• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Benim ilk kriterim konuşkan olmasıydı kuzum yapamazdım yoksa. Ama herkese hitap eden güven veren bambaşka kişiler kimisi çok konuşan sever kimisi az öz konuşan sever aslında işini doğru yapn olsun yeter. Sen canını sıkma bak ne güzel kaç tane birden yumurta çıkmış baby 🥰 sağlıklı embriyolar oluşsun inşallah kuzum sen takılma bunları geçç ☺️ Taze mi olcak dondurcaklar mı kuzu
Normalde taze olacak diye söylemişti ama opudan iki gün önce kan verdiğimde e2 degerim yüksek çıkmış. Bgn de e2 degerin yüksek protein agirlikli beslen diye ögütlerde bulundu. Transferden bir gün önce kontrole gidip yeniden kan vericem sanırım, eger degerim yine yuksek cikarsa rahim dinlendirmesi verilir diye düşünüyorum. Acikcasi hemen öyle zart diye 5-6 günde degerimin dusecegini sanmiyorum muhtemelen bir sonraki ay olur. Aman hayirlisi olsunda geç olsun güç olmasın 🥰

Bence de güzel. Benim doktorum çok mot mot. Bgn opudan sonra yanına görüsmeye gittigimde 13 yumurta toplandı diyo ama modu o kadar düşük ki sanırsın tek yumurta çıkmış. Ne güzel islemim rahat gecmis, agrim sizim yok diye huzurluydum bir anda tüm enerjimi düşürdü. Hala da etkisindeyim. Insana moral motivasyon vereceklerine olanı da düşürenler var. O yüzden H Hazel9 şanslısın bence.
artık onların ruh halimidir nedir farklı olabiliyolar bazı zamanlar opuda benımde doktorum gıcık gıcık konuştu hatta baska doktora geçmeyi bile düşündüm sırf işini iyi yapıyo diye sabrettım bugun transfer gününde okadar iyiydiki elimi tuttu yarım saat konuştu sohbet ettı benimle okadar iyi geldiki unuttum resmen işlemi belki senin doktorunda öyle bir anına denk gelmiştir sonuçta onlarda insan

Normalde taze olacak diye söylemişti ama opudan iki gün önce kan verdiğimde e2 degerim yüksek çıkmış. Bgn de e2 degerin yüksek protein agirlikli beslen diye ögütlerde bulundu. Transferden bir gün önce kontrole gidip yeniden kan vericem sanırım, eger degerim yine yuksek cikarsa rahim dinlendirmesi verilir diye düşünüyorum. Acikcasi hemen öyle zart diye 5-6 günde degerimin dusecegini sanmiyorum muhtemelen bir sonraki ay olur. Aman hayirlisi olsunda geç olsun güç olmasın 🥰
Aynen öyle kuzum hayırlısı olsun inşallah bakalım embriyolar güzelce oluşsun da 🤲 güzel haberler vercez birbirimize inanıyorumm ❤️

Sade frappem geçmişte ben de denk geldim böyle birine, hâlbuki zaten yükümüz ağır bizim, morale ihtiyacımız var. Sen boşver o mot motu, 13 yumurta harika bir sayı, tebrik ederim Allah bir an önce minik kuzunu sana kavuştursun canım benim 🙏
Ayyy canım güzel dileklerin için kalp ❤ kalp ❤ kalp ❤. 13 bana da iyi bir sayı gibi geldi canım ama o morelsizligi kötü etkiledi valla. Sanırım e2 degerim yüksek cikti diye moreli bozuktu anlamadım ki 😂 transfer bu ay olmaz bir sonraki ay olur nedir yani 😅

artık onların ruh halimidir nedir farklı olabiliyolar bazı zamanlar opuda benımde doktorum gıcık gıcık konuştu hatta baska doktora geçmeyi bile düşündüm sırf işini iyi yapıyo diye sabrettım bugun transfer gününde okadar iyiydiki elimi tuttu yarım saat konuştu sohbet ettı benimle okadar iyi geldiki unuttum resmen işlemi belki senin doktorunda öyle bir anına denk gelmiştir sonuçta onlarda insan
Olabilir canım ama doktorum, modu normalde de düşük bir insan. Bgn opu anımda doktorum degil ama hemsireler biraz şaşırttı beni. Ben orda baygın baygın işlem yaptırırken hemsıreler kafamin uzerinde dedikodu yapıyolardı. Beni uyandırdıklarında gözlerim kapalı bir sekilde "konustuklarinizin hepsini duydum 😂" dedim. Piskin piskin "duymanizda sakinca yok bizim gizlimiz saklimiz yok" diye espri yaptı. Sıfır profesyonellik 😅 çesit çesit insan var, idare edicez artık napalım ☺️

