• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Arkadaslar bnm akşam üstü kanamam basladı 5 6 hafta arasında kanaması olan oldu mu dr u aradık bekliceksiniz randevuya kadar dedi randevumuza 12 gün var daha endişeliyim bnm gibi olan oldu mu

Arkadaslar bnm akşam üstü kanamam basladı 5 6 hafta arasında kanaması olan oldu mu dr u aradık bekliceksiniz randevuya kadar dedi randevumuza 12 gün var daha endişeliyim bnm gibi olan oldu mu
Nasıl kanama peki? Hafif lekelenme tarzındaysa endişelenme canım bence. Ama adet kanaması gibi kanıyorsa bence bekleme başka bir doktora git.

Progestan takviyesi fitil, igne gibi bir ilac vermedi mi ?
Onları zaten kullanıyorum canım
Bence size yakın bir doktora gidin kırmızı renk kanamanız varsa.
Nasıl kanama peki? Hafif lekelenme tarzındaysa endişelenme canım bence. Ama adet kanaması gibi kanıyorsa bence bekleme başka bir doktora git.
Taharet aldıktan sonra peçeteyle kuruturken farkettim kırmızı kahve rengi arasıydı. Eşimde gidelim diyor dr a ama aynı ilaçları vereceği için biraz bekleyelim yarına devam ederse gidelim dedim ama bilmiyorum resim koyayım tiksinirseniz de kusura bakmayın lütfen endişeden çektim resmi

Eklentiler

• 20210531_192929.webp
    20210531_192929.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 56
Yaa canım transferımın 5 gunu ama kabız iım kıraz kayısı kefır tuketıyorum ozamn sabah ac karınla alayım Karpuz da alayım barı ıyıce etkı etsın cok sagol allh razı olsun🥰
Ben bir kase dolusu kiraz yemiştim akşam çıkmıştım her sabah öyle yap olmazsa hem c vitamini gider bebişe🤲🏼🧿

Taharet aldıktan sonra peçeteyle kuruturken farkettim kırmızı kahve rengi arasıydı. Eşimde gidelim diyor dr a ama aynı ilaçları vereceği için biraz bekleyelim yarına devam ederse gidelim dedim ama bilmiyorum resim koyayım tiksinirseniz de kusura bakmayın lütfen endişeden çektim resmi
Ne tiksinmesi, olur mu öyle şey. Hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz 🤗
Sizin yerinizde olsam ben de yarına kadar bekleyip, geçmezse sabah erkenden giderdim. Ama iğne vs de yapabilirler belki şimdi gitseniz

Kızlar kesinlikle hareketsizlikten oluyor bence de. Tüm hafta sürekli hareket halindeyken hiç sıkıntı yaşamıyorum, pazar günleri çalışmıyorum genelde uzanıyorum ve bir tek pazar günleri kabızlık yaşıyorum, karnım şişiyor çok fazla. Benim fikrim yatmamalıyız ☝🏻
Valla artık çok geç heyet raporumu aldım canım artık kimse beni kımıldatamaz😂İkizleri öğrendikten sonra eşim diyor artık hareket etmek sana yasak 😂 Saltanatım 8 ay😂😂

Hemen doktora gidin bence düşük önleyici iğneler var belki başkada bi ilacı olabilir bu renk tehlike hiç beklemeyin lütfen 🍀🍀

Ne tiksinmesi, olur mu öyle şey. Hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz 🤗
Sizin yerinizde olsam ben de yarına kadar bekleyip, geçmezse sabah erkenden giderdim. Ama iğne vs de yapabilirler belki şimdi gitseniz
Çok teşekkür ederim zaten akşam iğnem var prolutex ayrıca da progestan fitil koyuyorum sabah akşam. bende en iyisi yarına kdr bekleyeyim iğne mi fitilimi yapıp. Ağrım olmaması bi nebze iyi düşünmeme sebep oluyor ama 11 yıl bekleynce tam kavustuk derken korku sardı

Back
X