• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Sorun cevaplayayım canım. Ama şunj söyleyeyim döllenmeyi hızlandıracak ya da doping etkisi yaptığı iddia edilen çoğu şey teoride yani kanıtlanmamış o yüzden bu şu işe yarar diye kesin konuşamıyoruz. Kesin olan tek şey ilaçlar.
Aynen öyle. Şifalı su, bitki ya da mucize yiyecekler yok. İnsan umuda tutunmak istiyor, anlıyorum ama gerçek de bu🤷‍♀️

Tamam ıns 55e duserım canım bırde esım hayıt tentürü dıye bısey duynus tavsıye etmısler google bı bakıp bna fıkrını soyler mısın kullansammı
Şimdi sana şöyle anlatayım bu ürünler tarım bakanlığı onaylı hiçbiri sağlık bakanlığı onaylı değil. Zamanında altın çilek vardı buna benzer millet öldü hep. Bu tarz ürünler karaciğer ve böbrekte birikim yapabilir. Şimdi ben desem ki bunu kullan beş yıl sonra bi zarar gelse bunu açıklayamayız. Bunlar çalışma yapılmamış ürünler etkisini bilmiyoruz. Ben de önermiyorum. İçeriğini de açıklamıyorlar çoğu zaman.

Aynen öyle. Şifalı su, bitki ya da mucize yiyecekler yok. İnsan umuda tutunmak istiyor, anlıyorum ama gerçek de bu🤷‍♀️
Örnek vererek anlatıcam. Mesela diyoruz ki domates kalbe iyi gelir. Önce sen hayvanlar üzerinde sonra insanlar üzerinde deney yaparsın ondan sonra çıkan sonuca göre dersin evet domates kalbe iyi geliyor. Piyasadaki ürünlerin hiçbirinde çalışma yok bişey yok yalan reklamla satıyorlar insanımız da alıyor.

Ayy canım sagol Allah razı olsun ıns ıns oyle olur bıraz zorlayacak maddı manevı ıns asabılrıım pıskolojımde ıyı deıl ınsanların ıcıne cıkamıyorum kımseyle gorusemıyorım kotu hossedıyorum bunları nasıl asarım bilmiyorum
Psikologdan yardım alabilirsiniz. Ben alıyorum, çok memnunum

Örnek vererek anlatıcam. Mesela diyoruz ki domates kalbe iyi gelir. Önce sen hayvanlar üzerinde sonra insanlar üzerinde deney yaparsın ondan sonra çıkan sonuca göre dersin evet domates kalbe iyi geliyor. Piyasadaki ürünlerin hiçbirinde çalışma yok bişey yok yalan reklamla satıyorlar insanımız da alıyor.
Bilgisizlik ve çaresizlik birleşince böyle oluyor ne yazık ki😔

Merhaba herkese, ben de 26 Mayıs’ta transfer oldum 6 Haziran’da test yaptıracağım. 3. Denemem, eşimde translokasyon var, 5. Gün embriyosu. Kasık ağrısı, ara ara tansiyon düşüklüğü ve baş ağrım oluyo sık sık ama bunlar birer belirti mi yoksa ilaçlardan mı bilemiyorum tabi ki. Ama içimden bir ses bu sefer oldu diyor, umarım yanılmam🍀

Bence psikolojimizde bu kadar insan insan faktörü olmasa bizler çoktan evlat sahibi olurduk. Ya da olmazsa da olmasın diyebilirdik rahatca . Bu süreçleri ben bütün ailemden çevremden gizledim. Utandığım için değil , bunaldigim için. Malesef ki yaşadığımız stresin yanında bir de insanlar ile uğraşıyoruz ..birine sarılıp anlatamamak bile çok zor gerçekten . Burdan arkadaşların ettikleri duaları kalbimde hissediyorum ben , çünkü aynı yoldayız biz . Anlıyorlar beni biliyorum bunu.
Çok iyi anlıyorum hissettiklerinizi. 2 aşılamamda aynı duygular içindeydim her olumsuz sonucu aldiğimda .. Rabbim dayanma , baş etme gücü ve umut versin kalplerimize inşallah ❤😔
Aynen canım gercekten oyle bende aynı kimse bilmiyor herkes yadırgıyo akıl vermeye calısıyo küçümsüyo bı zaman sonrada ınsan kendını eksık pasıp hossetmeye baslıyor gercekten yasamayan analamıyor bizi bizden baskası anlamıyor en samımı dua destek burada kurulan bunu gönülden hissediyorum cok streslı cok zorlu bu yol korku heyecan daha bircok duyguyu aynı anda yasatan tek sey inş tez vakıtte bızlerde annelıgı tadarız aile oluruz