Inşallah o güzel sesi hatta sesleri duyarsınız. Çok heycanlı ya 🤩
Ben de yarın pozitif sonuçtan sonra ilk doktor kontrolüne gidicem. Inşallah sağlıklı keseleri görüp dönerim. Aynen çok geriliyorum, olumlu düşünmek için kendimi kasıyorum. Tüm hafta günleri hatta saatleri saydım beklerken. Şükür 1 gece kaldı 🤭😄
Ay hadi inşallah sesi de duyarsın😍 Ama senden ricam alttan baktırma bence, kızların kimisi yaptırıyor ama ben forumda okudum alttan muayenede bebişini kaybeden olmuş Allah korusun🧿 Bir de sen de hamilelik günlüğü eklesene takip etmemiz kolay olur beraber ilerliyoruz♥️

Olabilir canım ama doktorum, modu normalde de düşük bir insan. Bgn opu anımda doktorum degil ama hemsireler biraz şaşırttı beni. Ben orda baygın baygın işlem yaptırırken hemsıreler kafamin uzerinde dedikodu yapıyolardı. Beni uyandırdıklarında gözlerim kapalı bir sekilde "konustuklarinizin hepsini duydum 😂" dedim. Piskin piskin "duymanizda sakinca yok bizim gizlimiz saklimiz yok" diye espri yaptı. Sıfır profesyonellik 😅 çesit çesit insan var, idare edicez artık napalım ☺️
onu hep yapıyolar ya yapmamaları lazım ama el mahkum bişey diyemiyoruz işte o anda bi sürtüşme olsa moral matıvasyon düşecek hersey boşa gidecek o yüzden ya sabırrrr benımkilerde dedikodu yapıyodu bugün ben can derdindeyim onlar et 😂😂😂

Zaten hep evdeyim canım bir yere çıkmayağım. Yatakta uzanır vaziyette mi yatmak lazım diye dedi senin doktorun? Yani otursan ıstrahat sayılmıyormuymuş?
Canim sürekli uzanma karnina kan akisi gitmesi lazim arada yuruyus yap.. 2.günü felan saglik ocagina giden bile oluyor ignesini vurulmak icin .. evde tur at saglikli beslen agir kaldirma onun disinda stres yapma acaba bsymi olur diye rahat ol ev icinde ...bu arada benimde 4bc iki tane var haziran basinda transfer olacam cogu kisi hamile kalmis

Ay hadi inşallah sesi de duyarsın😍 Ama senden ricam alttan baktırma bence, kızların kimisi yaptırıyor ama ben forumda okudum alttan muayenede bebişini kaybeden olmuş Allah korusun🧿 Bir de sen de hamilelik günlüğü eklesene takip etmemiz kolay olur beraber ilerliyoruz♥️
Icimi mi okudun acaba?🥰 Ben de kendi kendime düşünüyordum acaba bir sürpriz olur kalp atışı da duyulur mu diye🙏🏻
Ama doktor vajinal ultrasonla bakıcam dese hayatta yok bakmayın diyemem ki ben😥 O an o ne derse gıkımı çıkarmadan teslim olurum gibi geliyor. Inşallah kendisi öyle bir şey yapmaz 🙏🏻
Hamilelik günlüğünü yarın nasıl ekleyeceğimi keşfedip ekliyorum😉😙

Canım hemde nasıl oldu varya. Zor gittim eve taksiyle. Tam 3 gün sürdü o adet sancısı. Sızım sızım sızlıyo iğne batıyordu. Hala daha ara ara giriyor. Bel ağrım da çok oldu
Buna çok sevindim :KK68:
Bende diyordum bu sancı varken nasıl tutunsun ki😍 demekki olabiliyormuş :KK68:

bnde bugün transfer oldum 6sı test günüm yani 9. gün istedi bnden belli olur okadar bekleme dedi
İnşallah pozitif sonuçlar alırız canım🥰🌹
Yok ya 14 gün beklemem zaten. Ben normal zamanlarda bile adete 1 hafta kaladan başlıyordum test yapmaya🙈😂
Çatlama iğnesi yapıldı mı sana? Yani taze transfermi dondurulmuşmu?

Canim sürekli uzanma karnina kan akisi gitmesi lazim arada yuruyus yap.. 2.günü felan saglik ocagina giden bile oluyor ignesini vurulmak icin .. evde tur at saglikli beslen agir kaldirma onun disinda stres yapma acaba bsymi olur diye rahat ol ev icinde ...bu arada benimde 4bc iki tane var haziran basinda transfer olacam cogu kisi hamile kalmis
Dün transferden 6 saat sonra bende hastaneye gittim kalçadan progestan iğneyi yaptırmak için, biraz da yürüdüm. Daha yavaş ve temkinliydim.
Bugün de gideceğim. Kısmet canım olacaksa olacak zaten, sırf hareket ettim -yürüdüm diye tutunmayacaksa zaten sağlıklı bir gebelik değildir diye düşünüyorum.

Back
X