- 19 Ocak 2021
- 320
- 387
- 53
- Konu Sahibi Sade frappe
- #4.521
evet tayfun alper samsun medicaldeSenin doktorun Tayfun Alper mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet tayfun alper samsun medicaldeSenin doktorun Tayfun Alper mi?
Benim de bu gün 2. Gun 9 haziran da kontrolüm var. Allah nasip etsin süreç güzel geçsin inşallah hepimizinHayırlı olsun canım benim de bugün adetin 4. Günü 10 haziranda çağırdı kontrole transfer tarihini söylemedi henüz belki o civarlarda olur bilemiyorum
Ayy hadi inşallahBenim de regliden 20 gün sonra transfer yaprız demişti doktor 15 hazirana denk geliyor ama tabi rahim kalınlığına bağlı daha erken istenen seviyeye gelirse daha erken olucak :)
Transfer aşamasında kefir içmek mi iyi geliyormuş. Başka var mı böyle yediğiniz içtiğiniz faydası olan şeylerYine faydalıdır ya bu şekilde alabiliyorsak ne yapalım . Başka zararlı alışkanlığımız olmasın da bu olsun bizimde alışkanlığımız![]()
Benim bildiğim transfer sırası ve sonrasında kabız olmamak, ıkınmamak lazım. O yüzden kefir tüketiliyor. Bebeğin tutunmasıyla bi bağlantısı yok canımTransfer aşamasında kefir içmek mi iyi geliyormuş. Başka var mı böyle yediğiniz içtiğiniz faydası olan şeyler
Ben de bu konudan muzdaribim yarın kuru kayısı almayı planlıyorum. Kefir de iyi geliyorsa onu da iceyim hiç de sevmem ama napalim iyi olsun sonuç daBenim bildiğim transfer sırası ve sonrasında kabız olmamak, ıkınmamak lazım. O yüzden kefir tüketiliyor. Bebeğin tutunmasıyla bi bağlantısı yok canım![]()
Süper şeyler sormuşsun iyi oldu vallaBu arada kızlar doktoruma sordum. Ben hiç dinlenemiyorum hep ayaktayım ve hareket halindeyim dedim. Yatmam gerekir mi dedim. Hayır yatmak bizim hiç istemedigimiz bir durum dedi. Bu şekilde devam et hatta ekstra yürüyüşler yap dedi. Fazlasıyla yürüyorum gün içinde dedim o zaman tamam dedi.
2 katı sağlıklı beslenmen gerekiyor dedi. Benim bu cümleden anladığım sağlıklı olma kısmı 2 katı olmalı yani miktarı değil. Ama eşim çıkışta sen 2 katı yemeliymissin dediBence o yanlış anladı
Bir de cinsel ilişki normalde bu zamanlarda serbest ama tüp bebek olunca ilk 3 ay önermiyoruz dedi.
Tüm söyledikleri bunlardı![]()
Kuru kayısı bende işe yaramadı ve artık kusasım geliyor o kadar çok yedim ki sabah aç karnına bi bardak kefir bi bardak su içiyorum yarım saat sonra kahvaltı. Kefiri sade içemiyorum bende çıkarıyorum. Orman meyvelisi çok güzel tavsiye ederimBen de bu konudan muzdaribim yarın kuru kayısı almayı planlıyorum. Kefir de iyi geliyorsa onu da iceyim hiç de sevmem ama napalim iyi olsun sonuç da
Bende olmadı canım.Tuttuysa embriyo kanama herkezde oluyor mu acaba onu merak ettim
Ben baktırdım canım, korkma güzel düşün, güzel olsun. Benim doktorum 4 günde bir istedi. Toplam 3 kere, sonuncusunu bugün verdim. Bir problem yok çok şükürKızlar kan artısına baktıran baktıracak olan var mı ben korkuyorum ınş duzenli artar
Kac kac ckmıstı canım ben kac gunde versemkı 1000olmadan cagırmıyorBen baktırdım canım, korkma güzel düşün, güzel olsun. Benim doktorum 4 günde bir istedi. Toplam 3 kere, sonuncusunu bugün verdim. Bir problem yok çok şükürsende olmayacak inşallah
![]()
Kac kac ckmıstı canım ben kac gunde versemkı 1000olmadan cagırmıyor
Masallah canım ıns benımde guzelce artar21.05 de 219
25.05 de 884
29.05 de 6080
04 Haziran da çağırdı doktorum, artık kan testi vermiycem canım.
İnşallah canım benim, güzel düşünelim güzel olsunMasallah canım ıns benımde guzelce artar
Ins canım ıns teşekkür ederım transfer tarıhın senın kactıİnşallah canım benim, güzel düşünelim güzel olsun![]()
Bugün 9.günüm ne lekelenme oldu ne ağrı, herkes ağrı kanama vs yazıyor benim de kafama takıldı bende hiç birşey yokBende olmadı canım.
Ağrı bende ilk 3 gün regl ağrısı gibi oldu kasık bel ve bacaklarım ağrıyordu sonrasında kesildi tahlil gününe kadar bişey hissetmedim neredeyse hiç. Kanamam da olmadı maşallahBugün 9.günüm ne lekelenme oldu ne ağrı, herkes ağrı kanama vs yazıyor benim de kafama takıldı bende hiç birşey yok
Rica ederim ♡ Hepimizin doktorunun söylediklerini toplaya toplaya her şeyi netlestiricez inşallahSüper şeyler sormuşsun iyi oldu vallaİlişki olayını merak ediyordum ben de pztsi soracaktım mantıklı geldi bu açıklama
insanın bulantısı olmasa sağlıklı beslenir de işte olmuyor
Teşekkürler beybim
![]()
Teşekkür ederim ya herkes öyle yazınca ben de bekler oldum resmen, suan hiçbirsey hissetmiyorum hayırlısı bakalım..Ağrı bende ilk 3 gün regl ağrısı gibi oldu kasık bel ve bacaklarım ağrıyordu sonrasında kesildi tahlil gününe kadar bişey hissetmedim neredeyse hiç. Kanamam da olmadı maşallahİlla ağrı olacak kanama olacak diye düşünmeyin