Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Beyazkup kan verdiniz mi aklım sizde ?
Merhabalar
Degerlerim düzelmiş Allahima sükürler olsun betamda 2 kattan fazla artiş olmuş çok mutlu oldum yarin bi kez daha baktirip doktoruma haber vercem kese içiin gün verecek
Siz nasilsiniz? Sorun stres yoktur inşallah? Kese gününüz belli mi?

Kizlar selam, sat 10 mayis, embriyo transfer tarihim 31 mayis. Keseyi gormeye 6+0da gidiyorum, umarim guzellikle karsilasiriz

Bu kadar erken yuzunu sivilce basan oldu mu? Pko dan dolayi aliskinim sivilce sorununa ama genelde cene cevresiyle sinirli kalirdi. Simdi tum suratimda cikmaya basladi

Bu arada herkes ilaçlarini yazmiş bende yazayim, çok ilac kullaniyorum sanirim:
4 estrofem
1 oksapar,
1 decavit( multivitamin+folik+mineral)
1 omega-3,
Her gün 1 progestan iğne (popom bezelerle ve morluklarla doldu)
Günde 3 fitil progestan,
4 günde 1 climera bant(sirtima)
6-7 damla d vitamini,
1 tane prednol

Canım ben de nazara cok cok inanıyorum doğrudur valla trajikomik olmuş şimdi ayıptır söylemesi et haşlıyordu annem ona öğürdüm ilk defa yine de maşallah diyeyim
Bulantı meselesi de şu; vücut hızla artan beta hcgye uyum sağlayamadığı için bulantı kusma koku hassasiyeti gibi belirtiler verirmiş ama genelde 12. Haftadan sonra hcg maximum seviyeye ulaşır sonra da düşmeye başlarmış. O yüzden maximuma ulaştıktan sonra bulantı vs kesilirmiş. Bazı insanlarda ise vücut bu değişikliğe hemen ayak uydururmuş o yüzden belirti hissetmezmiş. O yüzden şüphe olmasın içinde herkesin bünyesi farklı

İnşallah canım
Bende normalde asla çıkmadı çıkmaz dün yan çene kemiğimde çıkmış bir tane ama kocaman artık ilaçlardan mı gebelikten mi bilmiyorum

Aaa cok mantıklı evet çook teşekkür ederim bilgi için

Ayyy çok şükür çok sevindim gerçekten
Çarşamba günü ilk defa gidicem doktora bakalım inşallah sıkıntı yoktur

Kızlar bu bir belirti midir bilmiyorum ama sırt ağrım var ya hiç böyle belirtisi olan oldu mu durduk yerde bugün öğle saatlerinde başladı ağrımaya
Normalde olur muydu canım sırt ağrın ? Benim de hafif sanki kasık bölgemde batmalar oluyor gibi hayıra işarettir inşallah hepsi

Ayy prednol tadı çok kötü bir ilaç di mi?

Ayy prednol tadı çok kötü bir ilaç di mi?
İğğrenç ötesi
Allah kimseyi muhtaç etmesin, hayatimda içtiğim en berbat şey! tadi da bi saat gitmiyo ağizdan
Ve çok yan etkisi var, transfer öncesinden beridir içiyorum aydede surati yapacak diye korkuyorum. Allahtan dozu düşük.
İçmeyen bütün tüp bebek hastalari çok şansli kesinlikle

Arkadaşlar prolutex iğneyi devlet karşılamıyor degilmi çok pahalı günde bir vuruyorum.
Birde bu ilaçları ne zaman bırakacağız doktoru bırak diyen oldumu , kaçıncı hafta bırakmamız gerekiyor blnirmalde acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…