokuyorlar resmen... Ben tup bebek doktorumu bırakma kararı aldım
Sorman yeter canm Allah razı olsunCanım çok üzgünüm, hayırlısıyla bir sonrakine inşallah, önemli olan senin sağlığın. Senin için yapabileceğim bir şey var mı kuzum?
Baktı canm kesinleşti tüp alma ameliyatımı yapan doktor 1 cm lik bi parça bırakmış oraya tutunmuş onu gereken tüm yerlere şikayet edecemKesınlestımı canım ya cok uzuldum tüp benek doktorunda baktımı
Gerı zekalı ya ınsanların hayatına mal oluyo oof of donmusum varmı canım ıkı cocugun mu var sankı oyle anladım bulantıyla ılgılı yazdıklarında bedenende yıpranıyoruz maddı olarakta onlara gore busey yok olan bıze oluyo nasıl tupe tutuyo tup bebekte rahıme konuyo ya beebek canım onu aklım almıyo rahımden mı cıkıyoBaktı canm kesinleşti tüp alma ameliyatımı yapan doktor 1 cm lik bi parça bırakmış oraya tutunmuş onu gereken tüm yerlere şikayet edecem
Çok çok geçmiş olsun, umarım aynı şeyi bir daha yaşamazsınız. Bence de şikayet edin, hak ettiği cezayı alsın. En kısa zamanda sorunsuz bir gebelik geçirmenizi diliyorum.Baktı canm kesinleşti tüp alma ameliyatımı yapan doktor 1 cm lik bi parça bırakmış oraya tutunmuş onu gereken tüm yerlere şikayet edecem
Evet canm 2 çocuğum var ilk evliligimden 2 evliligimden olmuyor 4 tane donmusum var bende anlamıyorum rahimden nasıl çıkıyor nasıl böyle bı hata yaptı şimdi bı daha operasyon geçirmek zorunda kalacamGerı zekalı ya ınsanların hayatına mal oluyo oof of donmusum varmı canım ıkı cocugun mu var sankı oyle anladım bulantıyla ılgılı yazdıklarında bedenende yıpranıyoruz maddı olarakta onlara gore busey yok olan bıze oluyo nasıl tupe tutuyo tup bebekte rahıme konuyo ya beebek canım onu aklım almıyo rahımden mı cıkıyo
Yasa çok çok mutlu oldumKızlaaaarrrr 9.gün değerim 217 çıktı çok şükür pozitifrabbim devamını da getirsin inşallah
![]()
Evet canım progestan fitil prolutex gobekten ıgne hergun. Proluton haftada 1 buna ragmen kanama olunca bosuna kullandıgım hıssedıyorumÇok geçmiş olsun canım proluton vuruyor musun
Evet canm 2 çocuğum var ilk evliligimden 2 evliligimden olmuyor 4 tane donmusum var bende anlamıyorum rahimden nasıl çıkıyor nasıl böyle bı hata yaptı şimdi bı daha operasyon geçirmek zorunda kalacam![]()
Gidebileceğim başka doktor var mı canım, gidip başka doktorlardan da fikir alsana. En azından genel izlenim nedir onu öğrenirsin.Bizimki de çok olumsuz konuşuyor sürekli anlamadık biz de bir süre daha takip için devam edeceğim kalp atışını duyabilirsem ondan sonra duruma göre bakacağım. Öyle bir süreç ki bu insan ne yapacağını şaşırıyor.
Şimdi nasılsınız? Ameliyata gerek kalmadı dimi şimdilik? Tekrar geçmiş olsun, çok üzgünüm. Doktor iyi ki farketti, herşey çok daha farklı olabilirdi. İlk önce sağlımız, sonra gerisi hallolur bi şekildeSorman yeter canm Allah razı olsunRabbim sizlerin evlatlarını hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin
![]()
Allah razı olsun canm destekleriniz banada sanki en yakınımmıssınız gibi hissettiriyor. Rabbim sizlerin yavrularını hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallahOkuyunca sanki kız kardeşim yaşamış kadar üzüldüm, sürecin başından beri beraberiz. Çok üzüldüm ama her gecenin ardi sabah derler. Yasını bitirince toparlan ve mücadeleye devam et canım. Rabbim çabalarını sonuçsuz bırakmasın. Belki sadece vakti değildi diye dusun. Allahım yardımcın olsun.
Yok canm şimdilik ameliyat olmayacam kemoterapi iğnesi yapıldı eğer onunla yok olup düşmezse öyle ameliyata alacaklarŞimdi nasılsınız? Ameliyata gerek kalmadı dimi şimdilik? Tekrar geçmiş olsun, çok üzgünüm. Doktor iyi ki farketti, herşey çok daha farklı olabilirdi. İlk önce sağlımız, sonra gerisi hallolur bi şekilde![]()
İnşallah çok teşekkür ederimYasa çok çok mutlu oldumaynı gün transfer olmuştuk hayırlı uğurlu olsun Allah hayırlısıyla keselerini de sağlıklı görmeyi nasip etsin, kalp atışlarını da
Keseye çağırdı mi doktorun, benimki daha çağırması pazartesi de kan testi vermemi istedi. Sağlıklı devam eder bu süreçlerimiz İnşallah![]()
Standart istenen testler, her hamilelikte isteniyor. Genel kan sayimi ve toksoplazma, hepatit Hiv gibi bazi hastaliklarin testlerini yapiyorlar. Asm’de hic yaptirmadim ama yapilir diye dusunuyorumCanlarım bu hafta bazı kan testleri isteyeceğini söyledi doktorum ama hangi kalemler olduğu aklımda kalmadı o günkü heyecanla. Toksoplazma kaldı bitek aklımda. Sizlerden istendi mi, neler istendi, nerede yaptırdınız? ASM lerde yapılıyor mu acaba, bilginiz varsa yazar mısınız?
Asmlerde bağışıklık grubu testi yapılmıyor diğerleri yapılıyor. Rubella toksoplazma VS hastanede yaptırıp kalanı sağlık ocağında yaptırabilirsiniz. İlk kmtest diye ben hepsini hastanede verdim nolur nolmaz diye 90tl tuttu idrar ve kanCanlarım bu hafta bazı kan testleri isteyeceğini söyledi doktorum ama hangi kalemler olduğu aklımda kalmadı o günkü heyecanla. Toksoplazma kaldı bitek aklımda. Sizlerden istendi mi, neler istendi, nerede yaptırdınız? ASM lerde yapılıyor mu acaba, bilginiz varsa yazar mısınız?
Ay iyi ki gitmişsiniz değeriniz çok güzel maşallahİnşallah çok teşekkür ederimsizden çok umutlandım da gittim teste
bana da 2 gün sonra bir daha test ver bizim için önemli olan artış dedi doktorum kalp atışına kadar beraberiz dedi benim doktorum şehir dışında burda bi doktorla devam edip ona bilgi vericem sanırım
inşallah sağ sağlim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almak nasip nasip olur
ben hala şoktayım gibi dün nasılsam bugün de öyleyim değişik bişey gerçekten
![]()