• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Amin Allah isteyen herkese böyle sürprizler nasip etsin🤲🏼 Aynen ermişsin sen artık😂 Hiç sorma arkalara saklamış kendini minik fındığım bize de çok güzel sürpriz yaptı. İlk kalp atışını dinlediğimde zaten ağladım, doktor bu da diğeri diyince nasıl yani? Dedim. Size tek mi demiştim bakın bi bebek daha var saklanmış dedi. Artık ağlama krizlerine girdim😂😂 Eşim heyecandan hastane merdiveninden düştü😂 Çok şükür rabbime🤲🏼
Ay okurken resmen tüm vücudum uyuştu ne kadar etkilendim 😌 Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Artık beklemek daha heyecanlı, hayaller çift çift olacak 😍

Kuzum zaten bu içtiğimiz ilaçlar adet olmamızı engelliyor o konuda korkma. Yerlesiyorlardir sana inşallah şu an ilk 2 günde tutunuyormus diye gördüm hep netten.
inşallah canım bu 4.denemem ve dondurulmuşum yok artık çok yoruldum sürekli olumsuzluklardan allahım nasip etsin dua edin bizlere hamiş olanlar💓💐

Aynen alabilirsem inşallah evde olucam🤲🏼
Hoş benim okulda da herkes çay kahve içti hepsi aynı anda korona oldu. Uyarmıştım sallamadilar. Ve bu kişilerden biri öldü 😣biri de erkek kardeşi ve babasına bulaştırdı ikisi de öldü 😣 bir daha para versen okulda çay icmezler ama işte. Okul ortamı da beni korkutuyor.

@coki Kızlar doktora gittim geldim. Kalp atışını dinledim. Bana kocaman bi sürpriz yapmışlar meğerse iki tane minnoş varmış🕺 Hem ağladım hem güldüm delirdim sevinçten🙈
Tagatesia Tagatesia sen çoğul konuşmuşsun içine mi doğdu kız😂
L Lady Starlight canım hcg seviyelerimiz aynıydı senin de ikiz olabilir inşallah sana da müjde vereyim😂♥️
Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah aminn🧿🤲🏼
Canımm çok sevindim, ne güzel bir beklerken iki minnoş 🥰🥰🥰, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin miniklerini inşallah 🙏. Bana da müjde oldu çok teşekkür ederim canım benim ❤️

Kuzu benim bir önceki gebelik öyle olmuştu. 5 haftalıkken tekti 8de gittik 2ydi ama onun kalbi durmuştu. Sonra tek bebis ilerledik. Seninki saklanmış bir de orda büyümüş bak sağlıcakla 😂🥰maşallah subhanallah
Ay inşallah sağlıkla kucağımıza alırız biz de hepimiz de 🤲🏼 Maşallah benim bıdığıma 😂🧿

Hoş benim okulda da herkes çay kahve içti hepsi aynı anda korona oldu. Uyarmıştım sallamadilar. Ve bu kişilerden biri öldü 😣biri de erkek kardeşi ve babasına bulaştırdı ikisi de öldü 😣 bir daha para versen okulda çay icmezler ama işte. Okul ortamı da beni korkutuyor.
Ne zaman okullar açılsa hastalık arttı zaten. Inşallah açılmaz bu yıl böyle kapanır 🙏🏻 Biz de eşimin babasını kaybettik covidden, okul müdürüydü. Eşime bulaştı 20 gün yoğun bakımda kaldı neyseki kurtuldu. Inşallah açılmaz da siz de bir de onunla uğraşmazsınız.

İnşallah sizin de uzaktan devam eder canım zor valla. Bi de ben aşı olmadım tedavi süreci diye ondan korkuyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin

Kızlar hastaneye gittim bugün coraspin ve dekort diye bi ilaca başladım... kan sonucuma göre de estrofemi ne zaman almaya başlayacağımı söyleyeceklermiş.. yanlız ben bişeyi anlamadım folikül var dedi 18 dedi hemşireye sordum bana dedi ki bu folikül gitmeden transfer yapılması gerekiyor dedi ama anlamadım yani ben adet olduğumuzda bütün foliküllerimizi atıyoruz sanıyodum... bakalım bi kan sonucum gelsin aradıklarında ne diyecekler H Hazel9 FlyingHummingbird FlyingHummingbird

Ne zaman okullar açılsa hastalık arttı zaten. Inşallah açılmaz bu yıl böyle kapanır 🙏🏻 Biz de eşimin babasını kaybettik covidden, okul müdürüydü. Eşime bulaştı 20 gün yoğun bakımda kaldı neyseki kurtuldu. Inşallah açılmaz da siz de bir de onunla uğraşmazsınız.
Yaaa çok üzüldüm. Ben kendimi geçtim de eşimle kızımdan çok korkuyorum. Eşim pozitif çıktı kafamdan vurulmuşa döndüm ya ona bir şey olursa diye. Ki yoğun bakım atlatmissiniz siz. Nasıl zor geçmiştir o dönem. Kayinbaban için Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Çocuklar sınıfta 15 kişi beslenme yapıyorlar uyariyorsun sen çıkınca takrar yiyip içiyorlar. Herkes sürekli bir şey yiyip içme peşinde. Ciddiyetini idrak eden anca sevdiğini kaybedenler veya kaybetmeye yüz tutanlar benc3

Teşekkürler canım🧿
4 mayıs transfer
15 mayıs hcg 479
17 mayıs hcg 911
21 mayıs hcg 6900 aynı gün kese görüldü. On gün sonra yani bugün de kalp atışıydı.
Bugün hcg bakılmadı canım
Hey maşallah ne kadar güzel değerler Rabbim hep böyle sağlıklı devam ettirsin inşallah ❣

Ben de anaokulunda çalışıyorum ingilizce öğretmenliği yapıyorum korkarak geliyorum ama ya bi de otobusle geliyorum ... transfer öncesi yakalanırım falan diye korkuyorum

İnşallah sizin de uzaktan devam eder canım zor valla. Bi de ben aşı olmadım tedavi süreci diye ondan korkuyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin
Bize de aşı çıkmıyor zaten daha. Hoş şu an çıksa olmaya korkarım açıkçası. Hakkımızda Allah kerim

Ben de anaokulunda çalışıyorum ingilizce öğretmenliği yapıyorum korkarak geliyorum ama ya bi de otobusle geliyorum ... transfer öncesi yakalanırım falan diye korkuyorum
Ay Allah korusun. Çift maske takın okulda. Kesinlikle okul içinde bir şey yiyip içmeyin nolur. Kaç kişi hayatını kaybetti benim okulda. Artık psikolojim bozuldu

Back
X