- Konu Sahibi Sade frappe
- #9.101
İnşallah canm Allah razı olsunRabbim yardimciniz olsunsagliginizdan olmadan kurtarsın Allah im . Inşallah her şey yolunda gider
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canm Allah razı olsunRabbim yardimciniz olsunsagliginizdan olmadan kurtarsın Allah im . Inşallah her şey yolunda gider
Amin canım inşallah.Allah bizlere bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin aminnnAy yaaasüpersiniz gerçekten. Cok iyi geldi bu mesaj. Allah da sizi güldürsün ❣ ikizlere de bizden selam söyle annesi belki duyuyorlardir seni , güzelce büyüsünler yerlerinde
![]()
Allah şafii adıyla şifa versin inşallah en kısa zamanda evine gelirsin. İnşallah kendiliğinden bi mucizeyle sağlıklı gebe kalırsın. Allah ol desin olsun inşallah canımİnşallah canm Allah razı olsun![]()
Ben yaşadım. Benim 9. Gün başladı. 11. Gün bitti. Zaten normalde dikkat ediyorum, iş güç minimum düzeyde yapıyorum; o yüzden extra bir dinlenme moduna geçmedim.Merhaba arkadaşlar.bugün transferimin 8. Günü. dün başlayan açık kahve akıntım bugünde de devam ediyor.doktor ile görüştüm progestan yapıyor beklenen bir durum bu,kırmızı ve pembemsi olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.
bu durumu içinizde yaşayan var mı? kaç gün sürdü? ve dikkat ettiniz mi(yatıp dinlemek gibi)
Çok geçmiş olsun canim, peki simdi ne olacak? Ne yapilacak? Doktorlar ne diyor?İnşallah canm Allah razı olsun bu gün bi umudum vardı değer düşmeye başlamış olsaydı belki çıkarım diye iğne etki etmemiş yükselmiş düşmemiş![]()
Tek kese görüldü canım üstten göremedi vajinal muayene ile gördü çok küçükmüş 2 tane bekliyorduk ama buna şükürAllah gönlüne göre versin bazen kesede görmeyebiliyorlar benim öyle oldu kalp atışında anlaşıldı ikiz olduğu yani umut her zaman var![]()
Canım tek kese görüldü vajinal muayene ileGönlünce olsun canımsonucu haber ver bende merak ettim
![]()
Aynen sağlıklı olsun da tek çift fark etmiyor. Ben vajinal baktırmıyorum o yüzden kalp atışında anlaşılmıştı benim rahmin arka tarafındaydı. Gözün aydın canımTek kese görüldü canım üstten göremedi vajinal muayene ile gördü çok küçükmüş 2 tane bekliyorduk ama buna şükür![]()
Geçmiş olsun, atlattiniz sükür yatin dinlenin. Elinizi karniniza koyun, yavrunuza hoş geldin seni çok bekledim diyin.. doluysaniz ağlayin rahatlayin.. şimdilik tüm islemler geride kaldi buna kendinizi ikna edin :)Kızlar çok zor geçti ya transfer hic beklediğim gibi geçmedikan ter içinde kaldım karindan bastırınca aslında çok sıkışık değildim birden çok sıkıştım sonra tek düşündüğüm şey tuvaletimi yapmak oldu
belki 5 dk sürdü ama benim ömrümden ömür gitti az daha durun istemiyorum diyecektim. 10 dk sonrada tuvalete kalktım şimdi yatıyorum tekrardan . Zaten benim OPU da çok sıkıntılı geçmişti G galuska H Hazel9
Hidrosalpinkse ragmen gebelik olmuş sıvı birikmesi vardı o zaman sizde ?bende de hidrosalpinksin bir onceki evresi var sol tüp hasarlı ucundan ameliyat dediler ama olupp olmama konusunda kararsımSol tüp kapalı, sağ tüp olması gerekenden daha geniş ve kıvrımlı( hidrosalpinks) . Doktor muhtemelen kapalı tüpünün de şekli sağdaki gibidir dedi ameliyat olmak yerine tüp bebek yaptım. Çünkü ameliyat olsam bile %50 ihtimalle tüp bebek yaparız dedi ben de o yolu seçtim.
