• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

ya sağlıkla alın kucagınıza 💐banada 2 tane embriyo konuldu belirtileriniz oldumu ilk zamanlar meraktan ölücem sürekli bir karamsarlık çöküyor
Asla karamsar olma
3 kere transfer oldum hepsinde de ben anne olcam dedim. Hepsi de tuttu. Bende kasiklarda ara ara batmalar oldu ilk başlarda. Ama test verdikten 5 6 gün sonra midem felaket bulanmaya başladı. Dün druma sordum ikiz anneleri tüm duyguları daha yoğun yaşar bu bulantı lar tiksintilerin yoğun ve erkenden olması ondan dedi

Amin Allah isteyen herkese böyle sürprizler nasip etsin🤲🏼 Aynen ermişsin sen artık😂 Hiç sorma arkalara saklamış kendini minik fındığım bize de çok güzel sürpriz yaptı. İlk kalp atışını dinlediğimde zaten ağladım, doktor bu da diğeri diyince nasıl yani? Dedim. Size tek mi demiştim bakın bi bebek daha var saklanmış dedi. Artık ağlama krizlerine girdim😂😂 Eşim heyecandan hastane merdiveninden düştü😂 Çok şükür rabbime🤲🏼
yaa çok güzel 🥳 kendim yaşamış kadar sevindim çok güzel allahım kucagınıza almayı nasip etsin💟💐

4 hafta sonra gel dedi. Bana çok geldi ya 😂dedim Bi de sana sorayım seninki ne dedi diye. Ay ikisini görmek senin için nasıl heyecan verici olmuştur. 1 tane sanıyordun.
Geçen sefer gittiğimde inatla da sordum benimki çift embriyoydu dedim yok tek kese var dedi. Baya baya şok oldu. Ay yerleri rahat artık sakin sakin otursunlar içerde 😂 Ultrason da bi radyasyon ya aslında az gitsek iyidir

Amin Allah isteyen herkese böyle sürprizler nasip etsin🤲🏼 Aynen ermişsin sen artık😂 Hiç sorma arkalara saklamış kendini minik fındığım bize de çok güzel sürpriz yaptı. İlk kalp atışını dinlediğimde zaten ağladım, doktor bu da diğeri diyince nasıl yani? Dedim. Size tek mi demiştim bakın bi bebek daha var saklanmış dedi. Artık ağlama krizlerine girdim😂😂 Eşim heyecandan hastane merdiveninden düştü😂 Çok şükür rabbime🤲🏼
Kuzu benim bir önceki gebelik öyle olmuştu. 5 haftalıkken tekti 8de gittik 2ydi ama onun kalbi durmuştu. Sonra tek bebis ilerledik. Seninki saklanmış bir de orda büyümüş bak sağlıcakla 😂🥰maşallah subhanallah

Asla karamsar olma
3 kere transfer oldum hepsinde de ben anne olcam dedim. Hepsi de tuttu. Bende kasiklarda ara ara batmalar oldu ilk başlarda. Ama test verdikten 5 6 gün sonra midem felaket bulanmaya başladı. Dün druma sordum ikiz anneleri tüm duyguları daha yoğun yaşar bu bulantı lar tiksintilerin yoğun ve erkenden olması ondan dedi
anladım inşallah benimde bu sefer pozitif olur 🙏 sizinde sağlıkla ilerlesin💟💐

yaa çok güzel 🥳 kendim yaşamış kadar sevindim çok güzel allahım kucagınıza almayı nasip etsin💟💐
Allah razı olsun canım
Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin
Allah gebelerimize de bebekleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🤲🏼🧿

Geçen sefer gittiğimde inatla da sordum benimki çift embriyoydu dedim yok tek kese var dedi. Baya baya şok oldu. Ay yerleri rahat artık sakin sakin otursunlar içerde 😂 Ultrason da bi radyasyon ya aslında az gitsek iyidir
Aynen 4 dedi öncesi gitsem mırın kırın eder. 4 hafta sonrası ikili taramaya falan denk gelecek hepsi birden aradan çıkar inşallah

Aynen inşallah canım sen de artık dinlenmeye çalış. Benim bulantılarım fazla yatışlardayım🥺
2 haftada 2 kilo verdim ben. Her şey midemi bulandırıyor. Yemek yapmak midemi kaldırıyor. Ne düşünsem kusacak gibi oluyorum. Meyve hariç. Meyveyle ayaktayım. Öğretmenim. Evden çalışıyorum Allahtan ama bakalım bugün ne karar çıkacak.

Yaaaa süper haber bu kaçıncı gün değer kaçtı acaba sizin ❣❣❣

Teşekkürler canım🧿
4 mayıs transfer
15 mayıs hcg 479
17 mayıs hcg 911
21 mayıs hcg 6900 aynı gün kese görüldü. On gün sonra yani bugün de kalp atışıydı.
Bugün hcg bakılmadı canım

27.snde ilk günler o batmaları hissettim bende 3.4 gün bi bel agrısıı ile uyandım huzursuz edici bugünde sanki adet olmaya hazırlanıyomuş gibi kasıklarım agrıdı çok korkuyorum 😞
Kuzum zaten bu içtiğimiz ilaçlar adet olmamızı engelliyor o konuda korkma. Yerlesiyorlardir sana inşallah şu an ilk 2 günde tutunuyormus diye gördüm hep netten.

2 haftada 2 kilo verdim ben. Her şey midemi bulandırıyor. Yemek yapmak midemi kaldırıyor. Ne düşünsem kusacak gibi oluyorum. Meyve hariç. Meyveyle ayaktayım. Öğretmenim. Evden çalışıyorum Allahtan ama bakalım bugün ne karar çıkacak.
Ben de erik ve kiraz komasına giricem yakındır😂 Ben de sağlıkçıyım heyet almaya çalışıcam bakalım asla çalışamam şuan🥺 Allah yardımcımız olsun🤲🏼

merakliblog merakliblog canımm tebrik ederim gözün aydın cok sevindim yaa Rabbim 2 sini de sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Gözünüz aydın çok şükür 🌺🌺🤲🏻
Amin canım Allah razı olsun.
Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🌺🤲🏼
Allah bütün hamilelere bebeklerini sağlıklı kucaklamayı nasip etsin🤲🏼

Back
X