Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Bende de hiç bişey yok tatlım kafamı dağıtmaya çalışıyorum olabildiğince :))
Ben de çalışmaya başladım bugün aklım hep orda olsa da başka şeylere bakmaya çalışıyorum . Yoksa geçmeyecek bir hafta . Dün akşamda yüzükoyun uyudum inşallah bir şey olmamıştır. İki gün geçtiği için daha rahat haraket etmeye başladım birkaç gün sonra yürüyüş falan da yapmaya başlarım açık havada . Yoksa evde yatarken oksijensiz kalicaz Allah korusun

Çok haklısın bi de kafayı taktıkça psikolojimiz de etkileniyor

Anladım ben de özelde yazdırdım ilaçlarımın hepsini karşıladı. Ondan şaşırdım pztsi de devlet hast. yazdırıcam. Tüp bebek dr da özeldi o yazmıştı ilk karşıladı, sonra başka bi özel hast. Gittim orda yazdırdım o da karşıladı. Sizinkinin karşılamaması farklı geldi bana sağolasın canım

hayırlı olsun sağlıkla kavuşilk kese kontrolünmüydü kaç haftasın

5bc düşük değil gayet iyi kaliteli bir embriyo :) benim 6. Gün 4bb embriyom var ve ona iyi kalite diyorlar
Ne bilim mayısta daha iyi kaliteli iki embrıyo transferım oldu tutmadı bu onlara göre düşük o yuzden hep olumsuz oldum ama inşallah bu sefer tutunmuştur bana Senin transfer oldu mu?

Ne bilim mayısta daha iyi kaliteli iki embrıyo transferım oldu tutmadı bu onlara göre düşük o yuzden hep olumsuz oldum ama inşallah bu sefer tutunmuştur bana Senin transfer oldu mu?
Oldu canım 6. Gün dondurulmuş 2 embriyom var biri 4bb biri 2bb yani biri iyi kalite biri orta kalite ... şuan bana transfer edilen 5. Gün embriyosu 4ab kalite

Kızlar nasılsınız
7+0 haftalık gebe olarak bulantım hala baslamamıs durumda normal mi bulantısı olmayan var mı

Benim 4. Gün embriyosuydu, 12 Mayıs'ta transfer oldu, 21 Mayıs'ta kanda çıktı canım.

Göreceksin cnm Allah'in izniyle. Ahh be kuzum çıktığın gibi başka bi doktora gitsen inan için rahat edecek buna o kadar inanıyorum ki..
Ahh tüylerim diken diken oldu okuyuncaaa harika cok sevindim. Sağlıkla kavuşun inşallah. Bi tanesi sürpriz yapmış annesine ne güzel

Canım ben
Günde 4 kez prolutex iğne
Günde 3 kez estrofem
3 günde bir coraspin
Folik asit içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…