- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
- #4.541
Merhaba arkadaşlar. Dondurulmuş embriyo transferi ücreti ne kadar acaba bilgi verirseniz sevinirim. Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın kucaklarımızı boş bırakmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle böyle profesör olacaz yeminleRica ederim ♡ Hepimizin doktorunun söylediklerini toplaya toplaya her şeyi netlestiricez inşallah![]()
Ben 5500 vermiştim diye hatırlıyorum. Sadece transfer işlemi için.Merhaba arkadaşlar. Dondurulmuş embriyo transferi ücreti ne kadar acaba bilgi verirseniz sevinirim. Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın kucaklarımızı boş bırakmasın
Sürekli hamileymişsin gibi düşün öyle yaşa zaten test günü belli olur. Bu süreyi de strese girerek değil güzel şeyler hayal et güzel filmler izle bebiş olursa böyle yaparız diye eşinle konuş. Olmasa da en azından kendine zehir etmemiş olursun. Ben erkenden test yapanları görünce şok oluyorum nasıl bi yükün altına giriyor psikolojikmen yazık. Sen de bunu yapma kendine Allah en kısa zamanda hepimizin kucaklarını doldursun aminnnTeşekkür ederim ya herkes öyle yazınca ben de bekler oldum resmen, suan hiçbirsey hissetmiyorum hayırlısı bakalım..
Teşekkürler canım gebeliğin sağlıkla ilerlesin inşallah... çok zor süreçler aylar önce doktor gel aşılama yapalım dedi ama bir türlü gidemedim doğal yoldan olur belki diye ama yok maalesef olmadı ben de direkt tüpe mi gitsem diye düşünüyorumBen 5500 vermiştim diye hatırlıyorum. Sadece transfer işlemi için.
Çok sağol canım hepimiz sağlıkla geçirelim inşallah. Beni de 1yil daha bekle diye göndermişti en başta. Sonra tekrar gittiğimde birkaç ay femara, klomen gibi ilaclarla denemeden sonra tüp bebege başlayalım dedi. Aşılamadan bahsetmedi hiç. Direkt de gidebilirsin.Teşekkürler canım gebeliğin sağlıkla ilerlesin inşallah... çok zor süreçler aylar önce doktor gel aşılama yapalım dedi ama bir türlü gidemedim doğal yoldan olur belki diye ama yok maalesef olmadı ben de direkt tüpe mi gitsem diye düşünüyorum
Benim de hiç tüpten bahsetmedi canım çünkü olmaması için bi sebep yokÇok sağol canım hepimiz sağlıkla geçirelim inşallah. Beni de 1yil daha bekle diye göndermişti en başta. Sonra tekrar gittiğimde birkaç ay femara, klomen gibi ilaclarla denemeden sonra tüp bebege başlayalım dedi. Aşılamadan bahsetmedi hiç. Direkt de gidebilirsin.
12 Mayıs'tı canım, rica ederim.Ins canım ıns teşekkür ederım transfer tarıhın senın kactı
Geçmiş olsun canım. Travazolu mecbur kalınca gebelik durumunda bile verebiliyor doktorlar. Şu an transfer öncesi kullanmanda bir sıkıntı olmaz bence. O bölgenin mikroflorasi bozulduğu için oluyor. Bence intim jel kullan. Günde 2 defa jelle yıkayıp kremini sür. Ama transferden sonra doktoruna danış.Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Vajinamda İnanılmaz bir kaşıntı ve hassasiyet var sanırım mantar oldum.vajinal Progestana başladığımdan beri vardı ama şu an çok üst düzeyde. Travazol sürdüm. Pazartesi transferim var. Var mı böyle olan? Ne yapabilirim? Travazol'un zararı olur mu? Teşekkür ederim şimdiden![]()
Bende de pek birşey yoktu canım, olanlar da ilaçların etkisi sanırım, biraz kasik ağrısı gibi. Çok erken daha belirtiler için.Bugün 9.günüm ne lekelenme oldu ne ağrı, herkes ağrı kanama vs yazıyor benim de kafama takıldı bende hiç birşey yok
Çok teşekkür ederim,içim rahatladı.Jele bakayım hemenGeçmiş olsun canım. Travazolu mecbur kalınca gebelik durumunda bile verebiliyor doktorlar. Şu an transfer öncesi kullanmanda bir sıkıntı olmaz bence. O bölgenin mikroflorasi bozulduğu için oluyor. Bence intim jel kullan. Günde 2 defa jelle yıkayıp kremini sür. Ama transferden sonra doktoruna danış.
Rica ederim herhangi bir markanın olabilir bence. Sebamed intim jel, gvyna jel benim kullandıklarım. Bazen sadece jelle yıkayınca bile düzeliyor.Ço
Çok teşekkür ederim,içim rahatladı.Jele bakayım hemen![]()
tranferin kacıncıgünü benimde bugün 3.gün belirti aramaya başladım cok az arada kasık sancısı gibi birşey ve biraz belim ağrıyoBende de pek birşey yoktu canım, olanlar da ilaçların etkisi sanırım, biraz kasik ağrısı gibi. Çok erken daha belirtiler için.
Umarım düzelir, tekrar teşekkürlerRica ederim herhangi bir markanın olabilir bence. Sebamed intim jel, gvyna jel benim kullandıklarım. Bazen sadece jelle yıkayınca bile düzeliyor.
Bende şu an yok ama ilk kızımda 8 haftalıkken başladı 14e kadar oldu pembe lekeBende olmadı canım.
Evet öyle yapıyorum başından beri hamileymişim gibi, pozitif düşünüyorum hep. Önceki transferlerimde erkenden test yapmıştım hep günler berbat geçmişti haliyle, bu defa yapmayacağım dedim o gün doktorumdan duyacağım güzel haberi inşallahSürekli hamileymişsin gibi düşün öyle yaşa zaten test günü belli olur. Bu süreyi de strese girerek değil güzel şeyler hayal et güzel filmler izle bebiş olursa böyle yaparız diye eşinle konuş. Olmasa da en azından kendine zehir etmemiş olursun. Ben erkenden test yapanları görünce şok oluyorum nasıl bi yükün altına giriyor psikolojikmen yazık. Sen de bunu yapma kendine Allah en kısa zamanda hepimizin kucaklarını doldursun aminnn
Ben 6.5 verdim ama Dr ozeldiMerhaba arkadaşlar. Dondurulmuş embriyo transferi ücreti ne kadar acaba bilgi verirseniz sevinirim. Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın kucaklarımızı boş bırakmasın
Siz böyle yazınca mutlu oldum valla hadi hayırlısıBende de pek birşey yoktu canım, olanlar da ilaçların etkisi sanırım, biraz kasik ağrısı gibi. Çok erken daha belirtiler için.