• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ay yaaa 😂😂 süpersiniz gerçekten. Cok iyi geldi bu mesaj. Allah da sizi güldürsün ❣ ikizlere de bizden selam söyle annesi belki duyuyorlardir seni , güzelce büyüsünler yerlerinde ☺️
Amin canım inşallah.Allah bizlere bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin aminnn♥️

Merhaba arkadaşlar.bugün transferimin 8. Günü. dün başlayan açık kahve akıntım bugünde de devam ediyor.doktor ile görüştüm progestan yapıyor beklenen bir durum bu,kırmızı ve pembemsi olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.

bu durumu içinizde yaşayan var mı? kaç gün sürdü? ve dikkat ettiniz mi(yatıp dinlemek gibi)
Ben yaşadım. Benim 9. Gün başladı. 11. Gün bitti. Zaten normalde dikkat ediyorum, iş güç minimum düzeyde yapıyorum; o yüzden extra bir dinlenme moduna geçmedim.

Kızlar çok zor geçti ya transfer hic beklediğim gibi geçmedi 🥺 kan ter içinde kaldım karindan bastırınca aslında çok sıkışık değildim birden çok sıkıştım sonra tek düşündüğüm şey tuvaletimi yapmak oldu 😔 belki 5 dk sürdü ama benim ömrümden ömür gitti az daha durun istemiyorum diyecektim. 10 dk sonrada tuvalete kalktım şimdi yatıyorum tekrardan . Zaten benim OPU da çok sıkıntılı geçmişti G galuska H Hazel9

Tek kese görüldü canım üstten göremedi vajinal muayene ile gördü çok küçükmüş 2 tane bekliyorduk ama buna şükür 🤲
Aynen sağlıklı olsun da tek çift fark etmiyor. Ben vajinal baktırmıyorum o yüzden kalp atışında anlaşılmıştı benim rahmin arka tarafındaydı. Gözün aydın canım♥️

Kızlar çok zor geçti ya transfer hic beklediğim gibi geçmedi 🥺 kan ter içinde kaldım karindan bastırınca aslında çok sıkışık değildim birden çok sıkıştım sonra tek düşündüğüm şey tuvaletimi yapmak oldu 😔 belki 5 dk sürdü ama benim ömrümden ömür gitti az daha durun istemiyorum diyecektim. 10 dk sonrada tuvalete kalktım şimdi yatıyorum tekrardan . Zaten benim OPU da çok sıkıntılı geçmişti G galuska H Hazel9
Geçmiş olsun, atlattiniz sükür yatin dinlenin. Elinizi karniniza koyun, yavrunuza hoş geldin seni çok bekledim diyin.. doluysaniz ağlayin rahatlayin.. şimdilik tüm islemler geride kaldi buna kendinizi ikna edin :)
Hayirli olsun insallah 🤗

Sol tüp kapalı, sağ tüp olması gerekenden daha geniş ve kıvrımlı( hidrosalpinks) . Doktor muhtemelen kapalı tüpünün de şekli sağdaki gibidir dedi ameliyat olmak yerine tüp bebek yaptım. Çünkü ameliyat olsam bile %50 ihtimalle tüp bebek yaparız dedi ben de o yolu seçtim.
Hidrosalpinkse ragmen gebelik olmuş sıvı birikmesi vardı o zaman sizde ?bende de hidrosalpinksin bir onceki evresi var sol tüp hasarlı ucundan ameliyat dediler ama olupp olmama konusunda kararsım

Hidrosalpinkse ragmen gebelik olmuş sıvı birikmesi vardı o zaman sizde ?bende de hidrosalpinksin bir onceki evresi var sol tüp hasarlı ucundan ameliyat dediler ama olupp olmama konusunda kararsım
Yani maşallah diyelim tuttu çok şükür bende bir de 3 cmlik kist vardı bebeğin tutunacağı yerde. Maşallah diyeyim çok şükür diyeyim tuttu😂 Sana hsgyi atıcam ordan oku bak. Valla ameliyat olmak istemiyordum bi de ameliyat olunca ister istemez yumurta sayısı kalitesi düşüyormuş öyle dedi dr. Ben de niye riske atayım ki dedim. Allah nasip ederse doğumda tüplerimi de incelicek kistimi de alacak.

Eklentiler

• 5FB9C6EB-7376-4F60-B1E5-7206BA4F3657.webp
    5FB9C6EB-7376-4F60-B1E5-7206BA4F3657.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 49
  • 645980B1-8978-4ED2-BA82-43203028F94F.webp
    645980B1-8978-4ED2-BA82-43203028F94F.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 53
Canım ben çok sıkışık gitmiştim sonra karnımdan baktıklarında 2 bardak boşalt çok sıkışıksın dedi 2 bardak boşaltınca çook rahatladım ve sonrasında rahat geçti ... senin de boşaltmanı isteselerdi keşke ama neyse çok şükür oldun transferini :) sıra geldi beklemeye

selam kızlar kalp atışı bekleyenler hemen duysun inş,negatif olanlar en kısa zamanda güzel sonuçlar alsın inş🤲🏻 Ben dün transfer oldum (3.gün çift) 2.denemem bu. Hiç transfere girmemiş gibiyim hiç ağrı kıpırtı bişi yok.böyle olup pozitif sonuç alan var mı ?
Ben de senin gibiyim dün oldum transfer 5. Gün embriyosu tek ama trasnfer öncesi nasılsam aynıyım😂 çok düşünmememiz lazım bence

Canım ben çok sıkışık gitmiştim sonra karnımdan baktıklarında 2 bardak boşalt çok sıkışıksın dedi 2 bardak boşaltınca çook rahatladım ve sonrasında rahat geçti ... senin de boşaltmanı isteselerdi keşke ama neyse çok şükür oldun transferini :) sıra geldi beklemeye
Ben dedim azıcık boşaltayım yok dediler :)) neyse çok şükür geçti ilk şoku atlattım . Doktorum serbest bıraktı ya çok şeyi . İlaclari aynı şekilde devam eklemedi farklı bir şey . Sadece günde 3 kere estrofem, fitil 4 tane, 1 tane prolutex iğne. Kan sulandırıcı da vermedi . 10 gün sonra test yapacaksın dedi gitti :)) hayırlısı inşallah tutmuştur minnoşlarimiz tutarlar sağlıkla ❤️ 6ab , 4ab iki tane konuldu

Ben dedim azıcık boşaltayım yok dediler :)) neyse çok şükür geçti ilk şoku atlattım . Doktorum serbest bıraktı ya çok şeyi . İlaclari aynı şekilde devam eklemedi farklı bir şey . Sadece günde 3 kere estrofem, fitil 4 tane, 1 tane prolutex iğne. Kan sulandırıcı da vermedi . 10 gün sonra test yapacaksın dedi gitti :)) hayırlısı inşallah tutmuştur minnoşlarimiz tutarlar sağlıkla ❤️ 6ab , 4ab iki tane konuldu
Yaaa benimki de bi tane 4ab 😍 hadi inşallah tutunsun minişler bize ... belirtin falan olursa yaz lütfen😅

Back
X