Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

cnm bana acil tıp doktoru olan başhekim arkadaşım yazdı,alabildim.
rapor için sordum,onu branş doktoru çıkartabilir dedi..

Tup bebek gebelik hesaplama programında hesapların mi? Benim ordakiyle uyumlu çıkıyor. Adet tarihime göre 5 6 gün geri. Yani drun bunu bilmesi lazim

Grupta baya ikiz annesi olduk

Canım nasılsın bugün kese görmeye gidecektim inşallah güzel haberler verirsin

Tup bebek gebelik hesaplama programında hesapların mi? Benim ordakiyle uyumlu çıkıyor. Adet tarihime göre 5 6 gün geri. Yani drun bunu bilmesi lazim
Ben de ordan hesapladım adet tarihimden 6 gün sonrasını ilk gün alıyor sanırım bu gün itibariyle 6+1 çıkıyor. Kendisi de hesapladı muayene ettiği gün 5+6’ydı. 6. Haftadayız kalp atışı görmeliydim dedi. Bebeğin kalbi hiç atmayacakmış gibi davrandı nasıl sinir olduk anlatamam.

Aslında her şey yolunda yani. Gün bakımından. Sen içini ferah tut ve bir daha ona gitme. Drun suratsızi cidden cekilmiyor

ya çok etkilendim canım. Biz de ilk denememizde ailelere söylemedik negatifti bunda söyledik annem geldi yemeğimi yaptı duasını ediyor Allah onlardan razı olsun anne duası almak adına söyleyebilirsin aslında sana destek olur bence annen inan o çok güçlüdür söylesen de olacağına inanır seni inandırır

Ben daha az kullanıyorum
Climara forte bant(4 günde bir göbeğe bant yapıştırıyorum)
Duphaston tablet günde 3 kez
Progestan 200 mg kapsül günde 3 kez vajinal
Follidoce folik asit günde 1 kez
ben de yazim
4 adet pro. fitil (200 mg)
2 adet estrofem
2 adet prograf ( bağış. baskılayıc)
1adet proluteks
prolutondepot( 4 günde 1 )
Ecopirin 1 tane
1 vitamin( regenesis max)

Aslında her şey yolunda yani. Gün bakımından. Sen içini ferah tut ve bir daha ona gitme. Drun suratsızi cidden cekilmiyor
Gün hesaplamasında da bir sıkıntı yok kese gününe göre 5 gün geride dedi eğer öyleyse zaten 5+1, 5+2 oluyor ve bu büyüklükte kalp atışı duymak zaten pek mümkün değil. Gerçekten çok sinir oldum yazarken bile doktora sinir oluyorum şu an

İnşaallah görürsünüz canım. Ben de bekledim bekledim yok 7 ye geldim yine yok iyi birşey tabi bu ama sağlıklı gebelikte birazda olsun iştah kaybı olur. Benim tam gaz devam
Maşallah de canım valla hiç çekilir dert değil. Sağlıklı olup hiç bulantı yaşamayan arkadaşlarım var şans meselesi bence Sen yine söylerken maşallah bulantım yok de nazara çok inanıyorum ben bi arkadaşım 7 aylıkken ben hiç kusmadım dedi bi ortamda sonra doğuma kadar kustu hala dalga geçeriz onla

Stres olup hormonlarını bozma canım benim. Ben kalbi 7 haftalık karından bakınca gördüm. Daha 1 haftaya netleşir her şey inşallah sen de duyacaksin

Maşallah canım aramıza hoşgeldin Allah bebişlerini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

Pozitifi aldigimdan beri kahve de sigara da içmedim. Sevmesem de yoğurt yiyorum bir küçük kase. Meyve de erik, nektarin, kayısı yiyorum. Benim bünye bayağı bir affalamistir, noluyo diye
Bide emzirirken dikkat edersin hayatın komple değişir bu şekilde ehheh

Canım ben de nazara cok cok inanıyorum doğrudur valla trajikomik olmuş şimdi ayıptır söylemesi et haşlıyordu annem ona öğürdüm ilk defa yine de maşallah diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…