• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Progestan günde 1 tane 50 mg iğne oluyordum şimdi günde 2 ye çıkarıldı ve folik asit 1 mg. Extra birşey yok.
Testi de 15 gün sonra kan testi yap dedi, erken yapma dedi amaaaa😂 kim bekler max 10 gün beklerim.
15mı ne kadar cok en fazka 12duydum oda 3gun embrıyosunda 5gunde genelde 10oluyo canım

Nee 15 gün mü kızlarr burda 10 gün zor dayanıo deseydin 😂😂 iyi kuzumm ne güzel çok ilaç almaman da iyi olmuş 😘 sabret ama erken yapma çok 10 gün olsun bariii kafaya takılıomuş çok sonra ☺️
15. Günden sonra kan testi diyor birde. O an güldüm zaten😂😂 dayanabildiğim kadar beklicem😊🌹

Kuzumm inşallah benimkide tutar🤗 transferden sonra hangi ilaçları kullandın? Kaç mg?
İnşallah canım benim 🙏
Estrofem sabah 2, akşam 2
Coraspin
Prednol 4 mg
Prolutex Sabah 1 , akşam 1
Progestan fitil günde 2 kere
Proluton depot haftada bir idi ama sonuncuyu 5. Gün yaptık
Folidoce
Devit damla

Senin salı günü aklımda, heyecanla bekliyorum haberlerini canım. İki embriyo olasılığı arttırır bence de iki 🥰. Benim için tek de olsa iki de olsa ikisinin de farklı güzelliği var. Tek olursa telaşsız kolay bir süreç olur, ikiz de olsa ne güzel bı anda 4 kişilik aile olacağız:) hepsi mucize benim için... ikiz olursa birer huni takarız kafaya artık eşimle ☺️😅
Allahım kalbine göre versin inşallah bir tanesi de zor iki tanesi de zor işte Allah yardım eder bereketleriyle gelirler inşallahh ayy çok heyecanlıı sağlıklı bir süreç olur umarımmm 😍😍 güzel haberler paylaştıkça inan tanımadiğım birileri adına dua etmek onlar için sevinmek ortak dertleri paylaşmak çok özel 🤲 iyi ki var bu gruplarda bir şekilde yollarımız kesişiyo ☺️❤️🧿

Zaten hep evdeyim canım bir yere çıkmayağım. Yatakta uzanır vaziyette mi yatmak lazım diye dedi senin doktorun? Yani otursan ıstrahat sayılmıyormuymuş?
Uzun süre oturmamak ya da uzun süre ayakta durmamak lazımmış. Bana ilk 3 gün wc ve yemek yemek hariç kalkma dinlen bol bol dedi. 4. Gün itibariye yavaş yavaş normal yaşantıma döndüm. Herkese farklı birşey söyleniyor bana da böyle dendi🌺

Allahım kalbine göre versin inşallah bir tanesi de zor iki tanesi de zor işte Allah yardım eder bereketleriyle gelirler inşallahh ayy çok heyecanlıı sağlıklı bir süreç olur umarımmm 😍😍 güzel haberler paylaştıkça inan tanımadiğım birileri adına dua etmek onlar için sevinmek ortak dertleri paylaşmak çok özel 🤲 iyi ki var bu gruplarda bir şekilde yollarımız kesişiyo ☺️❤️🧿
Ben de çok mutlu oluyorum güzel haberlerinizi aldıkça, zorluğu mutluluğu paylaştıkça. Tüp bebek tedavisi ile ilgili bildiğim herşeyi de bu forumdaki mesajlara bakarak öğrendim. Süreçlerini paylaşan arkadaşlara ne kadar teşekkür etsem az. Hepimize Allah güzel haberler paylaşmayı nasip etsin, iyi ki varsınız ❤️🥰

Yaa ne güzel gebesin işte, güzelce yükselir inşallah canım daha erken olduğu için normal bence iki gün sonra tekrarlarsın yükselmiş olur🙏🏼
Kan testini evime en yakın hastaneden yaptırdım. Sonuç için doktorumu aradığımda toplantıdayken açtı. Çok konuşamamıştık. Az önce tekrar aradı 8. Gün için normal değer Pazartesi günü gel dedi. Bakalım doktor moralimi düzeltti. Pazartesi günü inşallah olması gerektiği gibi yükselmiş olur.

Kan testini evime en yakın hastaneden yaptırdım. Sonuç için doktorumu aradığımda toplantıdayken açtı. Çok konuşamamıştık. Az önce tekrar aradı 8. Gün için normal değer Pazartesi günü gel dedi. Bakalım doktor moralimi düzeltti. Pazartesi günü inşallah olması gerektiği gibi yükselmiş olur.
Ikı gun durup ıcuncu gunmu vermek gerekıyor ya gun asırı degılmı ben oncekı hamılelıklerde gun asırı vermıstım

İnşallah canım benim 🙏
Estrofem sabah 2, akşam 2
Coraspin
Prednol 4 mg
Prolutex Sabah 1 , akşam 1
Progestan fitil günde 2 kere
Proluton depot haftada bir idi ama sonuncuyu 5. Gün yaptık
Folidoce
Devit damla
Bu ne kız😂Maşallah canım🥰🥰 bunların hepsini bünyenin kaldırması da harika. Allahım sağlık sıhhat versin sana ve kuzularına 🌹😘🧿

Uzun süre oturmamak ya da uzun süre ayakta durmamak lazımmış. Bana ilk 3 gün wc ve yemek yemek hariç kalkma dinlen bol bol dedi. 4. Gün itibariye yavaş yavaş normal yaşantıma döndüm. Herkese farklı birşey söyleniyor bana da böyle dendi🌺
🧿🧿Ve pozitifsin😍 deneyeceğim canım inşallah başarabilirim. Teşekkürler🌹

Bu ne kız😂Maşallah canım🥰🥰 bunların hepsini bünyenin kaldırması da harika. Allahım sağlık sıhhat versin sana ve kuzularına 🌹😘🧿
Sorma valla kevgire döndüm 😅
Sondaki iki tane vitamin canım, biri folik asit, diğeri d vitamini. Diğerleri tüp bebek sebebiyle. Allah hepimize kolaylıklar versin, çabalarımızı boşa çıkarmasın 🙏

Back
X