Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Canım ben resmen rahat ettim dirençli pkodan dolayı yüzümde sivilceden geçilmiyordu her ay kocaman kocaman çıkıyordu. Hamileliğimden beri yüzümde hiç yok :) tek tük çıkıyor buna şükrediyorum valla. Ama normalmiş bu aralar sivilce çıkması. Ben çok alışık olduğumdan bu çıkanlar küçük ve normal geliyor

Ayni içeriğe sahip olan progestan iğne de alabilirsiniz kalçadan yapilan. Devlet karşiliyor, doktorunuzdan isteyebilirsiniz. Ben onu kullabiyorum ama o da can yakiyor, beze ve morluklarla başetmek zor oluyor. Doktorumdan morluklarim iyileşene kadar prolutex ya da progestan dex vs isteyecegim mesela.

Evet karşılamıyor maalesef. Doktorum 5. Haftada bıraktirdi bana,çok pahalı gerek yok dedi. Onun yerine haftada 1 pruluton, haftada 1 progestan ampul günde 3 progestan fitil kullanıyorum.
Pozitif gören arkadaşlarım ablalarım nasıl gidiyor normal hayatınıza döndünüz mü yani yemek temizlik yürüyüş falan yapıyor musunuz?
Yemeğimi başından beri yapıyorum, temizlikte bugün yaptım kendimi yormadan. Ufaktam döndüm normal hayatıma

Kızlar merhaba nasılsınız bu progestan iğne için morlukları karşı yapılacak birsey varmi acaba cidden artık oturamiyacak durumdayim
Merhaba. Hergün mü kullanıyorsun? Buz uygulaması bi nebze rahatlatıyor birde kolonyalı pamuk ile ovalamak. Vallahi felç gibi oluyor insan Allah kolaylık versin hepimize..

Ben günde 4 tane vuruyorum artık paramız kalmadı diyim o derece yani... Progestan kalçadan olan var devlet karsılıyor ama bende ateş ağrı vcut bitkinliği yapıyor. Parol içmekten bi hal oluyorum artık. O yüzden prolutex e muhtacım

Bende bugün ilk defa yemek yaptım ama çok ayakta durunca kasıklarım ağrıyor gibi oluyor o yüzden merak ettim umarım diğer arkadaşlar da söyler çünkü resmen iş yapmayı yürüyüşe çıkmayı özledim

Kızlar merhaba nasılsınız bu progestan iğne için morlukları karşı yapılacak birsey varmi acaba cidden artık oturamiyacak durumdayim
Ben progestan deri altına geçtim. Dex sanırım adı. Çok kötüydü popom hala daha geçmedi. Devlet karşılamıyor ama durumunuz varsa hiç düşünmeden alın

Senin daha yerlesme zamanı ya o yüzdendir. İlk zamanlar o ağrılar oluyor biraz ayakta kalınca. Aman dikkat et yapmayiver 1-2 hafta daha.

Ben hala yatıyorum, kanama geçirmiştim o yüzden korkuyorum sanırım. Birkaç gündür evin içinde daha aktifim bir de hastaneye falan gidiyorum arada değişiklik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…