- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #9.521
Saol kuzum darısı başınızaHadi gözün aydın kuzumdoktor randevun ne zaman yarın miydi ?
Canım çook teşekkür ederim hepmizinkini alalım sağlıkla inşallahHayırlı olsun Hazelcim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim.
Amiiiin inşallah hepimizinkiniiiiÇoook sevindim rabbim sağ sağlim aağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Daha belli degil, yarin doktor söyler sanirim. Sat 14 mayisti.İnşaallahsiz ne zaman gideceksiniz? Ve son adetiniz ne zamandı?
Canım ben resmen rahat ettim dirençli pkodan dolayı yüzümde sivilceden geçilmiyordu her ay kocaman kocaman çıkıyordu. Hamileliğimden beri yüzümde hiç yok :) tek tük çıkıyor buna şükrediyorum valla. Ama normalmiş bu aralar sivilce çıkması. Ben çok alışık olduğumdan bu çıkanlar küçük ve normal geliyorKizlar selam, sat 10 mayis, embriyo transfer tarihim 31 mayis. Keseyi gormeye 6+0da gidiyorum, umarim guzellikle karsilasiriz
Bu kadar erken yuzunu sivilce basan oldu mu? Pko dan dolayi aliskinim sivilce sorununa ama genelde cene cevresiyle sinirli kalirdi. Simdi tum suratimda cikmaya basladi
Ayni içeriğe sahip olan progestan iğne de alabilirsiniz kalçadan yapilan. Devlet karşiliyor, doktorunuzdan isteyebilirsiniz. Ben onu kullabiyorum ama o da can yakiyor, beze ve morluklarla başetmek zor oluyor. Doktorumdan morluklarim iyileşene kadar prolutex ya da progestan dex vs isteyecegim mesela.Arkadaşlar prolutex iğneyi devlet karşılamıyor degilmi çok pahalıgünde bir vuruyorum.
Birde bu ilaçları ne zaman bırakacağız doktoru bırak diyen oldumu , kaçıncı hafta bırakmamız gerekiyor blnirmalde acaba
Evet karşılamıyor maalesef. Doktorum 5. Haftada bıraktirdi bana,çok pahalı gerek yok dedi. Onun yerine haftada 1 pruluton, haftada 1 progestan ampul günde 3 progestan fitil kullanıyorum.Arkadaşlar prolutex iğneyi devlet karşılamıyor degilmi çok pahalıgünde bir vuruyorum.
Birde bu ilaçları ne zaman bırakacağız doktoru bırak diyen oldumu , kaçıncı hafta bırakmamız gerekiyor blnirmalde acaba
Yemeğimi başından beri yapıyorum, temizlikte bugün yaptım kendimi yormadan. Ufaktam döndüm normal hayatımaPozitif gören arkadaşlarım ablalarım nasıl gidiyor normal hayatınıza döndünüz mü yani yemek temizlik yürüyüş falan yapıyor musunuz?
Merhaba. Hergün mü kullanıyorsun? Buz uygulaması bi nebze rahatlatıyor birde kolonyalı pamuk ile ovalamak. Vallahi felç gibi oluyor insan Allah kolaylık versin hepimize..Kızlar merhaba nasılsınız bu progestan iğne için morlukları karşı yapılacak birsey varmi acaba cidden artık oturamiyacak durumdayim
Ben günde 4 tane vuruyorumArkadaşlar prolutex iğneyi devlet karşılamıyor degilmi çok pahalıgünde bir vuruyorum.
Hadi güzel haberlerleDaha belli degil, yarin doktor söyler sanirim. Sat 14 mayisti.
Bende bugün ilk defa yemek yaptım ama çok ayakta durunca kasıklarım ağrıyor gibi oluyor o yüzden merak ettimEvet karşılamıyor maalesef. Doktorum 5. Haftada bıraktirdi bana,çok pahalı gerek yok dedi. Onun yerine haftada 1 pruluton, haftada 1 progestan ampul günde 3 progestan fitil kullanıyorum.
Yemeğimi başından beri yapıyorum, temizlikte bugün yaptım kendimi yormadan. Ufaktam döndüm normal hayatıma
Ben progestan deri altına geçtim. Dex sanırım adı. Çok kötüydü popom hala daha geçmedi. Devlet karşılamıyor ama durumunuz varsa hiç düşünmeden alınKızlar merhaba nasılsınız bu progestan iğne için morlukları karşı yapılacak birsey varmi acaba cidden artık oturamiyacak durumdayim
Senin daha yerlesme zamanı ya o yüzdendir. İlk zamanlar o ağrılar oluyor biraz ayakta kalınca. Aman dikkat et yapmayiver 1-2 hafta daha.Bende bugün ilk defa yemek yaptım ama çok ayakta durunca kasıklarım ağrıyor gibi oluyor o yüzden merak ettimumarım diğer arkadaşlar da söyler çünkü resmen iş yapmayı yürüyüşe çıkmayı özledim
Ben hala yatıyorum, kanama geçirmiştim o yüzden korkuyorum sanırım. Birkaç gündür evin içinde daha aktifim bir de hastaneye falan gidiyorum arada değişiklik oluyorBende bugün ilk defa yemek yaptım ama çok ayakta durunca kasıklarım ağrıyor gibi oluyor o yüzden merak ettimumarım diğer arkadaşlar da söyler çünkü resmen iş yapmayı yürüyüşe çıkmayı özledim
Onun fiyatı ne kadar?Ben progestan deri altına geçtim. Dex sanırım adı. Çok kötüydü popom hala daha geçmedi. Devlet karşılamıyor ama durumunuz varsa hiç düşünmeden alın
İçinde 7 tane var, 200 tl li bişiler. Net hatırlamıyorum toplu aldık 10 kutu 2 bin tl civarı idiOnun fiyatı ne kadar?
Bahsettiğin proluton mu canım?Kızlar merhaba nasılsınız bu progestan iğne için morlukları karşı yapılacak birsey varmi acaba cidden artık oturamiyacak durumdayim
Sırt ağrım olmazdı bugün başladı ama şimdi yok mesela ayyy çok taktım kafama ya şu kafadan çıkmam lazımm kendimi dışarı attım eşimleNormalde olur muydu canım sırt ağrın ? Benim de hafif sanki kasık bölgemde batmalar oluyor gibi hayıra işarettir inşallah hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?