Yani maşallah diyelim tuttu çok şükür bende bir de 3 cmlik kist vardı bebeğin tutunacağı yerde. Maşallah diyeyim çok şükür diyeyim tuttuHidrosalpinkse ragmen gebelik olmuş sıvı birikmesi vardı o zaman sizde ?bende de hidrosalpinksin bir onceki evresi var sol tüp hasarlı ucundan ameliyat dediler ama olupp olmama konusunda kararsım
Sağol canım benimAynen sağlıklı olsun da tek çift fark etmiyor. Ben vajinal baktırmıyorum o yüzden kalp atışında anlaşılmıştı benim rahmin arka tarafındaydı. Gözün aydın canım![]()
Canım ben çok sıkışık gitmiştim sonra karnımdan baktıklarında 2 bardak boşalt çok sıkışıksın dedi 2 bardak boşaltınca çook rahatladım ve sonrasında rahat geçti ... senin de boşaltmanı isteselerdi keşke ama neyse çok şükür oldun transferini :) sıra geldi beklemeyeKızlar çok zor geçti ya transfer hic beklediğim gibi geçmedikan ter içinde kaldım karindan bastırınca aslında çok sıkışık değildim birden çok sıkıştım sonra tek düşündüğüm şey tuvaletimi yapmak oldu
belki 5 dk sürdü ama benim ömrümden ömür gitti az daha durun istemiyorum diyecektim. 10 dk sonrada tuvalete kalktım şimdi yatıyorum tekrardan . Zaten benim OPU da çok sıkıntılı geçmişti G galuska H Hazel9
Ben de senin gibiyim dün oldum transfer 5. Gün embriyosu tek ama trasnfer öncesi nasılsam aynıyımselam kızlar kalp atışı bekleyenler hemen duysun inş,negatif olanlar en kısa zamanda güzel sonuçlar alsın inşBen dün transfer oldum (3.gün çift) 2.denemem bu. Hiç transfere girmemiş gibiyim hiç ağrı kıpırtı bişi yok.böyle olup pozitif sonuç alan var mı ?
Ben dedim azıcık boşaltayım yok dediler :)) neyse çok şükür geçti ilk şoku atlattım . Doktorum serbest bıraktı ya çok şeyi . İlaclari aynı şekilde devam eklemedi farklı bir şey . Sadece günde 3 kere estrofem, fitil 4 tane, 1 tane prolutex iğne. Kan sulandırıcı da vermedi . 10 gün sonra test yapacaksın dedi gitti :)) hayırlısı inşallah tutmuştur minnoşlarimiz tutarlar sağlıklaCanım ben çok sıkışık gitmiştim sonra karnımdan baktıklarında 2 bardak boşalt çok sıkışıksın dedi 2 bardak boşaltınca çook rahatladım ve sonrasında rahat geçti ... senin de boşaltmanı isteselerdi keşke ama neyse çok şükür oldun transferini :) sıra geldi beklemeye
hahhahahha dün transfer oldum sürekli belirti arıyorum yok aslaBende bunu cooook merak ediyorum bende dün trasnfer oldum birsey olacakmi diye çok merak ediyorum![]()
Yaaa benimki de bi tane 4abBen dedim azıcık boşaltayım yok dediler :)) neyse çok şükür geçti ilk şoku atlattım . Doktorum serbest bıraktı ya çok şeyi . İlaclari aynı şekilde devam eklemedi farklı bir şey . Sadece günde 3 kere estrofem, fitil 4 tane, 1 tane prolutex iğne. Kan sulandırıcı da vermedi . 10 gün sonra test yapacaksın dedi gitti :)) hayırlısı inşallah tutmuştur minnoşlarimiz tutarlar sağlıkla6ab , 4ab iki tane konuldu
Benimde kalp atışında 2 tane görebilir miyim? Kalp atışı ne zaman seninAynen sağlıklı olsun da tek çift fark etmiyor. Ben vajinal baktırmıyorum o yüzden kalp atışında anlaşılmıştı benim rahmin arka tarafındaydı. Gözün aydın canım![]()