- 9 Temmuz 2013
- 907
- 987
- 323
- Konu Sahibi Sade frappe
- #5.161
Maşallah canım 7.gün için çok guzel bir değer cikmis 2 embriyo transfer edildi senin heraldeAyy 142 çıktı 7. Gün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım 7.gün için çok guzel bir değer cikmis 2 embriyo transfer edildi senin heraldeAyy 142 çıktı 7. Gün![]()
Amin cnm seninde inşallah. Burda bekleyen herkese hayırlı evlatlar versin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınÇok sevindim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
benimde öyle adet olcam zannediyorum biraz da belim agrıyorSancı şeklinde
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Adet ağrım vardı sürekli devam eden. Hala da var
Hayır tek embriyoMaşallah canım 7.gün için çok guzel bir değer cikmis 2 embriyo transfer edildi senin heralde![]()
Bu bence en büyük belirti çünkü oğlumda da tek bu belirti olmuştubenimde öyle adet olcam zannediyorum biraz da belim agrıyor![]()
Süper ozaman kat kat artsın inş. Darısı da bizlere olsunHayır tek embriyoçok teşekkür ederim ❤
Maşallah canım yaAyy 142 çıktı 7. Gün![]()
YaaaaAyy 142 çıktı 7. Gün![]()
İnşallah bu sefer sağlıcakla yükselmiştir bı mucize verir inşallah RabbimKızlar kan verıp geldım smdı sonuc beklıyorum
Erik ye canım bol bol ben öyle yaptım bide kefir iç banada manganez diye birşey verdi ama kullanmadımKızlar merhaba kabız olunca neler yaptınız bana dubhalacta yazlms ama cok tatlı ıcımı kıyıyo daha ıyı bıldıgınız bısey vrmı tavsıye edeceğiniz sevgiler
Evet canım tek embriyo olsa bile erken tutunmuş oluyor ikiz anlamına gelmiyor aslındaGüzel değer dimitek embriyo aslında
Ayy canım benimBen varım, Cuma günü gidicem. Evden çalışıyorum, boşluk bulunca da uyuyorum:)
İnşallah bitanem, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahAyy canım beniminsallah sağlıkla görürsünüz kesenizi
benm de tahmini perşembe veya cuma çağıracak kese için
çok heyecanlı süreç benm de yeni yeni uykularım basladı
![]()
Adet ağrım vardı. Çok teşekkür ederim. 1 tane embriyoMaşallah canım yabelirtin var mıydı kaç embriyo verilmişti?
Ay hadi gözün aydın darısı kucağına almaya inşallahAyy 142 çıktı 7. Gün![]()
Rabbim hepinize nasip etsin inşallah. İsteyen ,hakeden... önce hamilelik sonra güzel bi süreçYaaaane mutlu size çok sevindim sizin adınıza eee hamile bir bayan olduğunuza göre bizede hamiş hamiş dua edermisiniz inslalah
![]()
Allah yüzüne baksın canım emeklerini boşa çıkarmasınKızlar kan verıp geldım smdı sonuc beklıyorum
7 yıldır dondurulmuş olarak bekliyordu bebeğim beni. Önce abisini büyüttük şimdi sira ona geldi Allah'in izniyle. Sanırım çok beklettik diye kızıp erkenden yerleşmiş kuzum❤Evet canım tek embriyo olsa bile erken tutunmuş oluyor ikiz anlamına gelmiyor aslında![]()
Amin cnm Allah razı olsunAy hadi gözün aydın darısı kucağına almaya inşallah![]()