Psikologdan yardım alabilirsiniz. Ben alıyorum, çok memnunum
Gercektenmı bu duygu varmıydı sended eeksık yetersız hossetme kendını astınmı bunu hayttan tad alamıyorum bebek konusuna odaklandıgımız ıcın ye ıc yat bi sosyal aktıvıte yok cok sıkıcı gelıyor hersey malum tedavıler cıddı oaralar bırıkım yapmak gerekıyor tatıl vs de pek mumkun olmuyor aynı amda

Şimdi sana şöyle anlatayım bu ürünler tarım bakanlığı onaylı hiçbiri sağlık bakanlığı onaylı değil. Zamanında altın çilek vardı buna benzer millet öldü hep. Bu tarz ürünler karaciğer ve böbrekte birikim yapabilir. Şimdi ben desem ki bunu kullan beş yıl sonra bi zarar gelse bunu açıklayamayız. Bunlar çalışma yapılmamış ürünler etkisini bilmiyoruz. Ben de önermiyorum. İçeriğini de açıklamıyorlar çoğu zaman.
Cok dogru canım bızde bılmedıgımız ıcın bir ümit her duydugumuza sarılıyoruz ınstagramda c lıfe macun gordum aldım o ay kist yaptı hersey herkese iyi gelmıyr

Gercektenmı bu duygu varmıydı sended eeksık yetersız hossetme kendını astınmı bunu hayttan tad alamıyorum bebek konusuna odaklandıgımız ıcın ye ıc yat bi sosyal aktıvıte yok cok sıkıcı gelıyor hersey malum tedavıler cıddı oaralar bırıkım yapmak gerekıyor tatıl vs de pek mumkun olmuyor aynı amda
Korona zaten mahvetti sosyal hayatı. Bugüne kadar herşeyi kontrol altında tutabildim, uğraştım oldu. Gebelik hariç. Bu beni baya hırpaladı

Ben bu bebegim de değil ama oğlumda aynı senin durumundaydım. Sürekli ağlıyordum aklım fikrim hep bebekteydi ne düğün ne bayram hiç biseyden tat alamiyodum. Başka şeyle meşgul olmak istiyordum ama yok yapamiyordum. Sonra yine tüp bebekle oğlum dünyaya geldi. Gerçekten içten diliyorum sende sonra bu günlerini hatırlayıp burukta olsa gülümse. Çünkü Ben inanıyorum ki Rabbim kabul etmeyecek şeyin hayalini kurdurmaz.

I
Ben bu bebegim de değil ama oğlumda aynı senin durumundaydım. Sürekli ağlıyordum aklım fikrim hep bebekteydi ne düğün ne bayram hiç biseyden tat alamiyodum. Başka şeyle meşgul olmak istiyordum ama yok yapamiyordum. Sonra yine tüp bebekle oğlum dünyaya geldi. Gerçekten içten diliyorum sende sonra bu günlerini hatırlayıp burukta olsa gülümse. Çünkü Ben inanıyorum ki Rabbim kabul etmeyecek şeyin hayalini kurdurmaz.
Ins canım ıns aynen gercekten hıcbıseyden tat almıyorum ona odaklandım o olana kdar herseyden vazgectım ıns hemen tekrar baslarım hayırlısıyla artık olur cok yıprandım tukendım

Back
X