• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba arkadaşlar. Dondurulmuş embriyo transferi ücreti ne kadar acaba bilgi verirseniz sevinirim. Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın kucaklarımızı boş bırakmasın

Teşekkür ederim ya herkes öyle yazınca ben de bekler oldum resmen, suan hiçbirsey hissetmiyorum hayırlısı bakalım..
Sürekli hamileymişsin gibi düşün öyle yaşa zaten test günü belli olur. Bu süreyi de strese girerek değil güzel şeyler hayal et güzel filmler izle bebiş olursa böyle yaparız diye eşinle konuş. Olmasa da en azından kendine zehir etmemiş olursun. Ben erkenden test yapanları görünce şok oluyorum nasıl bi yükün altına giriyor psikolojikmen yazık. Sen de bunu yapma kendine Allah en kısa zamanda hepimizin kucaklarını doldursun aminnn

Ben 5500 vermiştim diye hatırlıyorum. Sadece transfer işlemi için.
Teşekkürler canım gebeliğin sağlıkla ilerlesin inşallah... çok zor süreçler aylar önce doktor gel aşılama yapalım dedi ama bir türlü gidemedim doğal yoldan olur belki diye ama yok maalesef olmadı ben de direkt tüpe mi gitsem diye düşünüyorum

Teşekkürler canım gebeliğin sağlıkla ilerlesin inşallah... çok zor süreçler aylar önce doktor gel aşılama yapalım dedi ama bir türlü gidemedim doğal yoldan olur belki diye ama yok maalesef olmadı ben de direkt tüpe mi gitsem diye düşünüyorum
Çok sağol canım hepimiz sağlıkla geçirelim inşallah. Beni de 1yil daha bekle diye göndermişti en başta. Sonra tekrar gittiğimde birkaç ay femara, klomen gibi ilaclarla denemeden sonra tüp bebege başlayalım dedi. Aşılamadan bahsetmedi hiç. Direkt de gidebilirsin.

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Vajinamda İnanılmaz bir kaşıntı ve hassasiyet var sanırım mantar oldum.vajinal Progestana başladığımdan beri vardı ama şu an çok üst düzeyde. Travazol sürdüm. Pazartesi transferim var. Var mı böyle olan? Ne yapabilirim? Travazol'un zararı olur mu? Teşekkür ederim şimdiden 🥺

Çok sağol canım hepimiz sağlıkla geçirelim inşallah. Beni de 1yil daha bekle diye göndermişti en başta. Sonra tekrar gittiğimde birkaç ay femara, klomen gibi ilaclarla denemeden sonra tüp bebege başlayalım dedi. Aşılamadan bahsetmedi hiç. Direkt de gidebilirsin.
Benim de hiç tüpten bahsetmedi canım çünkü olmaması için bi sebep yok:( ilk evlendiğimde hemen de hamile kalmıştım düşük oldu sonradan olmadı 2 yıl oldu anlam veremiyorum sebepsiz infertilite desen değil bi tane oldu. Karmaşık duygular içerisindeyim rabbim nasip etmeli diyorum olmadı mı olmuyor işte

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Vajinamda İnanılmaz bir kaşıntı ve hassasiyet var sanırım mantar oldum.vajinal Progestana başladığımdan beri vardı ama şu an çok üst düzeyde. Travazol sürdüm. Pazartesi transferim var. Var mı böyle olan? Ne yapabilirim? Travazol'un zararı olur mu? Teşekkür ederim şimdiden 🥺
Geçmiş olsun canım. Travazolu mecbur kalınca gebelik durumunda bile verebiliyor doktorlar. Şu an transfer öncesi kullanmanda bir sıkıntı olmaz bence. O bölgenin mikroflorasi bozulduğu için oluyor. Bence intim jel kullan. Günde 2 defa jelle yıkayıp kremini sür. Ama transferden sonra doktoruna danış.

Ço
Geçmiş olsun canım. Travazolu mecbur kalınca gebelik durumunda bile verebiliyor doktorlar. Şu an transfer öncesi kullanmanda bir sıkıntı olmaz bence. O bölgenin mikroflorasi bozulduğu için oluyor. Bence intim jel kullan. Günde 2 defa jelle yıkayıp kremini sür. Ama transferden sonra doktoruna danış.
Çok teşekkür ederim,içim rahatladı.Jele bakayım hemen 🙏

Kızlar, aranızda taze transfer yaptıranlarınıza ve yaptıracak olanlarınıza bir sorum olacak. Acaba opudan önce verdiginiz kan degerleriniz de e2 degerleriniz nasıldı? Benim yüksek çıkmış ama kaç çıktığını bilmiyorum transferden önce yapılan tahlile gore degerin dusup dusmedigine bakilip ona gore taze veya dondurulmuş transfere karar verilecek sanırım. O yüzden aranizda e2 degeri yüksek cıkıp 5-6 güne normal degere inen var mı merak ediyorum.
Nm88326 Nm88326 merakliblog merakliblog Inquisitive Inquisitive L Lady Starlight Dilarassd Dilarassd

Sürekli hamileymişsin gibi düşün öyle yaşa zaten test günü belli olur. Bu süreyi de strese girerek değil güzel şeyler hayal et güzel filmler izle bebiş olursa böyle yaparız diye eşinle konuş. Olmasa da en azından kendine zehir etmemiş olursun. Ben erkenden test yapanları görünce şok oluyorum nasıl bi yükün altına giriyor psikolojikmen yazık. Sen de bunu yapma kendine Allah en kısa zamanda hepimizin kucaklarını doldursun aminnn
Evet öyle yapıyorum başından beri hamileymişim gibi, pozitif düşünüyorum hep. Önceki transferlerimde erkenden test yapmıştım hep günler berbat geçmişti haliyle, bu defa yapmayacağım dedim o gün doktorumdan duyacağım güzel haberi inşallah🤲🏻 Teşekkür ederim tavsiyelerin için🤗🌸

Back
X