• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

İnşallah canım doktorlarımıza güvenmekten başka bir çaremiz yok şu durumda çok şükür şimdilik iyi gidiyoruz heyecanımızı da biraz dizginleyebilsek biz de test gününü beklediğimiz aşamaya geçelim artık 💐🤗🙏🏻
Amiiin baby insallah gorcez o gunleri de artik erken yaptin gec yaptin o oldu bu oldu stresine girelim biz dee 😂🤲

Doktorun en iyisini biliyodur bizim bilcek halimiz yok ya ☺️ 23.gunlerde transfer olanlar var zaten sakin kafana takma hicbiseyi kuzum yok gec yok erken diye
Size katılıyorum. Şu karşılaştırma olayını Yapmamamız lazım. Ben de sürekli kendimi dizginlemeye çalışıyorum. İnsan bilmediği için endişeleniyor. Keşke aramızda kadın doğum uzmanı olsaydı 😄

Biraz dinlen canım, kafanı boşalt Allah o gücü kuvveti icine verecektir.
benim 2 tane embriyom var ama içlerini kimse bilmiyorki iyi mi kötü mü . Doktorum biraz dinlen dedi. Banada aşı çıktı olayım mi dedim. Ol , ben olduktan 3 ay sonra gel dedi. Ekim ayini bulur. Belki beklerken kendiliğinden olur diye ümit ediyorum. İlaclarin etkisiyle yumurta sayısı fazla olabiliyormuş. Benim en yakın arkadaşım tedaviye ara verdiği ay kendiliğinden oldu.
dilerim tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz canım.
Canım benim eşim asker bu sene tayini çıkmıştı tüp bebek yapıyoruz diye dilekçe verdik ertelediler ama seneye yaza kesin gidecek gibi..ben yanında gidemiyorum o yüzden çok ara verelim diyecek de durumda değiliz...Rabbim büyük inşallah bizleride boş çevirmesin ne diyim..

Size katılıyorum. Şu karşılaştırma olayını Yapmamamız lazım. Ben de sürekli kendimi dizginlemeye çalışıyorum. İnsan bilmediği için endişeleniyor. Keşke aramızda kadın doğum uzmanı olsaydı 😄
Yaaa ister istemez yapiyoruz bi de kafaya takiyoruz iste ama hepimizin hikayesi yapisi bambaska 🌹derdimiz ortak olunca herseyimizi kiyasliyoruz iste agrimizi tedavimizi uzuntumuzu sevincimizi bile 😇 ama nolursa olsun o bebisler buraya gelecek 🤰🏼🌹

Taze transferi biliyorum ama arkadaslar, dondurulmusta surec nasil oluyor. Bu ay opu; peki sonra, ilk adet ne zaman, dr'a ne zaman gidecegim, ne ilac veriyor, hic bilmiyorum. Bilgilendirir misiniz?

Taze transferi biliyorum ama arkadaslar, dondurulmusta surec nasil oluyor. Bu ay opu; peki sonra, ilk adet ne zaman, dr'a ne zaman gidecegim, ne ilac veriyor, hic bilmiyorum. Bilgilendirir misiniz?
Canım OPUdan 10-14 gün sonra adet oluyorsun belki daha erken daha geç olanlar da olabiliyor kişinin yapısına bağlı . Adetin ikinci günü doktora kontrole gidiyorsun o ay uygun görürse genelde estrofem diye hormon hapına başlatıyorlar sonrasında da iğneler falan olabiliyor . Adetinin 15-25 günleri arasi transfer oluyor yine kişiye göre çok değişkenlik gösteriyor herkeste

Canım 2. Denemem ilki 5. Gündü dondurulmuş bu 3. Gün tazeydi kalite olarak 5. Gün orta 3. Gün iyi dediler....3 yıllık evliyim 30 yaşındayım..
Ah canım taze koymayı nden tercıh etmıslerdı cok uzgunum benımde tazeler tesadufmu bılmuyorum komyasal oldu tutmamıstı tekrar ne zaman denemeyı dusunuyorsun

Kizimda 7-8 aylik hamile iken evde gardrop sokuyordum, ilk 3 ay iki iste calisiyorum, gunde 20bin adim yuruyordum vs... ama 2 ay onceki kaybim dolayisi ile ev ahalisi beni pek evde bile gezdirmezler zannimca.. robot supurge ne kadar supurup silerse artik :KK66:) ben bi yemek yaparim, bir de bilgisayar basinda calisirim
Ya maşallah her hamilelik farklı işte. Çok yormadan yavaş yavaş günlük rutinleri halledicez kocaların yardımıyla artık. Robot süpürge varsa zaten miss😍

FlyingHummingbird FlyingHummingbird canımcım diğer gruptan arkadaştan öğrendim eğer embriyon 5.günse transferden 5 gün önce başlatıolarmış progestana, 3.günse 3 gün ☺️ Şu anlık bilgim bu şekilde 🌹
Ben transferden sonra başladım, hatta ilk fitili direk transferde doktorum koydu galiba her doktorun uygulama şekli farklı :)

Back
X