• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Süpürge yapiyomusunuz?şöyle üstünden aldırdım bi salonu ama korktum sonradan.
Kizimda 7-8 aylik hamile iken evde gardrop sokuyordum, ilk 3 ay iki iste calisiyorum, gunde 20bin adim yuruyordum vs... ama 2 ay onceki kaybim dolayisi ile ev ahalisi beni pek evde bile gezdirmezler zannimca.. robot supurge ne kadar supurup silerse artik :KK66:) ben bi yemek yaparim, bir de bilgisayar basinda calisirim

Doktor geç tutunmuş olabilir dedi. 5.5 mm olarak ölçtü 6+2 görünüyor dedi. Kalp atışını gösterdi haftaya dinleriz dedi. Belki makinasındandır canım.
Anladım canım olabilir. Ben devlet hastanesinde çalışmama rağmen özele gidiyorum cihazı daha iyi diye kesin ondandır. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️

Anladım canım olabilir. Ben devlet hastanesinde çalışmama rağmen özele gidiyorum cihazı daha iyi diye kesin ondandır. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️
Amin canım aslında benim de vakıf hastanesi yarı özel ama inşallah problem olmaz doktor olumsuz konuşmadı olabilir BÖyle şeyler dedi bir de arkadaşlar dondurulmuş transferin 1 hafta eksik hesaplandığında söyleyince içim rahatladı. 🧿💙

Amin canım aslında benim de vakıf hastanesi yarı özel ama inşallah problem olmaz doktor olumsuz konuşmadı olabilir BÖyle şeyler dedi bir de arkadaşlar dondurulmuş transferin 1 hafta eksik hesaplandığında söyleyince içim rahatladı. 🧿💙
Normal gebeliklerde bile biraz geriden gelebiliyor ya için rahat olsun♥️

Kızlarrr selam ben gittim doktora. Rahim kalınlığı 6.5 cm dedi 10.günüm bugün, gayet iyi dedi bu perşembe bir daha görcek haftaya salı diye planlıyor transferi bakalım hayırlısı ☺️ Estrofem i de sabah akşam 2 ye çıkardı ekstra bişi vermedi
Hayırlı olsun canım benim bugün adetinin 10. günü mü yoksa ilaçlara başladığının 10.günü mü ? Estrofem günde bir mi kullanıyordun ? Benimde 10 haziranda adetin 16.günü olacak kontrole çağırdı bakalim transferi ne zaman diyecek günler geçmiyordu

Hayırlı olsun canım benim bugün adetinin 10. günü mü yoksa ilaçlara başladığının 10.günü mü ? Estrofem günde bir mi kullanıyordun ? Benimde 10 haziranda adetin 16.günü olacak kontrole çağırdı bakalim transferi ne zaman diyecek günler geçmiyordu
Benim transferim adetin 16. Günü oldu, belki sizinki de yakın zamanda olur

Saol kuzucum, bugün adetin 10. Günü ilaçlara başlayalı 7.gün oluyor. Estrofem gun de 3 tu simdi sabah 2 aksam 2 oldu. Persembe tekrar cagirdi herhalde o zaman progestan vericek. Tahmini transfer tarihi de sali 17.gun oluyor ama doktora ve rahim kalinligina bagli ☺️🤷🏻‍♀️ Hakkimizda hayirlisi olsun insallah doktorun en iyisini biliyodur kuzum.

Saol kuzucum, bugün adetin 10. Günü ilaçlara başlayalı 7.gün oluyor. Estrofem gun de 3 tu simdi sabah 2 aksam 2 oldu. Persembe tekrar cagirdi herhalde o zaman progestan vericek. Tahmini transfer tarihi de sali 17.gun oluyor ama doktora ve rahim kalinligina bagli ☺️🤷🏻‍♀️ Hakkimizda hayirlisi olsun insallah doktorun en iyisini biliyodur kuzum.
İnşallah canım doktorlarımıza güvenmekten başka bir çaremiz yok şu durumda çok şükür şimdilik iyi gidiyoruz heyecanımızı da biraz dizginleyebilsek biz de test gününü beklediğimiz aşamaya geçelim artık 💐🤗🙏🏻

Back
X